Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tylko nie pozwolmy aby wrociłł do schronu lub do swojego kata
nie taraz kiedy wie co to jest dobro

Giselle, nic się nie bój, nie pozwolimy!
Ja tam się wcale nie niecierpliwię. Mogę płacić na Lisia ciepły kąt u Kikou do końca. Byleby tylko Lisio był szczęśliwy. Zasługuje na to.

Posted

Skladam Cioteczkom spoznione swiateczne zyczenia.
Jak zwykle, duzo szykowania, biegania - a potem dwa dni i po wszystkim ;) i tyle ze swiat.

Myszko, tytul edytowany. Qrcze, z ogloszen nie ma żadnego odezwu, nawet wyrozniona aukcja allegro nie pomogla. Nic - zero!
Zaczynam sie martwić, że Lisia juz nikt nie zechce. Jest dużym, starszym psem w dodatku z pospolitym pyszczkiem, komu potrzebny taki staruszek?
I co dalej bedzie, nie wiem :(

Posted

Zapomnialam, wyslalam w zeszlym tygodniu tabletki potrzebne dla Saszki oraz kapsulki z tranem Omega3, jedno opakowanie poszlo dla Liska. Moze rozkwitnie jeszcze bardziej ;) a w koncu domek sie znajdzie dla niego.

Koszt kapulek pokrylam z wlasnych srodkow, tyle moge zrobic dla nich :-(

Posted

Wlasciwie macie racje piszac, ze lepiej jak Lisio jest w hoteliku niz mialby isc do kiepskiego domu. Jak np. Szalo z Uciechowa trafil...do dogomaniaczki! I wydawaloby sie, ze gdzie indziej pies bedzie mial lepiej jak u osoby z dogo?
Ano!

Dogomaniaczka sie nim juz znudzila, w domu dla niego nie ma miejsca, wiec pod igle...i lulu za TM:

http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308

Edit: młody onek wczoraj zostal poddany eutanazji. Miał juz nowy dom, kwestia tylko dogadania sie z transportem - ale to nie bylo satysfakcjonujące dla wlascicieli - chcieli go zabic.

Posted

Lisku ja się nie niecierpliwię:) czekaj sobie spokojnie na swój domek stały ciesząc sie z tego raju jaki masz teraz
a propos cierpliwości - w końcu wpłaciłam na liskowe konto, przepraszam za zwłokę
i pozdrawiam cioteczki
oby dobrych domów przybywało

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Wlasciwie macie racje piszac, ze lepiej jak Lisio jest w hoteliku niz mialby isc do kiepskiego domu. Jak np. Szalo z Uciechowa trafil...do dogomaniaczki! I wydawaloby sie, ze gdzie indziej pies bedzie mial lepiej jak u osoby z dogo?
Ano!

Dogomaniaczka sie nim juz znudzila, w domu dla niego nie ma miejsca, wiec pod igle...i lulu za TM:

http://www.dogomania.pl/threads/180645-DOGOMANIACZKA-Beamicha-chce-mnie-U%C5%9API%C4%86-mam-czas-do-WTORKU?p=16762308#post16762308

Edit: młody onek wczoraj zostal poddany eutanazji. Miał juz nowy dom, kwestia tylko dogadania sie z transportem - ale to nie bylo satysfakcjonujące dla wlascicieli - chcieli go zabic.

Jezu... No aż łzy w oczach stają... :(:( Nie wiem co napisać, oby z Liskiem i już z żadnym psiakiem tak nie było !!

Lisiaczku jestem u Ciebie.

Posted

margaret napisał(a):
Lisku ja się nie niecierpliwię:) czekaj sobie spokojnie na swój domek stały ciesząc sie z tego raju jaki masz teraz
a propos cierpliwości - w końcu wpłaciłam na liskowe konto, przepraszam za zwłokę
i pozdrawiam cioteczki
oby dobrych domów przybywało

Gosiu, pieniązki juz doszly - wieczorem zaksięguje 50zł (III) i 50zł (IV). Dziękujemy bardzo za wsparcie :) :)

Lisio sobie beztrosko hasa u Kasi, brzuszek pełen, głasków mnóstwo to i gdzie ma mu sie spieszyc?! Do innego domku? zaprze sie łapkami :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Ano!

O ja pie****ę!!!
Ciotki, wielkie sorry za moje zachowanie, ale nie mogę się powstrzymać :mad::mad::mad::mad::mad:

Posted

brzośka napisał(a):
O ja pie****ę!!!
Ciotki, wielkie sorry za moje zachowanie, ale nie mogę się powstrzymać :mad::mad::mad::mad::mad:

Mnie też wzięła taka reakcja, jak i smutek, że bezbronny psiak został uśpiony, eh...

Lisiu witam Cię słoneczko. :)