Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

obiecuje w takim razie zdjecia wstawic na cc ok?:roll: .zrobimy gnojom sesyjke jak beda juz wynoszone poza kojec.na razie wszystko wyglada tak samo.
skojarzenia na razie sa kompletnie dziewicze dla mnie bo nigdy nie krylam uzytkami.wybiore jak zwykle suki krotkie i zwarte bo rozciagniecia najbardziej sie obawiam po tych kryciach.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ayshe napisał(a):
obiecuje w takim razie zdjecia wstawic na cc ok?:roll: .zrobimy gnojom sesyjke jak beda juz wynoszone poza kojec.na razie wszystko wyglada tak samo.

OK:multi: będę czekać:lol: mam nadzieję że zdjecia bedziecie robic w kazdym wieku:cool3: i zobacze jak psiaki rosną:cool3:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Ja mam tylko nadzieję że skojarzenia Ci się udały:lol: dla mnie jako dla osoby która nie będzie miała szczeniaków w domu każde zdjęcie jest piękne i warte obejrzenia:lol:

Tez mam nadzieję jak Gosia ze wyjdzie tak jakbyś chciała;) I tak samo nie będę miala szczurków w domku to chociaż bym chciała sie pozachwycać jak ktoś ma. Chyba ze sobie wyprodukuje specjalnie zeby sie pozachwycać:cool3: Reproduktora mam :razz: Figa z pewnością będzie wspaniałą matką i przekaże cudowne geny- zarówno eksterierowe jak i charakterologiczne:evil_lol: Może sobie walnąć szczeniątka i sprzedawać ...Bede chodoffcą bo koffam szczeniaczki:evil_lol: Wow ale guuupoty pisze

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
Gorąco mozg mi sie gotuje i guupoty same wychodzą. na zajęciach to dopiero będzie....:diabloti:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam sukę hodowlaną:cool3: :cool3: :cool3: która Pyroska kocha:loveu:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam sukę hodowlaną:cool3: :cool3: :cool3: która Pyroska kocha:loveu:
dziewczyny przestanta bo brzuch mnie juz boli:megagrin: :megagrin:

Posted

ayshe napisał(a):
siem nie moge doczekac w takim razie:lol: .marta z deprecha szkoleniowca i aga z guuupawa:multi: .zyc nie umierac normalnie:cool3: :lol:

Będzie wesoło napeno:cool3: a nas nie ma:placz: ale za to dzisiaj do lasu na spacerek się wybieram:multi:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Będzie wesoło napeno:cool3: a nas nie ma:placz: ale za to dzisiaj do lasu na spacerek się wybieram:multi:
gosia spacerek w lesie to nie to samo co guuupawa na szkoleniu:roll: :lol:

Posted

ayshe napisał(a):
dziewczyny przestanta bo brzuch mnie juz boli:megagrin: :megagrin:

No co stworzymy nową rasę:cool3: widzisz Aga już zazdrości:cool3: jakie śliczne szczeniorki z dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugimi nogami wyjdą:cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
gosia spacerek w lesie to nie to samo co guuupawa na szkoleniu:roll: :lol:

Trudno:roll: pocieszam się tylko tym że te głupawy trwają dość długo a wiec jeszcze się załapię:cool3:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Trudno:roll: pocieszam się tylko tym że te głupawy trwają dość długo a wiec jeszcze się załapię:cool3:
no to fakt.radosna tforczosc nie konczy sie bowiem nigdy:roll: :lol:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
No co stworzymy nową rasę:cool3: widzisz Aga już zazdrości:cool3: jakie śliczne szczeniorki z dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugimi nogami wyjdą:cool3:

No a te charakterki :evil_lol: cudo. Pracujące z pasją onki. No wspaniale będą. I jakie wygadane...:cool3: po tatusiu.

Posted

Pyros-Aga napisał(a):
No a te charakterki :evil_lol: cudo. Pracujące z pasją onki. No wspaniale będą. I jakie wygadane...:cool3: po tatusiu.

Dobra to ja na działce już kojce stawiam:diabloti: przekonałaś mnie tym charakterem:cool3: i wygadaniem:evil_lol:

Posted

hehe, to jakby wasz reproduktor opadł z sił słuzymy witalnością mojego źaby , w promocji dysplazja :evil_lol: , słuze tez suką hodowlaną , szczeniaczki będa słodkie , w cenie zapas nużeńców na pierwsze półrocze :evil_lol:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Hodowla " Marzenie owczarkarza" Stephanitz to sie chyba w grobie by przewrocił.

Max reproduktor...hihihinazwa choddofffli juz widzem jest,Stephanitz i tak sie w grobie obraca......a max mial zapedy reproduktorskie to mu brutal shado powiedzial ze jeszcze jest za maly:diabloti:
mam nadzieje ze WIECIE jak bajdzio bredzimy:roll: :cool3:

Posted

[quote name='ayshe']nazwa choddofffli juz widzem jest,Stephanitz i tak sie w grobie obraca......a max mial zapedy reproduktorskie to mu brutal shado powiedzial ze jeszcze jest za maly:diabloti:
mam nadzieje ze WIECIE jak bajdzio bredzimy:roll: :cool3:
No nie a nas nikt do hodowli nie zaprosi :-( -mamy przeca tyle zalet:eviltong: :megagrin: :evilbat: My też chcemy wprawdzie dysplazji chyba nie mamy ale tyle innych przypadłości napewno wam się coś przyda.:eviltong:

Posted

Ewa-Jo napisał(a):
No nie a nas nikt do hodowli nie zaprosi :-( -mamy przeca tyle zalet:eviltong: :megagrin: :evilbat: My też chcemy wprawdzie dysplazji chyba nie mamy ale tyle innych przypadłości napewno wam się coś przyda.:eviltong:
no prosze kolejny leproduktor:lol: .suk nam znaczy sie brakowac zaczyna.:roll: