Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Tylko nie pozwolmy aby wrociłł do schronu lub do swojego kata
nie taraz kiedy wie co to jest dobro[/QUOTE]
Giselle, nic się nie bój, nie pozwolimy!
Ja tam się wcale nie niecierpliwię. Mogę płacić na Lisia ciepły kąt u Kikou do końca. Byleby tylko Lisio był szczęśliwy. Zasługuje na to.

Posted

Skladam Cioteczkom spoznione swiateczne zyczenia.
Jak zwykle, duzo szykowania, biegania - a potem dwa dni i po wszystkim ;) i tyle ze swiat.

Myszko, tytul edytowany. Qrcze, z ogloszen nie ma żadnego odezwu, nawet wyrozniona aukcja allegro nie pomogla. Nic - zero!
Zaczynam sie martwić, że Lisia juz nikt nie zechce. Jest dużym, starszym psem w dodatku z pospolitym pyszczkiem, komu potrzebny taki staruszek?
I co dalej bedzie, nie wiem :(

Posted

Zapomnialam, wyslalam w zeszlym tygodniu tabletki potrzebne dla Saszki oraz kapsulki z tranem Omega3, jedno opakowanie poszlo dla Liska. Moze rozkwitnie jeszcze bardziej ;) a w koncu domek sie znajdzie dla niego.

Koszt kapulek pokrylam z wlasnych srodkow, tyle moge zrobic dla nich :-(

Posted

Wlasciwie macie racje piszac, ze lepiej jak Lisio jest w hoteliku niz mialby isc do kiepskiego domu. Jak np. Szalo z Uciechowa trafil...do dogomaniaczki! I wydawaloby sie, ze gdzie indziej pies bedzie mial lepiej jak u osoby z dogo?
Ano!

Dogomaniaczka sie nim juz znudzila, w domu dla niego nie ma miejsca, wiec pod igle...i lulu za TM:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308"]http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308[/URL]

Edit: młody onek wczoraj zostal poddany eutanazji. Miał juz nowy dom, kwestia tylko dogadania sie z transportem - ale to nie bylo satysfakcjonujące dla wlascicieli - chcieli go zabic.

Posted

Lisku ja się nie niecierpliwię:) czekaj sobie spokojnie na swój domek stały ciesząc sie z tego raju jaki masz teraz
a propos cierpliwości - w końcu wpłaciłam na liskowe konto, przepraszam za zwłokę
i pozdrawiam cioteczki
oby dobrych domów przybywało

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Wlasciwie macie racje piszac, ze lepiej jak Lisio jest w hoteliku niz mialby isc do kiepskiego domu. Jak np. Szalo z Uciechowa trafil...do dogomaniaczki! I wydawaloby sie, ze gdzie indziej pies bedzie mial lepiej jak u osoby z dogo?
Ano!

Dogomaniaczka sie nim juz znudzila, w domu dla niego nie ma miejsca, wiec pod igle...i lulu za TM:

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308"]http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308[/URL]

Edit: młody onek wczoraj zostal poddany eutanazji. Miał juz nowy dom, kwestia tylko dogadania sie z transportem - ale to nie bylo satysfakcjonujące dla wlascicieli - chcieli go zabic.[/QUOTE]

Jezu... No aż łzy w oczach stają... :(:( Nie wiem co napisać, oby z Liskiem i już z żadnym psiakiem tak nie było !!

Lisiaczku jestem u Ciebie.

Posted

[quote name='margaret']Lisku ja się nie niecierpliwię:) czekaj sobie spokojnie na swój domek stały ciesząc sie z tego raju jaki masz teraz
a propos cierpliwości - w końcu wpłaciłam na liskowe konto, przepraszam za zwłokę
i pozdrawiam cioteczki
oby dobrych domów przybywało[/QUOTE]
Gosiu, pieniązki juz doszly - wieczorem zaksięguje 50zł (III) i 50zł (IV). Dziękujemy bardzo za wsparcie :) :)

Lisio sobie beztrosko hasa u Kasi, brzuszek pełen, głasków mnóstwo to i gdzie ma mu sie spieszyc?! Do innego domku? zaprze sie łapkami :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Wlasciwie macie racje piszac, ze lepiej jak Lisio jest w hoteliku niz mialby isc do kiepskiego domu. Jak np. Szalo z Uciechowa trafil...do dogomaniaczki! I wydawaloby sie, ze gdzie indziej pies bedzie mial lepiej jak u osoby z dogo?
Ano!
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308[/URL]
Edit: młody onek wczoraj zostal poddany eutanazji. Miał juz nowy dom, kwestia tylko dogadania sie z transportem - ale to nie bylo satysfakcjonujące dla wlascicieli - chcieli go zabic.[/QUOTE]
O ja pie****ę!!!
Ciotki, wielkie sorry za moje zachowanie, ale nie mogę się powstrzymać :mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='brzośka']O ja pie****ę!!!
Ciotki, wielkie sorry za moje zachowanie, ale nie mogę się powstrzymać :mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE]

Mnie też wzięła taka reakcja, jak i smutek, że bezbronny psiak został uśpiony, eh...

Lisiu witam Cię słoneczko. :)