Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ewa-Jo']Jeszcze jedno -ja im powiedzialam to co napisałaś ze tresurke przekładasz na jutro -nie zapomnij. Babowej jeszcze nie bedzie -chrycha -dojdzie dopiero w przyszłym tygodniu.Rozmawiałam z wetką powiedziała ze jest mase baeszi wiec radzi poza zakropieniem założyć jednak obroze. Przed robotą jade po preventika dla muchomorka- strzeżonego ..... itd.Zdrówka dla Maii i przyślij te zdjątka do jasnej anielki bo jeszcze nie dostałam.:mad: :mad:[/quote]pamietam.sklerozy nie mam.zdjecia wszystkim wyslalam ..tobie tez....:eviltong:

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Tika lubi piłkę, Tika lubi piłkę Tika lubi piłkę :multi: :multi: :multi: :loveu: Trochę jeszcze popycha noskiem ale głównie biega za i nosi dumnie w pysiu :loveu: :multi:[/quote]mowilam ze wszystko bedzie ok:evil_lol:

Posted

Ale dlaczego popycha to nochem :hmmmm: ? taką dużą to rozumiem, ale gappaya? czubek :stupid: ale potem bierze w pysio i nawet pocumkała tochę i malutkie przeciąganie zrobiłtśmy :bigcool: oczywiście wygrała :loveu:

Posted

[quote name='ayshe']pamietam.sklerozy nie mam.zdjecia wszystkim wyslalam ..tobie tez....:eviltong:[/quote]

ja tez nie dostalam :evil_lol:

Posted

[quote name='Eddiii']ja tez nie dostalam :evil_lol:[/quote]bo ci chyba nie wyslalam-pewnie wyslalas mi meila jak mialam wylaczony net.
juz wysylam.

Posted

[quote name='ayshe']bo ci chyba nie wyslalam-pewnie wyslalas mi meila jak mialam wylaczony net.
juz wysylam.[/quote]

:evil_lol: ja ci nie wyslalam podania o zdjecia, ale myslam ze sama chetnie sie pochwalisz :evil_lol: dawaj je, chetnie zobacze :p

Posted

wyslij mi meila to ja ci w zwrotnym wysle zdjecia.informuje ze wyslalam do wszystkich i nie wywalilo mi zadnego spowrotem wiec prosze sie ode mnie odtentegowac:eviltong: :evil_lol: .moze dotra.kiedys.me sumienie czyste jak lza.:razz:

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Kłamczucha :eviltong: ja nic nie dostałam a podanie wysłałam z prośbą o zdjęcia :razz:[/quote]
o zesz ty ...wysylam ci jeszcze raz...jak nie dojdzie koopa dostaniesz.:eviltong:

Posted

[quote name='ayshe']wyslij mi meila to ja ci w zwrotnym wysle zdjecia.informuje ze wyslalam do wszystkich i nie wywalilo mi zadnego spowrotem wiec prosze sie ode mnie odtentegowac:eviltong: :evil_lol: .moze dotra.kiedys.me sumienie czyste jak lza.:razz:[/quote]

czyli bez podania sie obejdzie :diabloti: nie masz maila w profilu :mad: albo cus nawala

Posted

[quote name='Pyros-Aga']Ale dlaczego popycha to nochem :hmmmm: ? taką dużą to rozumiem, ale gappaya? czubek :stupid: ale potem bierze w pysio i nawet pocumkała tochę i malutkie przeciąganie zrobiłtśmy :bigcool: oczywiście wygrała :loveu:[/quote]

no ladnie !!! a ja kilka meisiecy stawalam na glowie by whoo zaczela sie ze mna ciagac !!! a tu prosze kilka dni i juz mamy efekty !:diabloti:

i taka marudzi na sunke ! :mad:

Posted

[quote name='Eddiii']nie wiedzialam o deedee :-(
spadam, bo sie nie wyrobie w ta i z powrotem na 19[/quote]nooo wlasnie a dizsiaj whooo na szkoleniu bedzie i timek bedzie zachwycooonyyy:evil_lol:

Posted

[quote name='BeataG']A co się stało Deedee? :-o[/quote]
babeszja.
dobra spadam bo ja tez nie zdaze a iwona czeka i przytupuje:cool1:

Posted

[quote name='ayshe']a co chcesz sie umowic na szybki seksik skarrrbie?:cool3:[/QUOTE]

Nie aż tak zdesperowana nie jestem:eviltong: :cool1: ale musze Szirze zrobić zastrzyk i wyjąć velflon (tak się pisze????:oops: ) i nie wiem czy umiem a Ty tak i myslałam że może zechcesz nam pomóc:oops: to bym gdzieś tam do ciebie podjechała:razz:

Aha zdjęcia mnie tez wyślij:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...