mch Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 sypnelo rocznicami w styczniu :lol: . moje niunio zaczelo podnosic noge do szczania dokladnie w dniu gdy konczyl 11 m-cy . potem mial faze ,,jesuuu jaka fajna to zabawa , obsikam wszystko" czyli kazde drzewko ,kazdy słupek . teraz ma faze ,,siki weroniki " (znaczy klary) niochamy ale nie liżemy a nasikujemy tuz obok . na szczescie tych tendencji do krycia wszystkiego co sie rusza nie ma, zauwazylam takie zachowania u paru labków i powiem wam ze mnie to strasznie drzaźni . źaba raz sprobowal na mlodym seterze ,zarwal w łeb za to porządnie i od tej pory guuupie ruchy mu nie w glowie .
BeataG Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='mch']sypnelo rocznicami w styczniu :lol: . [/quote] No to ja dorzucę jeszcze jedną. 17 stycznia minęły 4 lata od dnia, w którym przygarnęłam Emila. Nie wiem, kiedy się urodził, ale tę datę można potraktować jako jego urodziny do nowego życia. :loveu:
mimoza Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Marzy mi się dzień, kiedy wstanę rano, a za oknem będzie jasno i nie będzie padał deszcz... Nie mogłam spać do 5.30 rano, bo mieszkam na ostatnim piętrze, a dach mam z blachy niczym nie pokrytej. No i w taką noc to ja, ku***, mam perkusję, grrrr!
asher Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ohoho, ale rocznic! :multi::multi::multi: Znaczy jednak nie taki okropny ten styczeń, jak sie do tej pory wydawało ;) Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich szczęśliwych psiaków i ich szczęśliwych właścicieli :loveu::loveu::loveu: :BIG: A ja zapomniałam chyba napisać, że na początku grudnia minęły 4 lata odkąd Sabinka jest ze mną :multi: Co do Bugajskiego, którego dokładnej daty urodzin nie znam, wiem tylko, że urodził się wiosną 1997, postanowiłam, że świętować będziemy wspólnie - 1. kwietnia :cool3:;)
dorplant Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='ayshe']wiec wszystkiego dobrego i duuuzo pracy na cwiczaku dla baru:loveu:. ps.boszsz dzieki ci za buty bundeswehry w taka pogode-napisala ayshe przed wybyciem na trening:diabloti:.[/quote] dzieki dzieki ! hmmmm czyzby pierwsze buty ktore nie przemakaja:crazyeye: ??? kaloszkow nie licze.
ara Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i rocznic:laola::new-bday::BIG: Ja właśnie w styczniu dorobiłam się pierwszej suni...:cool3:
ayshe Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='dorplant']dzieki dzieki ! hmmmm czyzby pierwsze buty kture nie przemakaja:crazyeye: ??? kaloszkow nie licze.[/quote] no wlasnie:multi:.zgadlas:p.kocham je odkad mam ciagle sucho i jak jest ziab nie zamarzaja mi nogi.:loveu:
mimoza Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Nie chciałam dezczu, to mam śnieżną pluchę... :splat:Ale przynajniej perkusja na dachu ustała ;)
ayshe Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 ja wole juz snieg.tj.moja posciel woli.:evil_lol:.bo jak te blotne brudasy przyjda do domu to mam dwie opcje: 1.mam bloto na lozku i posciel do prania 2.po oplukaniu psow mam mokre lozko i spie nasuchym skrawku czyt.zwisam w dziurze miedzy sciana a lozkiem poki szanownypan pustak neistwierdzi ze jednak mu niewygodnie i se pojdzie.chity nic nei zniecheci ale ona spi w nogach po zabraniu jej[brutalnym:evil_lol:]poduszki spod tylka. i tak to wlasnei zostalam zdominowana przez psy ,ryby...a juz neidlugo przez myszy.:roll::evil_lol:
mch Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 u nas dalej mży , gorzej ze wieje okrutnie .ehhh . no ale nic . z tym spaniem w łózku , nikt mi nie wierzy ze te moje gangreny nie chcą spac w wyrku :lol: , no chyba ze jest puste i cieple rano to ewentualnie źaba sie skusi . a klare polegującą w ciągu dnia na kanapie to ostatnio widzialam ze 2 lata temu . i zeby nie bylo, nigdy im nie zabranialam ,wrecz zachecalam do korzystania z mebli :evil_lol:. pojechalismy nad jeziorko latem , znajomi pokazuja nam nasz pokoj w domku letn. i mowią ,a wyrko duze to i pieski sie zmieszczą , ja wlasnie im tłumacze ze te boorki nie sypiaja w lózku a kątem oka widze ze oboje włażą , to samo w innej sytuacji w innym obcym miejscu ,tez po oględzinach pokoju do noclegu klara zaraz wpakowala sie na wyrko . z czego wynika to ukochanie podłóg w domu ,a wyreczek w obcych miejscach ?
asher Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='ayshe']i tak to wlasnei zostalam zdominowana przez psy ,ryby...a juz neidlugo przez myszy.:roll::evil_lol:[/quote] Trofcie też ci się do wyrka ładują? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ayshe Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 niealeuwazaja moje rece za zaproszenie do pillingu[jestem ciekawa coby bylo jakbym tam gebe wsadzila:evil_lol:].i walcze z odmulaczem zeby sie odpierniczyly od moich rak.z myszami tez spac nei zamierzam.obawiam sie jednak ze tez beda bezczelne.:evil_lol:
marmara_19 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Monika, Cek tez nie lubi sypiac w lozku.. przyjdzie na pieszczotki, ewentualnie jak lozko puste ejst to sie tam wylozy... no i jak jest "chory" tj cos mu ja porobilam bo mial jakies ała to przychdozi.. ale nie lezy za dlugo...
ayshe Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 ale dzisiaj jest pieeekny dzien dla odmiany:multi:.od razu czlowiekowi sie zyc chce i powera ma:p.
AM Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Dziś stuknęły mojemu Ciastusiowi 4 latka :loveu::loveu::loveu: Idę mu zrobić jakiś "tort" urodzinowy tzn. zrobie 4 krokiety bo ma korbe na ich punkcie :lol:
Axusia Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 :new-bday: Wszystkiego Najlepszego Ciastusiu ! :laola:
ayshe Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 ciastusiowi stooo laaat:tort::bday::cunao::BIG::new-bday:
mch Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 o kurcze ,ciastus juz 4 lata ? buuuuuuuuuuuuu weź mu narób tych krokietów duzioooo i dobrych !! i buziaka w trąbe przekaż od cioci z lublina :loveu:
Agnes B. Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Ciastusiowi najlepsiejszego:new-bday::BIG: Góóóóry krokietów:eating::drink1:
AM Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Wszystkie życzenia i całusy w trąbę przekazane do adresata :loveu: Ciastuś baaaaardzo dziękuje :loveu::loveu::loveu:
arrakis Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 [quote name='AM'] zrobie 4 krokiety bo ma korbe na ich punkcie :lol:[/quote] Dorzuć jeszcze ze dwa, w końcu jego święto :loveu:.
Recommended Posts