ossa98 Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 A ja bym chciała też zobaczyć Liseczka, może jakieś fotki dałoby się zrobić? Quote
fiorsteinbock Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Tak jak pisalam wczesniej, Kasia obiecala zrobic i podeslac - wiec czekamy. Jak tylko dostane, nie omieszkam sie podzielic :) Miziam Lisiaka Cudaka. Quote
brzośka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 patrzę własnie na banerek Liskowy u ossy - chyba trzeba by go zmienić, przeciez Lisiu się już nie boi i czeka na domek :) Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Brzoska, masz racje! Zmienimy, zajme sie tym tylko obrobie troche zdjec psiaków i wystawie ogloszenia. Czekam na odpowiedz z redakcji Metra ile kosztuje ogloszenie na Wroclaw w gazecie, chyba cos kolo 50zł i ukazuje sie w piatkowym wydanie Metra. Jak tylko Pani sie ustosunkuje do mojego pytania bieremy sie do dziela ;) Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Dziewczyny, jest takie ogloszenia: http://www.dogomania.pl/threads/209597-szukam-DUZEGO-przyzwyczajonego-do-%C5%BCycia-w-kojcu-na-ogrodzie-psa?p=17071885#post17071885 podeslac Lisia? Co myslicie? Quote
brzośka Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 przeczytałam "po łebkach", ale może faktycznie to szansa dla Lisia? Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Cioteczki, dostałam taką odpowiedz: Ogłoszenie w wydaniu wrocławskim od poniedziałku do czwartku kosztuje 30 zł netto, w piątek zaś 40 zł netto. Bardzo proszę o tekst, który miałby się ukazać oraz zdjęcie psiaka. Jaki dzien wybrac? Piątek? Tuja z dogomanii wybrala piątek, kierując sie zblizajacym sie weekendem a wiec wolnym czasem na studiowanie gazetki. Co Wy o tym myslicie? I tekst króciutki, ufff cos sie wymysli :) Quote
Mysza2 Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Ja myślę żeby wykupić mu to piątkowe Edytko, skróciłam ten tekst z ogłoszeń, ale może jakaś ciocia poprawi coś, ja nie umiem tak z polotem Lisio, dorosły wspaniały pies, Mix Akity i Owczarka Mądry, łagodny, zrównoważony, czujny, bardzo szybko i chętnie się uczy. Wspaniale nadaję się na towarzysza zarówno dla rodziny jak i samotnej osoby. Przyjaźnie nastawiony do ludzi i innych psów. Uwielbia spacery, ruch, zabawy na powietrzu i pieszczoty. Dobrze czuje się zarówno w mieszkaniu jak i w kojcu, zachowuje czystość. Jest zaszczepiony i odrobaczony. Od kilku miesięcy przebywa w hoteliku dla zwierząt na Dolnym Śląsku, gdzie czeka na swój nowy dom. Dzięki opiece wspaniałych ludzi zapomniał już o swojej przeszłości, jest radosnym, ufnym, zdrowym psem. Kontakt w sprawie adopcji 501 161 217 [email protected] Quote
fiorsteinbock Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Wyslalam Myszko Twoj tekscik, zapytalam równiez czy cena nie jest uzalezniona od ilosci znaków. Dzieki :) Quote
ossa98 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Dziewczyny, jest takie ogloszenia: http://www.dogomania.pl/threads/2095...5#post17071885 podeslac Lisia? Co myslicie? Osobiście nie jestem przekonana. Lisek jest już wiekowy i marzy mi się dla niego ciepły kącik w chacie, nie w kojcu, bez żadnych obowiązków - tylko beztroskie, pełne ludzkiej miłości życie. Quote
Mysza2 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 [quote name='ossa98']Osobiście nie jestem przekonana. Lisek jest już wiekowy i marzy mi się dla niego ciepły kącik w chacie, nie w kojcu, bez żadnych obowiązków - tylko beztroskie, pełne ludzkiej miłości życie. Też nie jestem przekonana. Pewnie inaczej pisałabym gdyby Lisio przebywał w swoim starym miejscu, wtedy każde rozwiązanie byłoby lepsze. Cioteczki zajrzyjcie chociaż do bidy http://www.dogomania.pl/threads/206526-ONek-z-nie%C5%BCytem-jelit-Brakuje-260z%C5%82-sta%C5%82ych-deklaracji-na-hotel!!-Staruszek-chce-%C5%BCy%C4%87 Quote
fiorsteinbock Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Oki, w takim razie nie wysylamy kandydatury Lisia. Tekst do Metra musimy zmniejszyc do 400 znaków i w poniedzialek wyslac juz gotowy. W piątkowym wydaniu Metra sie ukaze i dostaniemy fakture z platnoscią 14sto dniowa :) A, i bedziemy oczekiwac na telefony! Quote
Mysza2 Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 oby były:) To wieczorem skrócę. Może mi wena przyjdzie:) Quote
Recommended Posts