ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):o kurczaki!!! zawsze chciałam należec do czegoś tajnego , jak Pan Samochodzik :diabloti: :razz: . Co do rekawa, to mam pewne obiekcje, może nawet bardziej co do siebie niż grubaska. znaczy siem czy bede umiała odpowiednio paszczaka zmotywowac i bredzic odpowiednie rzecze w odpowiednim czasie i takie tam... ale obiecuje siem starać:loveu:wczoraj bylas waleczna i dzielna aczkolwiek musze cie pogonic z regulaminu bo .......za bardzo artystyczna dusza jestes.:diabloti: :mad: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Boidae napisał(a):Tajniacy :evil_lol::-oa co nie zalapales?przeca gadamy szyframi co dla postronnych ma specjalnie wygladac na gadanie trzy po trzy:diabloti: Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):wczoraj bylas waleczna i dzielna aczkolwiek musze cie pogonic z regulaminu bo .......za bardzo artystyczna dusza jestes.:diabloti: :mad: to ja wiem, znaczy wiem że dooopa jestem z regulaminu i z posłuszenstwa tez dooopa...ale nawet sobie ściagłam regulaminy egzaminów, taka dzielna jestem :multi: ;) Quote
Eddiii Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):noooooooooooiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii chcialam powiedizec ze nie mam telefonu do alix.:shake: ja mam, ale juz nie wspominam na temat, by sie nie narzucac :p ayshe napisał(a):nie.zostaje ci jeszcze awaryjniy poniedzialek o 19 tak jak szirce ktorej raz na 2 tyg nie ma w piatek[40 rok sie uczy nadal:diabloti: ] nie ma poniedizelkow w mojej nowej rozpisce :eviltong: Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):a co nie zalapales?przeca gadamy szyframi co dla postronnych ma specjalnie wygladac na gadanie trzy po trzy:diabloti: tia... ostatnio mój tz na szczescie zaczyna łapac o co mi chodzi bo do tej pory jakos dziwnie mi się przygladał i szukał w prawie mozliwosci ubezwłasnowolnienia:razz: :cool1: Quote
Eddiii Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):to ja wiem, znaczy wiem że dooopa jestem z regulaminu i z posłuszenstwa tez dooopa...ale nawet sobie ściagłam regulaminy egzaminów, taka dzielna jestem :multi: ;) tiiaaa, ja tez se kiedys sciaglam i co z tego jak ich zpamietac nie moge ;) Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Eddiii napisał(a):tiiaaa, ja tez se kiedys sciaglam i co z tego jak ich zpamietac nie moge ;) oooo a mnie radziłas popracowac nad czytaniem ze zrozumieniem :p:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Eddiii napisał(a):ja mam, ale juz nie wspominam na temat, by sie nie narzucac :p nie ma poniedizelkow w mojej nowej rozpisce :eviltong:a co juz wyjezdzacie?poniedzialki o 19 to termin awaryjny. Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):tia... ostatnio mój tz na szczescie zaczyna łapac o co mi chodzi bo do tej pory jakos dziwnie mi się przygladał i szukał w prawie mozliwosci ubezwłasnowolnienia:razz: :cool1: no patrz ale ci faceci to lotni sa....jak cegla:diabloti: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 dziewczyny a jeszcze nie zaczelam sie przychrzaniac do tego jak WY sie ruszacie :razz: :diabloti: Quote
Eddiii Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):oooo a mnie radziłas popracowac nad czytaniem ze zrozumieniem :p:cool3::diabloti::diabloti::diabloti: bo to dobra rada tylko u mnie slabo skuteczna, myslalam ze tobie sie uda :p Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):no patrz ale ci faceci to lotni sa....jak cegla:diabloti: no ja bym powiedziała że nawet żelbeton.... jakas masakra.... aaaa dałam znac alix, ma się do ciebie odezwac Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 a dlaczego do mnie?ja nie mam samochodu.:eviltong: Quote
Eddiii Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):dziewczyny a jeszcze nie zaczelam sie przychrzaniac do tego jak WY sie ruszacie :razz: :diabloti: tak, tak i o strojach jeszcze pomysl :mad: Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):dziewczyny a jeszcze nie zaczelam sie przychrzaniac do tego jak WY sie ruszacie :razz: :diabloti: kochanie jak sie ma taka szlachetna tylna część ciała to nie można szybciej:mad: Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):a dlaczego do mnie?ja nie mam samochodu.:eviltong: ale zarzadzasz tą masoneria, czyż nie? Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):kochanie jak sie ma taka szlachetna tylna część ciała to nie można szybciej:mad:ja tez mam mocno szlachetna a TZ na mnie sie uzewnetrznia.:roll: .tj.dooobrze,dooobrze,jeszcze raz bo musisz poprawic to i to i to ..itditp:mad: .aaaaleee mi tego brakuuuje:placz: ja widzocznie jakas ekhem jestem...pejcze,kajdanki[:cool3: ]i te sprawy:cool1: ..... stroje tyz wazne Eddiii:diabloti: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):ale zarzadzasz tą masoneria, czyż nie?ja?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eviltong: . Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):ja?:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :eviltong: . to siem chyba Wielki Mistrz nazywa hehehehehehehehehe Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):to siem chyba Wielki Mistrz nazywa hehehehehehehehehe czekaj no doffciapna jutro masz zajecia:diabloti: Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ayshe napisał(a):czekaj no doffciapna jutro masz zajecia:diabloti: no bendem sie starać , ale mówić do ciebie mogiem mistrzuniu ?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
ayshe Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 monisieczka napisał(a):no bendem sie starać , ale mówić do ciebie mogiem mistrzuniu ?:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:jaassssne tylko potem nie jecz:diabloti: Quote
AM Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Tak czytam i czytam i... ayshe, co Ty robisz tym biednym ludkom na treningach? :crazyeye: Quote
monisieczka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='AM']Tak czytam i czytam i... ayshe, co Ty robisz tym biednym ludkom na treningach? :crazyeye: lepiej nie pytaj, słowo. Mniej wiesz lepiej śpisz jak mawiał Herr Kloss:diabloti::diabloti:. a swoja droga to jakos nikt nas nie traktuje pradem żeby chodzić na zajatka.... eeech człowiek to jakis dziwny jest Quote
Recommended Posts