Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to ja w oczekiwaniu na foty wieczornie zaglądam i chciałam zapewnić że na poczatku lipca zrobię przelew za czerwiec i lipiec, przepraszam że czasem tak, ale u mnie dochody są nieregularne i teraz jestem akurat pod kreską, musze pcozekac na przypływ - to wyrównam :)

Posted

[quote name='margaret']to ja w oczekiwaniu na foty wieczornie zaglądam i chciałam zapewnić że na poczatku lipca zrobię przelew za czerwiec i lipiec, przepraszam że czasem tak, ale u mnie dochody są nieregularne i teraz jestem akurat pod kreską, musze pcozekac na przypływ - to wyrównam :)[/QUOTE]
Gosiu, rozumiemy i zaczekamy. Najwazniejsze, ze pomagasz Lisiowi...Ty i wszystkie obecne Cioteczki.

Posted

[quote name='sunia2000']O widzę Lisia ze swoja ukochaną:) Dobrana z nich para:) Szkoda że za niedługo panna musi opuścić Lisia:([/QUOTE]
a którego panna poturbowała? Pewnie Agdanka?

Posted

[quote name='sunia2000']Tak, Agdanek to jej ostatnia ofiara, wcześniej było jeszcze kilka innych poszkodowanych:( Ale widać,że Lisio ma to "coś" skoro jego nie rusza:)[/QUOTE]
Ma to "coś" czemu dama nie potrafi się oprzeć:). Ale Saszki też chyba nie rusza , bo chyba z Saszką są we trójkę na jednym zdjęciu? Nie jestem pewna bo tyłem jest ale to chyba Saszka?