fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [B]Przy okazji Cioteczki, zbieram wszelkie tabletki oslonowe na watrobe, cos jak Hepatil czy inne. Macie jakies zapasy na zbyciu? U Kikou mieszka duzo staruszków, którzy nie maja swoich wirtualnych opiekunow, jak Lisio, w zwiazku z tym prosze poszukajcie w apteczkach i pomożmy im... Kazda ilosc jest na "wage zdrowia"[/B] Quote
fochu Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 [quote name='fiorsteinbock'][B]Przy okazji Cioteczki, zbieram wszelkie tabletki oslonowe na watrobe, cos jak Hepatil czy inne. Macie jakies zapasy na zbyciu? U Kikou mieszka duzo staruszków, którzy nie maja swoich wirtualnych opiekunow, jak Lisio, w zwiazku z tym prosze poszukajcie w apteczkach i pomożmy im... Kazda ilosc jest na "wage zdrowia"[/B][/QUOTE] Edytko hepatil mam ,mogę dać jak się zobaczymy w nd Quote
fiorsteinbock Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 [quote name='fochu']Edytko hepatil mam ,mogę dać jak się zobaczymy w nd[/QUOTE] Dzieki Gosiu! Wyslemy wszystko razem. Cioteczki, kto jeszcze sie dolaczy? Quote
fiorsteinbock Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Rozmawialam z Kikou, Lisio sobie swietnie radzi. Kolezanka obok rowniez ;) Nasz bohater czasem próbuje pokaz sił na mniejszych kolegach, ale na szczescie jest karny i reaguje na odwolanie Kasi, inaczej byloby nieciekawie :) Oczywisice wszystko przez piekną kolezanke!!! Zdjecia Kasia podesle w wolnej chwili. Quote
Mysza2 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Oczywisice wszystko przez piekną kolezanke!!![/QUOTE] A co mu mają narzeczoną podbierać :lol::lol: Quote
basia34 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Lisiu tak powinno byc jak facet to i dziewcze powinno byc. Quote
giselle4 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Dzieki Gosiu! Wyslemy wszystko razem. Cioteczki, kto jeszcze sie dolaczy?[/QUOTE] jeszcze poszperam u michelle04:) Quote
Mysza2 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 chyba nie doczekamy się na te telefony o Lisia Quote
ossa98 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Bądźmy dobrej myśli. Przez wakacje zainteresowanie może być słabe, bo ludziska czasu nie mają, na urlopy wyjeżdżają. Może we wrześniu pojawi się jakaś dobra duszyczka zainteresowana Lisiem. Quote
phase Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Wgl ten rok jakoś nie jest aż tak owocny, ale trzeba wierzyć. Quote
fiorsteinbock Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Myszko, skad ten pesymizm? Doczekamy sie, doczekamy. Na razie milczy fonik, to pewnie problemy z siecia Orange ;) Wpłynelo 200zł od cioci Korespondentki z bazarku i deklaracja od ANNA10025 - juz ksiegujemy i serdecznie dziekujemy! Quote
Mysza2 Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Myszko, skad ten pesymizm? Doczekamy sie, doczekamy. Na razie milczy fonik, to pewnie problemy z siecia Orange ;) Wpłynelo 200zł od cioci Korespondentki z bazarku - juz ksiegujemy i serdecznie dziekujemy![/QUOTE] A bo jakiś dół mnie dzisiaj wziął ale już się z niego gramolę (aczkoklwiek powoli i z trudem). No bo jak ciągle nowe szczeniaczki ogłaszają to jak tu się nie dołować. A cioteczce Korespondentce (którą miałam przyjemność poznać w realu) bardzo dziękujemy:):) Quote
fiorsteinbock Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Myszko, nic sie nie smuc! Damy rade, bo w grupie siła!!! Kochane, rady i doswiadczenie dogomaniaczek potrzebne na watku tej suni: [url]http://www.dogomania.pl/threads/209088-Sali-niechciana-i-uwi%C4%99ziona-szuka-DT-lub-DS!-na-wczoraj[/url]! Czy znacie slaskie hoteliki? Quote
Recommended Posts