Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie Cioteczki u Liska, post z wplatami zaktualizowany. Ogromnie dziekuje za wszystkie wpłaty, mamy spory zapas - ale liczmy, że domek sie w koncu odezwie.
ogonek_ chyba organizowala bazarek ogloszeniowy, napisalam czy aktualne i wykupie pakiet.

Grazynko, mam juz sprawne auto i dzisiaj chce pojechac na dzialke sprawdzic czy nadal buda stoi pusta. Mam nadzieje, ze tak...

Posted

[quote name='fiorsteinbock']ogonek_ chyba organizowala bazarek ogloszeniowy, napisalam czy aktualne i wykupie pakiet.

Grazynko, mam juz sprawne auto i dzisiaj chce pojechac na dzialke sprawdzic czy nadal buda stoi pusta. Mam nadzieje, ze tak...
i jak pusta buda?
ja mu stale odnawiam ogłoszenia ale tych nigdy nie za duzo
taki bazarek ogłoszeniowy znalazłam jakby co
http://www.dogomania.pl/threads/207552-Og%C5%82oszenia-30-5z%C5%82-60-10z%C5%82-na-Dyzia-i-Mishk%C4%99-do-17-05-do-g.22.00

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dziś miałam okazję poznać osobiście Lisia-urocza psina! Spodobała mu się "moja" Viki, ale niestety bez wzajemności i Lisio dostał w prezencie kłapnięcie zębami:)

takiego kawalera zignorowala hihihi
pokocha jeszcze ....pokocha
Lisiu trzymaj fason:)

Posted

sunia2000 napisał(a):
Dziś miałam okazję poznać osobiście Lisia-urocza psina! Spodobała mu się "moja" Viki, ale niestety bez wzajemności i Lisio dostał w prezencie kłapnięcie zębami:)

Pewnie że urocza, a nikt go nie chce:(
Pamiętamy o Lisiu

Posted

ja ostatnio widziałam 2 akcje takie, że dzień po zamieszczeniu w necie ogłoszeń sie po 2 domki znalazły! więc może rzeczywiście miesiąc cudów, Lisiu - pierś do przodu i zawalcz chłopie o swoją przyszłość :) zaczaruj coś

Posted

Chociaż te jeden miesiąc, lato... Bo jakoś ten rok jest słaby w adopcjach. :(
Lisiu kibicuję ciągle Tobie i wierzę, wierzę, że domek będziesz miał!