ossa98 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [QUOTE]Tylko nie pozwolmy aby wrociłł do schronu lub do swojego kata nie taraz kiedy wie co to jest dobro[/QUOTE] Giselle, nic się nie bój, nie pozwolimy! Ja tam się wcale nie niecierpliwię. Mogę płacić na Lisia ciepły kąt u Kikou do końca. Byleby tylko Lisio był szczęśliwy. Zasługuje na to. Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Skladam Cioteczkom spoznione swiateczne zyczenia. Jak zwykle, duzo szykowania, biegania - a potem dwa dni i po wszystkim ;) i tyle ze swiat. Myszko, tytul edytowany. Qrcze, z ogloszen nie ma żadnego odezwu, nawet wyrozniona aukcja allegro nie pomogla. Nic - zero! Zaczynam sie martwić, że Lisia juz nikt nie zechce. Jest dużym, starszym psem w dodatku z pospolitym pyszczkiem, komu potrzebny taki staruszek? I co dalej bedzie, nie wiem :( Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Zapomnialam, wyslalam w zeszlym tygodniu tabletki potrzebne dla Saszki oraz kapsulki z tranem Omega3, jedno opakowanie poszlo dla Liska. Moze rozkwitnie jeszcze bardziej ;) a w koncu domek sie znajdzie dla niego. Koszt kapulek pokrylam z wlasnych srodkow, tyle moge zrobic dla nich :-( Quote
Mysza2 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nie martwmy się na zapas. Nieraz dłużej niż rok trzeba poczekać. Dalej będziemy go ogłaszać aż do bólu:) Quote
fiorsteinbock Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Wlasciwie macie racje piszac, ze lepiej jak Lisio jest w hoteliku niz mialby isc do kiepskiego domu. Jak np. Szalo z Uciechowa trafil...do dogomaniaczki! I wydawaloby sie, ze gdzie indziej pies bedzie mial lepiej jak u osoby z dogo? Ano! Dogomaniaczka sie nim juz znudzila, w domu dla niego nie ma miejsca, wiec pod igle...i lulu za TM: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308"]http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308[/URL] Edit: młody onek wczoraj zostal poddany eutanazji. Miał juz nowy dom, kwestia tylko dogadania sie z transportem - ale to nie bylo satysfakcjonujące dla wlascicieli - chcieli go zabic. Quote
basia34 Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 No nie Lisku Tobie jest dobrze i tak trzymac. Quote
margaret Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Lisku ja się nie niecierpliwię:) czekaj sobie spokojnie na swój domek stały ciesząc sie z tego raju jaki masz teraz a propos cierpliwości - w końcu wpłaciłam na liskowe konto, przepraszam za zwłokę i pozdrawiam cioteczki oby dobrych domów przybywało Quote
phase Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Wlasciwie macie racje piszac, ze lepiej jak Lisio jest w hoteliku niz mialby isc do kiepskiego domu. Jak np. Szalo z Uciechowa trafil...do dogomaniaczki! I wydawaloby sie, ze gdzie indziej pies bedzie mial lepiej jak u osoby z dogo? Ano! Dogomaniaczka sie nim juz znudzila, w domu dla niego nie ma miejsca, wiec pod igle...i lulu za TM: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308"]http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308[/URL] Edit: młody onek wczoraj zostal poddany eutanazji. Miał juz nowy dom, kwestia tylko dogadania sie z transportem - ale to nie bylo satysfakcjonujące dla wlascicieli - chcieli go zabic.[/QUOTE] Jezu... No aż łzy w oczach stają... :(:( Nie wiem co napisać, oby z Liskiem i już z żadnym psiakiem tak nie było !! Lisiaczku jestem u Ciebie. Quote
ossa98 Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Odwiedzam Liska wieczorową porą i zapraszam na krótki spacerek:-) Quote
fiorsteinbock Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 [quote name='margaret']Lisku ja się nie niecierpliwię:) czekaj sobie spokojnie na swój domek stały ciesząc sie z tego raju jaki masz teraz a propos cierpliwości - w końcu wpłaciłam na liskowe konto, przepraszam za zwłokę i pozdrawiam cioteczki oby dobrych domów przybywało[/QUOTE] Gosiu, pieniązki juz doszly - wieczorem zaksięguje 50zł (III) i 50zł (IV). Dziękujemy bardzo za wsparcie :) :) Lisio sobie beztrosko hasa u Kasi, brzuszek pełen, głasków mnóstwo to i gdzie ma mu sie spieszyc?! Do innego domku? zaprze sie łapkami :) Quote
ossa98 Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Nooo, co racja to racja, u Kikou Misiu ma jak u Pana Boga za piecem. Ze świecą szukać takiego domku. Quote
brzośka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Wlasciwie macie racje piszac, ze lepiej jak Lisio jest w hoteliku niz mialby isc do kiepskiego domu. Jak np. Szalo z Uciechowa trafil...do dogomaniaczki! I wydawaloby sie, ze gdzie indziej pies bedzie mial lepiej jak u osoby z dogo? Ano! Dogomaniaczka sie nim juz znudzila, w domu dla niego nie ma miejsca, wiec pod igle...i lulu za TM: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308[/URL] Edit: młody onek wczoraj zostal poddany eutanazji. Miał juz nowy dom, kwestia tylko dogadania sie z transportem - ale to nie bylo satysfakcjonujące dla wlascicieli - chcieli go zabic.[/QUOTE] O ja pie****ę!!! Ciotki, wielkie sorry za moje zachowanie, ale nie mogę się powstrzymać :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
phase Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='brzośka']O ja pie****ę!!! Ciotki, wielkie sorry za moje zachowanie, ale nie mogę się powstrzymać :mad::mad::mad::mad::mad:[/QUOTE] Mnie też wzięła taka reakcja, jak i smutek, że bezbronny psiak został uśpiony, eh... Lisiu witam Cię słoneczko. :) Quote
Recommended Posts