Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Przy okazji Cioteczki, zbieram wszelkie tabletki oslonowe na watrobe, cos jak Hepatil czy inne. Macie jakies zapasy na zbyciu?
U Kikou mieszka duzo staruszków, którzy nie maja swoich wirtualnych opiekunow, jak Lisio, w zwiazku z tym prosze poszukajcie w apteczkach i pomożmy im... Kazda ilosc jest na "wage zdrowia"[/B]

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][B]Przy okazji Cioteczki, zbieram wszelkie tabletki oslonowe na watrobe, cos jak Hepatil czy inne. Macie jakies zapasy na zbyciu?
U Kikou mieszka duzo staruszków, którzy nie maja swoich wirtualnych opiekunow, jak Lisio, w zwiazku z tym prosze poszukajcie w apteczkach i pomożmy im... Kazda ilosc jest na "wage zdrowia"[/B][/QUOTE]

Edytko hepatil mam ,mogę dać jak się zobaczymy w nd

Posted

Rozmawialam z Kikou, Lisio sobie swietnie radzi. Kolezanka obok rowniez ;)
Nasz bohater czasem próbuje pokaz sił na mniejszych kolegach, ale na szczescie jest karny i reaguje na odwolanie Kasi, inaczej byloby nieciekawie :) Oczywisice wszystko przez piekną kolezanke!!!

Zdjecia Kasia podesle w wolnej chwili.

Posted

Bądźmy dobrej myśli. Przez wakacje zainteresowanie może być słabe, bo ludziska czasu nie mają, na urlopy wyjeżdżają. Może we wrześniu pojawi się jakaś dobra duszyczka zainteresowana Lisiem.

Posted

Myszko, skad ten pesymizm? Doczekamy sie, doczekamy. Na razie milczy fonik, to pewnie problemy z siecia Orange ;)
Wpłynelo 200zł od cioci Korespondentki z bazarku i deklaracja od ANNA10025 - juz ksiegujemy i serdecznie dziekujemy!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Myszko, skad ten pesymizm? Doczekamy sie, doczekamy. Na razie milczy fonik, to pewnie problemy z siecia Orange ;)
Wpłynelo 200zł od cioci Korespondentki z bazarku - juz ksiegujemy i serdecznie dziekujemy![/QUOTE]
A bo jakiś dół mnie dzisiaj wziął ale już się z niego gramolę (aczkoklwiek powoli i z trudem). No bo jak ciągle nowe szczeniaczki ogłaszają to jak tu się nie dołować.
A cioteczce Korespondentce (którą miałam przyjemność poznać w realu) bardzo dziękujemy:):)

Posted

Myszko, nic sie nie smuc! Damy rade, bo w grupie siła!!!
Kochane, rady i doswiadczenie dogomaniaczek potrzebne na watku tej suni:

[url]http://www.dogomania.pl/threads/209088-Sali-niechciana-i-uwi%C4%99ziona-szuka-DT-lub-DS!-na-wczoraj[/url]!

Czy znacie slaskie hoteliki?