BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='Szira/Gosia']Wiesz co wszystko mogę o Tobie powiedzieć ale nie to że jesteś normalna:eviltong: :evil_lol: i zgodziliby sie ze mną wszyscy, którzy by choć raz pojechali z nami samochodem:evil_lol:[/quote] Mnie nie trzeba próby samochodowej - ona nie może być normalna, skoro wytrzymała 20 miesięcy szkolenia mnie i mojego psa. :evil_lol:
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Gosiu, jak najbardziej ta. mch pyta o suczkę Agi, a nie Glonków. :evil_lol: EDIT: Ups, no i wykasowałaś posta, a mój jest teraz ni z gruszki ni z pietruszki. mch, tak, to ta suczka.
Szira/Gosia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='BeataG']Gosiu, jak najbardziej ta. mch pyta o suczkę Agi, a nie Glonków. :evil_lol:[/QUOTE] Już wiem po chwili sie zorientowałam:oops: Zdjęcia suni Agi chyba gdzieś tutaj na tym wątku są bo je sama wstawiałam To chyba ta [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3118246#post3118246[/url]
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='mch']wiem wiem , która mieszka w glonkowie , jak sie miewa ? ta grubiutka to ta ? [URL]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10074&PN=1[/URL][/quote]tak,chyba ta..ale mi sie juz popierniczyly onki ostatnio adoptowane.ale to ta....znaczy sie chyba....:roll: .DeeDee miewa sie swietnie.aczkolwiek wymaga sporo pracy..ma pare klopotow ze soba....zostala odchudzona,juz za chwile zacznie treningi rowerowe,ania troszke z nia pracuje,powolutku...ciezko idzie koncentracja na targecie,sunka jest rozbiegana...no i ma wyskoki ni z gruchy ni z pietruchy do innych suk....ale to jest troszke lekowe.....dzisiaj probowala mnie pogonic z terenu ale tupnelam:roll: :cool1: ....ma konflikt z oddawaniem,odsuwa glowe,bez braku koncentracji sie nie wyciszy,awersja odpada bo ja nakreca bezsensownie.....na rewirze i sladzie ladnie sobie radzi.napewno miala dzieci co zahamowalo jej wzrost.i stad jej krotsze lapki,mala jest.ogolnie-wyzwanie dla ani.
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='Ewa-Jo']Najszybciej są nasze 16.03 Joshua kończy 2 lata co niestety nie oznacza ze wydorośleje albo bedzie bardziej posłuszny:shake:[/quote] dorosly onek to martwy onek.tj.dorosleja dopiero po smierci:diabloti:
ayshe Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 [quote name='BeataG']Mnie nie trzeba próby samochodowej - ona nie może być normalna, skoro wytrzymała 20 miesięcy szkolenia mnie i mojego psa. :evil_lol:[/quote]kooochana takich jest o wiele wiecej:evil_lol: .tfffardym trza byc a nie mieciuchem:loveu:
BeataG Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='ayshe']kooochana takich jest o wiele wiecej:evil_lol: .tfffardym trza byc a nie mieciuchem:loveu:[/quote] No to tym bardziej normalna być nie możesz. I tak trzymać! :loveu:
Pyros-Aga Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 [quote name='mch']wiem wiem , która mieszka w glonkowie , jak sie miewa ? ta grubiutka to ta ? [url]http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10074&PN=1[/url][/QUOTE] Tak ta grubiutka to właśnie ta.
