Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

:evil_lol: :evil_lol: wiesz oni to juz raczej nie wygladaja na kujonow:cool3: :cool3: .teraz maja przerabane:multi: .ciesz sie ze sie nie nawinelas do tej grupy.dopiero bys miala dola:roll: :lol: .

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: wiesz oni to juz raczej nie wygladaja na kujonow:cool3: :cool3: .teraz maja przerabane:multi: .ciesz sie ze sie nie nawinelas do tej grupy.dopiero bys miala dola:roll: :lol: .

no widzisz jakiego mam inteligentnego psa? :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

monisieczka napisał(a):
no widzisz jakiego mam inteligentnego psa? :diabloti::diabloti::diabloti:
fakt.a josh okazal sie wredniasty.wsadzic panciunie do sadystkowa:lol:

Posted

ayshe napisał(a):

to był test na pańciuni jak bardzo kocha sercowca :diabloti::diabloti::diabloti:. Podobno właścicielka-emerytka po ostatniej serii zajątek czytała o technice wypychania zwierzaczków :razz::razz:

Posted

monisieczka napisał(a):
to był test na pańciuni jak bardzo kocha sercowca :diabloti::diabloti::diabloti:. Podobno właścicielka-emerytka po ostatniej serii zajątek czytała o technice wypychania zwierzaczków :razz::razz:
hehe.to co/przyjedzie na koleczkach josh na zajatka?faaaaaajnie.:diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
hehe.to co/przyjedzie na koleczkach josh na zajatka?faaaaaajnie.:diabloti:

a wiesz jak ładnie bedzie zostawał :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: i bedziesz mogła przed pysiem stado piłek rzucać :eviltong:

Posted

Ja swojego też wypcham za te ucieczki :angryy: . Staram sie być spokojna, ale jak go złapie to zawsze mi nerwy puszczają :mad: i efekt jet odwrotny od zamierzonego :shake:

Posted

ayshe napisał(a):

No jakto to przeca diamencik jak może być wredniasty???:eviltong: podobno pańcia za łagodna i muchomorek na głowe jej wszedł więc gdzie tu sadyzm???:crazyeye: :diabloti:

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Ja swojego też wypcham za te ucieczki :angryy: . Staram sie być spokojna, ale jak go złapie to zawsze mi nerwy puszczają :mad: i efekt jet odwrotny od zamierzonego :shake:
dobrze ze to zauwazylas.czarna robote sobie robisz.:cool1:

Posted

No co ja poradze że nerwowa jestem :oops: Będę sie bardziej starać. poprzednim razem jak miał taką faze spokojne podchodzenie i przywolywanie daly efekty- teraz też na pewno da rade. Ale juz myślałam ze mamy to za sobą :shake: A tu druga fala buntu :mad: Tylko spokojnie.....oj nie wychodzi mi :angryy:

Posted

ayshe napisał(a):
cfaniara z naszej emerytki:evil_lol:
Przemyśliwuje jak was obie z Moniką zamknąć na terenie pełnym patyczków z Joshem na jakieś 5 godzin. No i brać za bilety od tych na zewnątrz ogrodzenia. Myśle że dobrze by się wszyscy bawili naokoło -o was chyba nie dałoby się tego powiedzieć -Monisia wie o czym mówie miała próbki na spacerku / acha to się robi coraz gorsze nawet na sekunde nie ma spokoju/:eviltong: Zemsta była by piękna!!!!:diabloti: :evil_lol:

Posted

monisieczka napisał(a):
ja to bardzo kocham cały tandemik Alix-Baroniu :cool3:, uwielbiam patrzeć na zrelaksowana twarz przewodnika :diabloti: jak psitek kombinuje a później udaje że fffcale nie to miał na mysli, i ta minka niewiniatka :megagrin: jak zbliza się do sercowca w celu wyprowadzenia go z homeostazy patyczkowej :diabloti::diabloti:

To wcale nie jest smieszne:mad: MOze jeszcze w domu kamery poinstaluje byscie mogly sledzic moje i Barosza losy na zywo w internecie?:mad: Dostarcze Wam rozrywki na cale dnie, he?:eviltong: Wredne baby tak sie smiac z z cudzego nieszczescia :placz:

Posted

Alix napisał(a):
To wcale nie jest smieszne:mad: MOze jeszcze w domu kamery poinstaluje byscie mogly sledzic moje i Barosza losy na zywo w internecie?:mad: Dostarcze Wam rozrywki na cale dnie, he?:eviltong: Wredne baby tak sie smiac z z cudzego nieszczescia :placz:

No przynajmniej nie mnie jednej się czepiają.Alix może połaczymy siły??? Bedzie 2 na 2.Zostawić z nimi oba pieski -byleby tylko złosliwe zołzy nie napuściły ich na siebie to diameciki wykończą je raz dwa.A jak fajnie by było.:multi: :multi:

Posted

Alix napisał(a):
dawaj alix.serial reality show-zycie z baroszkiem:diabloti:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
No przynajmniej nie mnie jednej się czepiają.Alix może połaczymy siły??? Bedzie 2 na 2.Zostawić z nimi oba pieski -byleby tylko złosliwe zołzy nie napuściły ich na siebie to diameciki wykończą je raz dwa.A jak fajnie by było.:multi: :multi:
ewa-jo-a ty ciagle rewolucyjna ?:diabloti: :mad:

Posted

Żmija napisał(a):
raz kozie smierć, zgłosiłam sucz.:mad:
yuppi:multi: .to nastepny nawalony przewodnik bedzie w niedziele startowal:evil_lol:

Posted

[quote name='Szira/Gosia']Ja nawalona startować nie mogę:shake: bo muszę samochodem wracać:placz:
Łącze się z Tobą w bólu bo mam ten sam problem:placz:
A oto jak Barosz wypoczywal nad jeziorem ( zaznaczam BAROSZ nie ja:mad:)

Barosz kosmita:crazyeye: