Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AM, no to gratulacje[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_55.gif[/IMG]

p.s.[quote]Super nagrody. Kenny wygrał karmę, polara, pamiątkowy medal. Gwen dostała karmę, parasol i pamiątkowy medal. Wszyscy dostalismy też psie kalendarze.[/quote]zafrapował i mnie ten parasol i polar:???:

Posted

Dzięki wszystkim za gratulacje :loveu::loveu::loveu:
Parasol i polar był dla przewodnika :cool3: w pięknym pomarańczowym kolorze. Przynajmniej na drodze bedę widoczna ;):lol:

[quote name='lisica']AM, no to gratulacje[IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_55.gif[/IMG]

p.s.zafrapował i mnie ten parasol i polar:???:[/quote]

Posted

ja tylko wtrace bo dorwalam sie do kalendarza[sorry dziewczyny za wtret nie na temat rozmowy,ja juz swoje powiedzialam :p]
[COLOR=red]dla moich mloteczkow:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]26,27,28 pazdziernika nei ma zajec bo mam start z surykatem na wegrzech.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]potem 2,3.11 mam warsztaty w niemczech[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]a te zawody co myslalam ze mam pod koniec listopada to mam 16,17,18.11.:roll:[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]w grudniu mam dwa starty:22/23 i 29/30-dwa weekendy pod rzad:angryy:.tiaaa:shake:[/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkGreen][B]Prosze o pisanie w nowowydzielonym temacie, zaraz przeniose tam posty,ktore zostaly napisane podczas mojego moderowania.

saJo-mod[/B][/COLOR]

Posted

monisieczka - [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87966[/URL] :cool3: zazarta bitwa miedzy belgomaniakami w ostatniej fazie rozmowy :evil_lol:

ayshe - sladow nie ma, czy sami cos bedziemy ukladac?

Posted

podlizywanie sie jest niehigieniczne?:roll::-o:diabloti:.jesoo to ja tyle czasu zyjem niehigienicznie?a pfuj:evil_lol:.
monisieczka-oczywiscie ze chcem cie widziec.nawet w piatek posiadalam wstep.teraz go znowu przerabiam:cool1:.i tak do usr...piii....smierci .jak ci jutro nie dam to znowu cos mi sie odmieni i napisze inny.zawsze jest cos zle.:placz::roll:

Posted

[quote name='ayshe']podlizywanie sie jest niehigieniczne?:roll::-o:diabloti:.jesoo to ja tyle czasu zyjem niehigienicznie?a pfuj:evil_lol:.
monisieczka-oczywiscie ze chcem cie widziec.nawet w piatek posiadalam wstep.teraz go znowu przerabiam:cool1:.i tak do usr...piii....smierci .jak ci jutro nie dam to znowu cos mi sie odmieni i napisze inny.zawsze jest cos zle.:placz::roll:[/quote]
jutro? ok tylko o której :diabloti:? bo jak mnie pamięc nie myli przychodzimy we środy dla opóźnionych w rozwoju. Poza tym myslałam, że już pierwszy rozdział jest na ukończeniu a ty ze wstepem dopiero......:p.

Posted

jaki rozdzial?optymistka:eviltong::evil_lol:.wstep jest dlugi jak pol ksiazki:roll::evil_lol:.dobrrra.ja nie sadze zebym ie do tego nadawala bo ciagle cos poprawiam.
jutro na 20stom.
izoldas-zyjesz?:cool3:
[COLOR=red]eddiii-tak.masz zajecia dizsiaj na 19stom.konto mi sie zakonczylo w telefonie.:cool1:[/COLOR]

Posted

[quote name='ayshe']jaki rozdzial?optymistka:eviltong::evil_lol:.wstep jest dlugi jak pol ksiazki:roll::evil_lol:.dobrrra.ja nie sadze zebym ie do tego nadawala bo ciagle cos poprawiam.
jutro na 20stom.
izoldas-zyjesz?:cool3:
[COLOR=red]eddiii-tak.masz zajecia dizsiaj na 19stom.konto mi sie zakonczylo w telefonie.:cool1:[/COLOR][/quote]
dla wyjasnienia dodam, że jutro jest wtorek, nie zebym siem czepiała :cool3: tak tylko po cichu sobie mówie. A ROZDZIAŁ MA BYĆ GOTOWY ZA MOMENCIK ufff fajnie powydzierać siem na tresserunia :cool3::cool3:

Posted

[quote name='ayshe']aaa tooo w srooode na 20,w srooode.uwe przyjechal i mi sie korbi we lbie wsyzstko:placz:[/quote]
no proszem, mały , kurduplowaty honduraszczyk a jak potrafi namieszać, nie?

Posted

AM, gratuluję :) Udało mi się zobaczyć tylko Twój start z Gwen na I ringu. Nie zazdroszczę startować 6 razy.
W Rybniku zawsze są fajne nagrody :)

Posted

[B]Ifat,[/B]
dzięki :loveu: Gwen ubiję, ukatrupię, pokroję i zakopię za wczorajsze popisy :mad::angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...