Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny, nie pisalam bo to nic pewnego. Pan znalazl na forum akit Lisia i sie zainteresowal, ale czy cos z tego wyjdzie - nie wiem. Dzisiaj miał jechac w odwiedziny do Liska, nie udało sie, wiec chyba zrezygnowal. Wspominałam, że jutro wolontariuszka bedzie w okolicach Polkowic i moglaby przy okazji zrobic wizyte, wszystko fajnie udałoby sie zgrac....Generalnie domek bardzo fajny, starali sie o akite z Fundacji ale psiak okazał sie zbyt zywiołowy i dziewczyny zaproponowały naszego Lisia.

Nie chcialam rozbudzac Waszych nadziei :(
Na akitowym napisalam aby dziewczyny wiedziały, że ich dzialania przyniosly rezultat :)
Mimo wszystko wciaz prosze o trzymanie kciuków, jeszcze jest szansa - moze jutro Lisia odwiedza i podejma decyzje o jego adopcji...

Posted

Ja też trzymam kciukasy na Lisia i jego adopcję. Tylko przeraża mnie myśl, że mógłby trafić w złe ręce.
Dziewczyny mogę wydrukować Lisiowe plakaty i porozwieszać w swoich okolicach. Może ktoś go zauważy?

Posted

mimblunka napisał(a):
Ja też trzymam kciukasy na Lisia i jego adopcję. Tylko przeraża mnie myśl, że mógłby trafić w złe ręce.

Ciocie go nie dadzą w złe ręce.

Posted

mimblunka napisał(a):
Dziewczyny mogę wydrukować Lisiowe plakaty i porozwieszać w swoich okolicach. Może ktoś go zauważy?

świetny pomysł, każda promocja Lisiowi się przyda , może zainteresuje osoby mniej internetowe niż my :)