Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monisieczka napisał(a):
a mnie nic nie dajesz prosto z kieszeni :diabloti:!!!! czuje sie nieswojo :shake::p

moze jakbys wpadala czesciej na zajecia to by ci sie tez dostalo :eviltong: :diabloti:

Posted

Eddiii napisał(a):
Ayshe - co to bylo co mi dawalas wczoraj z kieszeni i skad sie to bierze :roll:

W dzisiejszych czasach to bym uważała z upublicznianiem tego typu sytuacji :p

Posted

monisieczka napisał(a):
niestety nie każdy może tak czesto:shake:

oj biednialku :glaszcze: to musisz sie wkrasc do kieszeni :diabloti: ale fajnie byloby czesciej was widziec :lol:

Posted

Eddiii napisał(a):
oj biednialku :glaszcze: to musisz sie wkrasc do kieszeni :diabloti: ale fajnie byloby czesciej was widziec :lol:

tez siem za wami steskniłysmy ale tresserunio postanowił nas zostawic w grupie dla opóźnionych w rozwoju :placz: czemu wcale sie nie dziwie :cool1:

Posted

shida napisał(a):
dokladnie :multi:- byloby super widywac was czesciej :cool3:- whoo tez sie stesknila za zadymka z ciocia nora :diabloti:

a bedziecie jutro? to dziewczynki znowu siem pokotłują:razz::multi:

Posted

NOOOOOOO, drodzy owczarkarze, to się nie godzi tak publicznie, bo nam Dogo zweryfikują:cool3:
Cytaty

Ayshe - co to bylo co mi dawalas wczoraj z kieszeni i skad sie to bierze :roll:
a mnie nic nie dajesz prosto z kieszeni :diabloti:!!!! czuje sie nieswojo :shake::p
korupcja???????:???:
moze jakbys wpadala czesciej na zajecia to by ci sie tez dostalo :eviltong: :diabloti:
niestety nie każdy może tak czesto:shake:

okladnie :multi:- byloby super widywac was czesciej :cool3:- whoo tez sie stesknila za zadymka z ciocia nora :diabloti:
przepraszam bo nie wiem czy to chodzi o Ciocię Norę, w sensie osoby, czy o cioci norę? odpowiedź sugeruje cosik dziwnego
a bedziecie jutro? to dziewczynki znowu siem pokotłują:razz::multi:

Korupcja i niemoralne zachowanie w miejscach publicznych?:???:
A może sekta+korupcja+niemoralne zachowanie+działalność przestępcza:crazyeye:

Posted

lisica napisał(a):
NOOOOOOO, drodzy owczarkarze, to się nie godzi tak publicznie, bo nam Dogo zweryfikują:cool3:

A ta weryfikacja to coś szkodliwego?
lisica napisał(a):
korupcja???????:???:

A czemu nie? :eviltong:

lisica napisał(a):
przepraszam bo nie wiem czy to chodzi o Ciocię Norę, w sensie osoby, czy o cioci norę? odpowiedź sugeruje cosik dziwnego

A co sugeruje? Bo jestem tempy facet.
A po koleji to nora cioci jest w dołku. Co prawda innej ale zawsze, znaczy się innej cioci.:cool3: A dołek jest kawałek dalej. Ale nie taki dołek gdzie zabierają panowie w niebieskich mundurkach. :-D A chodzi o Ciocię Norę bez nory aczkolwiek lubiącą podymić w tych okolicach. :diabloti:

lisica napisał(a):
Korupcja i niemoralne zachowanie w miejscach publicznych?:???:
A może sekta+korupcja+niemoralne zachowanie+działalność przestępcza:crazyeye:

Korupcja z niemoralnymi propozycjami w niektórych kręgach zawsze idą w parze. :p
A sekta to już na pewno. I to dość specyficzna :diabloti::diabloti::diabloti:.

Posted

:roflt::roflt::roflt::ylsuper::ylsuper:

Glonek napisał(a):
A ta weryfikacja to coś szkodliwego?

A czemu nie? :eviltong:

A co sugeruje? Bo jestem tempy facet.
A po koleji to nora cioci jest w dołku. Co prawda innej ale zawsze, znaczy się innej cioci.:cool3: A dołek jest kawałek dalej. Ale nie taki dołek gdzie zabierają panowie w niebieskich mundurkach. :-D A chodzi o Ciocię Norę bez nory aczkolwiek lubiącą podymić w tych okolicach. :diabloti:

Korupcja z niemoralnymi propozycjami w niektórych kręgach zawsze idą w parze. :p
A sekta to już na pewno. I to dość specyficzna :diabloti::diabloti::diabloti:.

Posted

Prosze pisac zgodnie z tematem :mad: Posty zostaly przeniesione tam, gdzie ich miejsce.

PS. czy juz pisalam, ze mod sie wkurzyl? Od dzis bedzie tu pozadek :mad:

saJo-mod

Posted

saJo-baardzo niedobrze.bo to "nasz "watek szkoleniowy i wlasnie ustalalismy kwestie zamowienia fishow na zajecia.czy moglibysmy na milosc bosska omawiac to na naszym watku czy mamy zd...czac na pw?nie bede teraz latac po watkach razem z innymi zeby zobaczyc kiedy eddiii to zamawia juz nei mowiac o reszcie z grupy ktora wogole nie zzajrzy na inny watek bo zaglada prawie wylacznie tutaj.suuuper:angryy:.to tyle ode mnie.

Posted

[quote name='saJo']Prosze pisac zgodnie z tematem :mad: Posty zostaly przeniesione tam, gdzie ich miejsce.

PS. czy juz pisalam, ze mod sie wkurzyl? Od dzis bedzie tu pozadek :mad:

saJo-mod

:Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

[quote name='monisieczka']a bedziecie jutro? to dziewczynki znowu siem pokotłują:razz::multi:

bedizemy - oczywiscie ze bedziemy :diabloti: od 19 zaczynamy wiec bedizemy z utesknieniem wyczekiwac :loveu:

powiem whoo ze jutro spotka sie z "ciocia nora" to sie dziewczynka ucieszy:cool3: szczegolnei ze wykapana przed chwila byla to taka czysciutka bedzie na spotkanko :razz: hihi :) odreaguja sobie dziewczyny stresik szkoleniowy:eviltong:

Posted

Szira/Gosia napisał(a):
Oj dziewczyny a po co te nerwy:glaszcze:

Podobno dzisiaj jest wysokie ciśnienie i ludzie mają wiecej energii, no to szukają sposobu na jej spożytkowanie ;)

Posted

quote=Glonek;7702606] A dołek jest kawałek dalej. Ale nie taki dołek gdzie zabierają panowie w niebieskich mundurkach. A chodzi o Ciocię Norę bez nory aczkolwiek lubiącą podymić w tych okolicach.[/quote]A co jeszcze gorsze ciocia Nora bez nory mieszka na białołece, gdzie panowie w niebieskich(szarych?) mundurkach pilnuja tych co robia zadymy i trzymaja na dołkach

Posted

a kto sie denerwuje?wyrazilam tylko swoja opinie.jesli ktos mi powie cos z ;) to ok-no problemo.ale bez :zrobie tutaj porzadek:mad:.bo wtedy to ja:eviltong:.i tyle.
wyjatek-spoko.:diabloti:.

Posted

[quote name='saJo']Prosze pisac zgodnie z tematem :mad: Posty zostaly przeniesione tam, gdzie ich miejsce.

A czy można prosić o link do ich miejsca?