Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

shida napisał(a):
a nie byloby prosciej umowic sie na tej stacji benzynowej za rondem i tam poczekac na wszystkich i dopiero stamtad pojechac za kims kto wie gdzie toto ? :)
a przygoda?:cool3: :diabloti: .gdzie u ciebie duch przygody i pragnienie adrenaliny?:diabloti:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ło Matko ,Glonek ale super mapka ! Zachowam ja sobie ,bo tym samym nareszcie zrozumiałam gdzie Wy sie spotykacie .Fantazja!
Jesli chcecie to ja o godz 10 .45 w niedziele na tej stacji moge byc i czekac .

Posted

bo to doskonaly patent na mlode psy.:evil_lol:.nie wprowadza psa w zwis tylko kierunkuje w gore.w skrocie.no i daje czystosc nauki chwytu i pare jeszcze rzeczy.

Posted

ja na zywo oglądalam taką prace z wykorzystaniem zadaszonej przyczepki samochodowej ,smisznie ,ale jakis tam sens swój ma ,ale jaki, ja nie wiem ,ale dowiem sie pewnie kiedys :lol:

Posted

mch-po prostu czysto ,wrecz klinicznie pracuje sie wtedy nad chwytem,wyciszeniem przez pozoranta,nie ma sytuacji nachylania sie pozoranta nad psem,pies nie zwisa,nie moze paprac chwytu.
psychoszczurek-fajnie bylo ciebie widziec na treningu:loveu: .nawet jako goscia-obserwatora:evil_lol:

Posted

[quote name='ayshe']
psychoszczurek-fajnie bylo ciebie widziec na treningu:loveu: .nawet jako goscia-obserwatora:evil_lol:
a mi fajnie bylo byc gosciem-obserwatorem ;) jeszcze kiedys was nawiedze i pozaklocam cisze :evil_lol: i posmiece kudlami :diabloti:

Posted

ayshe napisał(a):
a ty czego jojczysz?:evil_lol:

On bedzie musial byc baaaaaardzo polamany przez ten reumatyzm, zeby zdac ipo :angryy: :angryy: :angryy:

Na dodatek po treningu pomagalismy zmieniac wiktorowi kolo (znaczy sie chlopcy zmieniali, a ja kibicowalalm i nasluchiwalam czy samochod sie nie łamie:evil_lol: ) i w tym czasie Gnojek stwierdzil, ze juz odpoczal po treningu posluszenstwa, obrony i ganianiu za talerzem :angryy: w zwiazku z czym nawet nie moglam dojsc spokojnie do domu tylko kical jak kangur ze sie nuuuuuuuudzi, a jak na zlosc oczywiscie caly parking byl zajety i musialam gonic z konca ulicy :angryy:

Posted

saJo napisał(a):
On bedzie musial byc baaaaaardzo polamany przez ten reumatyzm, zeby zdac ipo :angryy: :angryy: :angryy:
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co kotwica albo cus?:cool3:

Posted

ayshe napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a co kotwica albo cus?:cool3:

Widzialas nadpobudliwego mali? Moj jest wlasnie takim mali. A dzis mial kiepski dzien i byl jeszcze bardziej nadpobudliwy :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

saJo napisał(a):
Widzialas nadpobudliwego mali? Moj jest wlasnie takim mali. A dzis mial kiepski dzien i byl jeszcze bardziej nadpobudliwy :angryy: :angryy: :angryy:

widzialam.:cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .baaa nawet pracowalam troche w austrii z takim jednym pod okiem jorgena prohaski .i wtedy upewnilam sie w przekonaniu ze belg a juz napewno mali -nie dla mnie.:roll: :evil_lol: .za duzo...hmmm...mali w mali:cool1:

Posted

no wiem:cool3: :evil_lol: .ja pamietam ze ten "moj"mali jak sie polozyl kiedys ot tak w trakcie omawiania na treningu to polecialam z nim do weta-chory myslalam ze jest...umierajacy conajmniej:evil_lol: :roll: .po prostu nigdy nie lezal-chyba ze wreszcie zauwazyl ze NAPEWNO zostaje juz w kojcu a ja gasze swiatlo i NAPEWNO juz nie wroce tego dnia.ja po prostu po treningu lecialam na ryj a ten ciul kical dalej.:cool1: .mali to za wysokie obroty jak dla mnie.do tego po prostu tyle razy zarwalam od niego [za wolno lup wypadal jak dla niego]ze po skonczeniu jedynki z ulga go oddalam zawodnikowi docelowemu.