mch Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 gratuluje aneta !!!! super kenny ,super i gwen :multi:. a te nie fair zagrania to paranoja .
lisica Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 AM, no to gratulacje[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_55.gif[/IMG] p.s.[quote]Super nagrody. Kenny wygrał karmę, polara, pamiątkowy medal. Gwen dostała karmę, parasol i pamiątkowy medal. Wszyscy dostalismy też psie kalendarze.[/quote]zafrapował i mnie ten parasol i polar:???:
Szira/Gosia Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 GRATULACJE dla psiaków:loveu::loveu::loveu: i przewodnika:B-fly::B-fly::B-fly::thumbs::thumbs::thumbs:
ayshe Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 AM-super.ogromne gratulacje:multi::loveu:.
AM Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Dzięki wszystkim za gratulacje :loveu::loveu::loveu: Parasol i polar był dla przewodnika :cool3: w pięknym pomarańczowym kolorze. Przynajmniej na drodze bedę widoczna ;):lol: [quote name='lisica']AM, no to gratulacje[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_55.gif[/IMG] p.s.zafrapował i mnie ten parasol i polar:???:[/quote]
Animacja Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Ayshe :cool3: na 99% wywalczyłam miesiąc wolny od wyjazdów :loveu: i zakupiłam nową lineczke natchnięta ;) naszą dyskusja.
ayshe Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 niebywale sie cieszem w zwiazku z tym mam nadizeje na widzenie was wreszcie na sladach:diabloti:.
ayshe Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 ja tylko wtrace bo dorwalam sie do kalendarza[sorry dziewczyny za wtret nie na temat rozmowy,ja juz swoje powiedzialam :p] [COLOR=red]dla moich mloteczkow:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]26,27,28 pazdziernika nei ma zajec bo mam start z surykatem na wegrzech.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]potem 2,3.11 mam warsztaty w niemczech[/COLOR] [COLOR=#ff0000]a te zawody co myslalam ze mam pod koniec listopada to mam 16,17,18.11.:roll:[/COLOR] [COLOR=#ff0000]w grudniu mam dwa starty:22/23 i 29/30-dwa weekendy pod rzad:angryy:.tiaaa:shake:[/COLOR]
saJo Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [COLOR=DarkGreen][B]Prosze o pisanie w nowowydzielonym temacie, zaraz przeniose tam posty,ktore zostaly napisane podczas mojego moderowania. saJo-mod[/B][/COLOR]
ayshe Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 saJo-nasz moood:loveu:[podlizuje sie,widzisz,:cool3:podlizuje sie:razz::evil_lol:]
monisieczka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 po pierwsze podlizywanie sie jest niehigieniczne, po drugie jaki to watek? po trzecie czy nasz tresser jeszcze chce nas widziec?
jfn Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 monisieczka - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87966[/URL] :cool3: zazarta bitwa miedzy belgomaniakami w ostatniej fazie rozmowy :evil_lol: ayshe - sladow nie ma, czy sami cos bedziemy ukladac?
ayshe Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 podlizywanie sie jest niehigieniczne?:roll::-o:diabloti:.jesoo to ja tyle czasu zyjem niehigienicznie?a pfuj:evil_lol:. monisieczka-oczywiscie ze chcem cie widziec.nawet w piatek posiadalam wstep.teraz go znowu przerabiam:cool1:.i tak do usr...piii....smierci .jak ci jutro nie dam to znowu cos mi sie odmieni i napisze inny.zawsze jest cos zle.:placz::roll:
monisieczka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='ayshe']podlizywanie sie jest niehigieniczne?:roll::-o:diabloti:.jesoo to ja tyle czasu zyjem niehigienicznie?a pfuj:evil_lol:. monisieczka-oczywiscie ze chcem cie widziec.nawet w piatek posiadalam wstep.teraz go znowu przerabiam:cool1:.i tak do usr...piii....smierci .jak ci jutro nie dam to znowu cos mi sie odmieni i napisze inny.zawsze jest cos zle.:placz::roll:[/quote] jutro? ok tylko o której :diabloti:? bo jak mnie pamięc nie myli przychodzimy we środy dla opóźnionych w rozwoju. Poza tym myslałam, że już pierwszy rozdział jest na ukończeniu a ty ze wstepem dopiero......:p.
ayshe Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 jaki rozdzial?optymistka:eviltong::evil_lol:.wstep jest dlugi jak pol ksiazki:roll::evil_lol:.dobrrra.ja nie sadze zebym ie do tego nadawala bo ciagle cos poprawiam. jutro na 20stom. izoldas-zyjesz?:cool3: [COLOR=red]eddiii-tak.masz zajecia dizsiaj na 19stom.konto mi sie zakonczylo w telefonie.:cool1:[/COLOR]
monisieczka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='ayshe']jaki rozdzial?optymistka:eviltong::evil_lol:.wstep jest dlugi jak pol ksiazki:roll::evil_lol:.dobrrra.ja nie sadze zebym ie do tego nadawala bo ciagle cos poprawiam. jutro na 20stom. izoldas-zyjesz?:cool3: [COLOR=red]eddiii-tak.masz zajecia dizsiaj na 19stom.konto mi sie zakonczylo w telefonie.:cool1:[/COLOR][/quote] dla wyjasnienia dodam, że jutro jest wtorek, nie zebym siem czepiała :cool3: tak tylko po cichu sobie mówie. A ROZDZIAŁ MA BYĆ GOTOWY ZA MOMENCIK ufff fajnie powydzierać siem na tresserunia :cool3::cool3:
ayshe Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 aaa tooo w srooode na 20,w srooode.uwe przyjechal i mi sie korbi we lbie wsyzstko:placz:
monisieczka Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [quote name='ayshe']aaa tooo w srooode na 20,w srooode.uwe przyjechal i mi sie korbi we lbie wsyzstko:placz:[/quote] no proszem, mały , kurduplowaty honduraszczyk a jak potrafi namieszać, nie?
ayshe Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 no bo rzeczywiscie moje booorki nie mialy ani kawalatka treningu przez 2 tygodnie co niestety widac,slychac i czuc:evil_lol:
Ifat Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 AM, gratuluję :) Udało mi się zobaczyć tylko Twój start z Gwen na I ringu. Nie zazdroszczę startować 6 razy. W Rybniku zawsze są fajne nagrody :)
AM Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 [B]Ifat,[/B] dzięki :loveu: Gwen ubiję, ukatrupię, pokroję i zakopię za wczorajsze popisy :mad::angryy:
Recommended Posts