Eddiii Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ayshe - co to bylo co mi dawalas wczoraj z kieszeni i skad sie to bierze :roll: Quote
monisieczka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Eddiii napisał(a):Ayshe - co to bylo co mi dawalas wczoraj z kieszeni i skad sie to bierze :roll: a mnie nic nie dajesz prosto z kieszeni :diabloti:!!!! czuje sie nieswojo :shake::p Quote
Eddiii Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 monisieczka napisał(a):a mnie nic nie dajesz prosto z kieszeni :diabloti:!!!! czuje sie nieswojo :shake::p moze jakbys wpadala czesciej na zajecia to by ci sie tez dostalo :eviltong: :diabloti: Quote
monisieczka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Eddiii napisał(a):moze jakbys wpadala czesciej na zajecia to by ci sie tez dostalo :eviltong: :diabloti: niestety nie każdy może tak czesto:shake: Quote
mimoza Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Eddiii napisał(a):Ayshe - co to bylo co mi dawalas wczoraj z kieszeni i skad sie to bierze :roll: W dzisiejszych czasach to bym uważała z upublicznianiem tego typu sytuacji :p Quote
Eddiii Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 monisieczka napisał(a):niestety nie każdy może tak czesto:shake: oj biednialku :glaszcze: to musisz sie wkrasc do kieszeni :diabloti: ale fajnie byloby czesciej was widziec :lol: Quote
monisieczka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Eddiii napisał(a):oj biednialku :glaszcze: to musisz sie wkrasc do kieszeni :diabloti: ale fajnie byloby czesciej was widziec :lol: tez siem za wami steskniłysmy ale tresserunio postanowił nas zostawic w grupie dla opóźnionych w rozwoju :placz: czemu wcale sie nie dziwie :cool1: Quote
shida Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 dokladnie :multi:- byloby super widywac was czesciej :cool3:- whoo tez sie stesknila za zadymka z ciocia nora :diabloti: Quote
monisieczka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 shida napisał(a):dokladnie :multi:- byloby super widywac was czesciej :cool3:- whoo tez sie stesknila za zadymka z ciocia nora :diabloti: a bedziecie jutro? to dziewczynki znowu siem pokotłują:razz::multi: Quote
lisica Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 NOOOOOOO, drodzy owczarkarze, to się nie godzi tak publicznie, bo nam Dogo zweryfikują:cool3: Cytaty Ayshe - co to bylo co mi dawalas wczoraj z kieszeni i skad sie to bierze :roll:a mnie nic nie dajesz prosto z kieszeni :diabloti:!!!! czuje sie nieswojo :shake::pkorupcja???????:???: moze jakbys wpadala czesciej na zajecia to by ci sie tez dostalo :eviltong: :diabloti:niestety nie każdy może tak czesto:shake: okladnie :multi:- byloby super widywac was czesciej :cool3:- whoo tez sie stesknila za zadymka z ciocia nora :diabloti:przepraszam bo nie wiem czy to chodzi o Ciocię Norę, w sensie osoby, czy o cioci norę? odpowiedź sugeruje cosik dziwnego a bedziecie jutro? to dziewczynki znowu siem pokotłują:razz::multi: Korupcja i niemoralne zachowanie w miejscach publicznych?:???: A może sekta+korupcja+niemoralne zachowanie+działalność przestępcza:crazyeye: Quote
Glonek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 lisica napisał(a):NOOOOOOO, drodzy owczarkarze, to się nie godzi tak publicznie, bo nam Dogo zweryfikują:cool3: A ta weryfikacja to coś szkodliwego? lisica napisał(a):korupcja???????:???: A czemu nie? :eviltong: lisica napisał(a): przepraszam bo nie wiem czy to chodzi o Ciocię Norę, w sensie osoby, czy o cioci norę? odpowiedź sugeruje cosik dziwnego A co sugeruje? Bo jestem tempy facet. A po koleji to nora cioci jest w dołku. Co prawda innej ale zawsze, znaczy się innej cioci.:cool3: A dołek jest kawałek dalej. Ale nie taki dołek gdzie zabierają panowie w niebieskich mundurkach. :-D A chodzi o Ciocię Norę bez nory aczkolwiek lubiącą podymić w tych okolicach. :diabloti: lisica napisał(a): Korupcja i niemoralne zachowanie w miejscach publicznych?:???: A może sekta+korupcja+niemoralne zachowanie+działalność przestępcza:crazyeye: Korupcja z niemoralnymi propozycjami w niektórych kręgach zawsze idą w parze. :p A sekta to już na pewno. I to dość specyficzna :diabloti::diabloti::diabloti:. Quote
