Anetka83 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 juz wklejam jeszcze raz [URL]http://www.dogomania.pl/threads/32052-Krak%C3%B3w-w%C4%85tek-pom.-plakat-rozlicz.-dla-ps%C3%B3w-i-kot%C3%B3w-bezd-w-KR-owie-LINKI-Pwp-str.-1/page1055?p=14699814#post14699814[/URL]
Evelka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Już jadę. Moja Mama też. Mój TŻ ze współpracownikami też tam jadą dużym lublinem.
Aquifere Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ja też jadę za chwilę z mamą, ale nie mamy miejsca na dużo psów. Jeśli ktoś ma miejsce w domu a nie ma transportu to możemy przywieźć. Proszę dzwonić na 514 453 927 bo znikam z forum
Afryka Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Właśnie się dowiedziałam o ewakuacji schroniska. Czy mogę jakoś pomóc? Jestem w Prokocimiu, niestety nie mam samochodu... Mam tam jechać autobusem, czy w ogóle można się dostać rejon Rybnej bez własnego samochodu?
Ank@ Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Afryka']Właśnie się dowiedziałam o ewakuacji schroniska. Czy mogę jakoś pomóc? Jestem w Prokocimiu, niestety nie mam samochodu... Mam tam jechać autobusem, czy w ogóle można się dostać rejon Rybnej bez własnego samochodu?[/QUOTE] jestem w podobnej sytuacji (mieszkam w Bieżanowie) [SIZE=1](tyle że nie wiem czy na 100% będę mogła iść )[/SIZE]
bakteriakoli Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Tez nie mam samochodu, poprosilam, zeby abero wziela dla mnei psa na dt. Aquafire deklarowala pomoc w przywozie zwierzat. [quote name='Afryka']Właśnie się dowiedziałam o ewakuacji schroniska. Czy mogę jakoś pomóc? Jestem w Prokocimiu, niestety nie mam samochodu... Mam tam jechać autobusem, czy w ogóle można się dostać rejon Rybnej bez własnego samochodu?[/QUOTE]
Foksia i Dżekuś Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Aquifere']Ja też jadę za chwilę z mamą, ale nie mamy miejsca na dużo psów. Jeśli ktoś ma miejsce w domu a nie ma transportu to możemy przywieźć. Proszę dzwonić na 514 453 927 bo znikam z forum[/QUOTE] Na miejscu jest pani Paulina z Tozu ,wie juz ze na ulicy Zmujdzkiej mama Marty przyjmie 4 nieduze zgodne psy ,w glogoczowie Marta tez przyjmie 4 zgodne psy.Juz zreszta dzwonie do ciebie na wszelki wypadek
kanna Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 czy ktoś wie czy ul księcia józefa od węzła mirowskiego dojadę do schroniska?
Divi Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Tak można ale słyszałam że koło południa maja zamknąć ale to nie jest pewna info ale teraz mozna.
wagens Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 teraz nie mam auta, mieszkam w kawalerce z dwoma jamniczkami ale mogę przyjąć jakiegoś małego nieagresywnego psiaka. Auto dopiero po 17.00 będę miała to chyba za późno :(
qlpiak Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Mogę wziąć psa, niestety tylko jednego, bo mam psa, który nie ucieszy się z wizyty gościa i będę musiała psy izolować (dam radę, nie pierwsza to taka dłuższa wizyta u mnie w domu). Niestety nie mam jak dojechać do schroniska. Mieszkam na Prądniku Czerwonym. Gdyby ktoś zabierał w kierunku Huty więcej psów, mogę gdzieś po drodze zabrać jednego. Nie mogę dodzwonić się do schroniska na tel. podane w wiadomościach jako tel. w sprawie ewakuacji, ciągle zajęte. Mój nr tel. 502 313 972.
j3nny Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ktore pieski zostaly ewakuowane? co bedzie z reszta? jaki jest plan? czy wszystkie koty zostaly zabrane? czy ktos wie wiecej?
qlpiak Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Aquifere']Ja też jadę za chwilę z mamą, ale nie mamy miejsca na dużo psów. Jeśli ktoś ma miejsce w domu a nie ma transportu to możemy przywieźć. Proszę dzwonić na 514 453 927 bo znikam z forum[/QUOTE] Nie dzwońcie na ten numer w sprawie transportu psów do osób, które nie mogą dojechać do schroniska, to jakieś nieporozumienie.
agaga21 Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 może zmieńcie tytuł, napiszcie, że jest ewakuacja, ze potrzebni ludzie na JUŻ!
wagens Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 ja mieszkam na bronowicach i tak jak pisałam mogę przyjąć jednego nie dużego i niegroźnego piska/suczkę.
qlpiak Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Usłyszałam, że ani właścicielka telefonu ani jej córka nie napisały takiej informacji na forum, że pomogą osobom, które nie mają jak dojechać do schroniska, a chcą wziąć psa.
t_kasiek Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 nie wiem gdzie to napisac !!!! piszę w imieniu wtatary: Jadą w tej chwili do schroniska - przez Wisłę można przejechać z Ruczaju przez Most Zwierzyniecki - jest otwarty. Ulica Józefa jest również przejezdna więc do schroniska jest dojazd !!!!!!!!!!!!!!
elmira Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Ja daję bezpłatny tymczas dla dwóch psów z KRK. Tylko, że do mnie daleko. Ale jeżeli ktoś będzie jechał?
fizia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 A może trzeba porobić jakies ogłoszenia na portalach ogłoszeniowych z apelem o pomoc i domy tymczasowe? Ja chętnie pomogę tylko jaki mogłabym podać numer telefonu?
fizia Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 na krakow.naszemiasto.pl znalazłam taką wiadomość Do ewakuacji przygotowuje się także krakowskie Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt. Część zwierząt zostanie przewieziona do stadniny koni przy ul. Bieżanowskiej.
Divi Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Bo in chodziło że mogą do kogos przywieść psa, a nie kogoś zabrać do schronu .
qlpiak Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 [quote name='Divi']Bo in chodziło że mogą do kogos przywieść psa, a nie kogoś zabrać do schronu .[/QUOTE] Dokładnie w takiej sprawie dzwoniłam. Wezmę psa, nie mam jak dostać się do schronu, gdzieś indziej może nawet podjadę. I okazało się, że taką sprawą nie ma po co dzwonić na ten numer.
bakteriakoli Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 przed chwila dzwonilam, pani poprosila mnie o podanie adresu sms'em i tyle. spytala czy may czy duzy [quote name='qlpiak']Dokładnie w takiej sprawie dzwoniłam. Wezmę psa, nie mam jak dostać się do schronu, gdzieś indziej może nawet podjadę. I okazało się, że taką sprawą nie ma po co dzwonić na ten numer.[/QUOTE] moze omylkowo dodzwonilas sie do kogos innego?
Recommended Posts