Mysza2 Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Za to handel w pseudorozmnazalniach kwitnie w najlepsze!!! :([/QUOTE] No niestety:( Ale nasz Lisio bezpieczny i zadowolony:) Quote
fiorsteinbock Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Zagladam do Liska. Chcialabym napisac, że ktos dzwonil, pisal...niestety cisza. Quote
Mysza2 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Zagladam do Liska. Chcialabym napisac, że ktos dzwonil, pisal...niestety cisza.[/QUOTE] A ja jak widzę Twój wpis to zaraz z nadzieją lecę. Quote
ossa98 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 A ja za niedługo wychodzę z pracy i mogę Lisia zabrać na wirtualny spacerek:-) Quote
kinia098 Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [B][I][I]Potrzebuję transportu do Malczyc/Wrocławia/Legnicy/okolic z Darłowa/okolic. Może być też np. Warszawa, Poznań itp. ale wtedy trzeba będzie dograć terminy. Macie może cokolwiek na oku ? Do przewozu mały kociak ! Szukam też od razu osoby, która przed wyjazdem zrobi jeszcze wizytę przed adopcyjną.. miejscowość- [COLOR=red]Malczyce. [COLOR=black]Mogę zwrócić za bilety ! Proszę o kontakt na priv. :oops:[/COLOR][/COLOR][/I][/I][/B] Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Zagladam do chlopaka i miziam za uszkiem. Telefony nadal milcza... :( Quote
giselle4 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 podniose i zaprosze:) ciotki na promowanie LIska po forach Quote
Kocurek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Lisku spij dobrze i snij o wlasnym,kochanym domku-bo na pewno gdzies takowy jest tylko nie moze ciebie znalezc jak na razie... Quote
Mysza2 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Kocurek']Lisku spij dobrze i snij o wlasnym,kochanym domku-bo na pewno gdzies takowy jest tylko nie moze ciebie znalezc jak na razie...[/QUOTE] Wygląda na to że Lisiowi dobrze tam gdzie jest i ma w nosie nasze modły :):) Dobranoc Lisiowym cioteczkom:) Quote
fiorsteinbock Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Lisio to napewno ma w serdecznosci nasze poszukiwania ;) ale domki niech sie zlituja nad nami i w koncu powaznie podejda do tematu adopcji... Quote
fiorsteinbock Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Switaecznie zagladam do Liska i pozdrawiam cioteczki kibicujące. Wiesci podobne, telefon milczy...skrzynka poczt. bez zapytan dot. Liska. Quote
basia34 Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Edytko moze to tak ma byc a domek sie sam odezwie. Quote
Kamila Proc Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 dziwne, ze wszystko milczy. taki wspanialy psiak Quote
Recommended Posts