lisica Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 :roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper: Glonek napisał(a):A ta weryfikacja to coś szkodliwego? A czemu nie? :eviltong: A co sugeruje? Bo jestem tempy facet. A po koleji to nora cioci jest w dołku. Co prawda innej ale zawsze, znaczy się innej cioci.:cool3: A dołek jest kawałek dalej. Ale nie taki dołek gdzie zabierają panowie w niebieskich mundurkach. :-D A chodzi o Ciocię Norę bez nory aczkolwiek lubiącą podymić w tych okolicach. :diabloti: Korupcja z niemoralnymi propozycjami w niektórych kręgach zawsze idą w parze. :p A sekta to już na pewno. I to dość specyficzna :diabloti::diabloti::diabloti:. Quote
saJo Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Prosze pisac zgodnie z tematem :mad: Posty zostaly przeniesione tam, gdzie ich miejsce. PS. czy juz pisalam, ze mod sie wkurzyl? Od dzis bedzie tu pozadek :mad: saJo-mod Quote
ayshe Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 saJo-baardzo niedobrze.bo to "nasz "watek szkoleniowy i wlasnie ustalalismy kwestie zamowienia fishow na zajecia.czy moglibysmy na milosc bosska omawiac to na naszym watku czy mamy zd...czac na pw?nie bede teraz latac po watkach razem z innymi zeby zobaczyc kiedy eddiii to zamawia juz nei mowiac o reszcie z grupy ktora wogole nie zzajrzy na inny watek bo zaglada prawie wylacznie tutaj.suuuper:angryy:.to tyle ode mnie. Quote
ayshe Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 ja tez.w takim razie eddiii-napisze ci na pw skoro tutaj nie owlno nic ustalac dot.zajec.superrrr.:angryy: Quote
lisica Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='saJo']Prosze pisac zgodnie z tematem :mad: Posty zostaly przeniesione tam, gdzie ich miejsce. PS. czy juz pisalam, ze mod sie wkurzyl? Od dzis bedzie tu pozadek :mad: saJo-mod :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
ayshe Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 a w..piii... mam..i jade na cwiczak.:eviltong: Quote
shida Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='monisieczka']a bedziecie jutro? to dziewczynki znowu siem pokotłują:razz::multi: bedizemy - oczywiscie ze bedziemy :diabloti: od 19 zaczynamy wiec bedizemy z utesknieniem wyczekiwac :loveu: powiem whoo ze jutro spotka sie z "ciocia nora" to sie dziewczynka ucieszy:cool3: szczegolnei ze wykapana przed chwila byla to taka czysciutka bedzie na spotkanko :razz: hihi :) odreaguja sobie dziewczyny stresik szkoleniowy:eviltong: Quote
Szira/Gosia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ayshe napisał(a):a w..piii... mam..i jade na cwiczak.:eviltong: Oj dziewczyny a po co te nerwy:glaszcze: Quote
mimoza Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Szira/Gosia napisał(a):Oj dziewczyny a po co te nerwy:glaszcze: Podobno dzisiaj jest wysokie ciśnienie i ludzie mają wiecej energii, no to szukają sposobu na jej spożytkowanie ;) Quote
Wyjątek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ojej ayshe wkurzona to juz sie boje co będzie dzis o 20ej:diabloti::evil_lol: Quote
monisieczka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 quote=Glonek;7702606] A dołek jest kawałek dalej. Ale nie taki dołek gdzie zabierają panowie w niebieskich mundurkach. A chodzi o Ciocię Norę bez nory aczkolwiek lubiącą podymić w tych okolicach.[/quote]A co jeszcze gorsze ciocia Nora bez nory mieszka na białołece, gdzie panowie w niebieskich(szarych?) mundurkach pilnuja tych co robia zadymy i trzymaja na dołkach Quote
ayshe Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 a kto sie denerwuje?wyrazilam tylko swoja opinie.jesli ktos mi powie cos z ;) to ok-no problemo.ale bez :zrobie tutaj porzadek:mad:.bo wtedy to ja:eviltong:.i tyle. wyjatek-spoko.:diabloti:. Quote
ara Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 [quote name='saJo']Prosze pisac zgodnie z tematem :mad: Posty zostaly przeniesione tam, gdzie ich miejsce. A czy można prosić o link do ich miejsca? Quote
Recommended Posts