Nanami Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 A moze jakies fotki? Bo ja tez mam grubaska i ciekawam, czy owczarek moze byc jeszcze grubszy niz moje (ehh ta dokarmiająca mamuśka) :razz:
Pyros-Aga Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Fotek nie mam bo brak mi aparatu. Ale jak tylko dostanę jakiś w swoje łapki to wstawię. Jest naprawdę grubaśna :crazyeye: ale ja mam skrzywienie bo Pyrosek jest chudziutki i wydaje mi się że każdy pies powinien trzymać taką linię. Podobno nie jest aż tak źle z nią ale ja nie mam pojęcia jak odchudzać psa- nie mam też pojęcia jak odchudzać siebie :cool3: :p
Ewa-Jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Beata załączam zdjecia Gosinego Ikara -nędznej jakosci bo światło do d.... maluch ruchliwy jak owsik a fotograf w mojej osobie chyba był tez do d..... -zwalam to na stan zdrowotny zeby sie za bardzo nie zdołowac.Mały ma w tej chwili 10 tygodni i 3 dni i wazy 12 kg ,na zebrach ani grama - tarka. [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/7678/ikar1ni3.jpg[/IMG] [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/1770/ikar2lp8.jpg[/IMG] [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/5927/ikar3fl2.jpg[/IMG] [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/9789/ikar4mk0.jpg[/IMG] [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/2092/ikarruszko0.jpg[/IMG] [IMG]http://img118.imageshack.us/img118/10/ikar5xw7.jpg[/IMG] Gosia prosi o uwagi i wszelkie wytyczne. Ja dzisiaj zamowie jej w krakwecie lub karmach do domu bewi doga puppy i co jeszcze?to co pisalas na priwa to Gosi przekazałam . ale moze jeszcze cos ci wpadło. MAły stawia troszku przednie łapy pod kontem nie tak zupełnie pionowo ,jest dosyć długi ale pocieszam Gosie ze Joshua jako szczeniak był krótki a teraz jest długi wiec pewnie u niej hehehehe bedzie odwrotnie .Jutro podskoczymy na Hale Mirowską po arthron complex. Moze cosik jeszcze ????? dzieki za porady. Gosia jest ci wdzieczna, ja jak zawsze tyz:loveu: :loveu: :loveu:
ayshe Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 tica wcale nie jest strasznie gruba.b.ladna sunia:loveu: .co do charakteru:no coz.....jest grzeczna:evil_lol: ...czyli typisz ringowy plastik :razz: :lol: ....aga zdecydowanie odsapnie tyle ze ma psa na...zarcie.....niesmiala migotke zagubiona w wielkim swiecie:evil_lol: ...szira juz nie jest sama:diabloti: :loveu:
ayshe Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 rrrany asiu no fajnie widze na tych zdjeciach ze to donek:cool3: :evil_lol: .....dalabym mu biowet vita-pet:cool1: bo mu siada te nadgarstki.ucha tyz ma ...no...powinny troche juz te chrzastki byc bardziej zdecydowane.wiec to co mowilam,suplementowac mu to co mowilam:cool3: +biowet vita pet. przez pierwsze 10 dni,potem trzeba zobaczyc.temu szczeniorowi ktory dzisiaj byl NIEZBEDNY jest irish cal.i chyba bym mu flawitol dla dzieci jeszcze dawala tak ze 2 razy w tyg.bo zaraz chlopak zacznie zmieniac zeby a to srednio wyglada..tj.te kolana odstawiane...arthron complex na wczoraj:roll: ....
Ewa-Jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='ayshe']rrrany asiu no fajnie widze na tych zdjeciach ze to donek:cool3: :evil_lol: .....dalabym mu biowet vita-pet:cool1: bo mu siada te nadgarstki.ucha tyz ma ...no...powinny troche juz te chrzastki byc bardziej zdecydowane.wiec to co mowilam,suplementowac mu to co mowilam:cool3: +biowet vita pet. przez pierwsze 10 dni,potem trzeba zobaczyc.temu szczeniorowi ktory dzisiaj byl NIEZBEDNY jest irish cal.i chyba bym mu flawitol dla dzieci jeszcze dawala tak ze 2 razy w tyg.bo zaraz chlopak zacznie zmieniac zeby a to srednio wyglada..tj.te kolana odstawiane...arthron complex na wczoraj:roll: ....[/QUOTE] Gosi wszystko zaraz przekazuje -dziekuje Beatko:loveu: . Natomiast jezeli chodzi o tego malucha ktorego przyprowadziłam na szkolenie to niestety babke widzialam 3 razy na spacerku i nie mam z nią żadnego kontaktu wiec przypuszczalnie/ dodatkowo przy moim uziemnieniu w domu ze wzgledu na łape Josha i moje ciągłe chrychanie/- ty szybciej ją spotkasz w sobote na szkoleniu bo sie wybiera na 9 rano. Jezeli bym na nia wpadła to oczywiscie przekaze i wezme na wszelki wypadek telefon. Wiem ze zdjecia do bani. Dam jutro Gosi aparat to na spokojnie porobi malemu zdjecia lepszej jakości i wtedy wstawie. Dzisiaj niestety po szkoleniu gorzej sie czułam i Marek zawiózł mnie dosłownie tylko na 5 minut do Gosi zebym zobaczyła, pstryknęła zdjecia i odtransportował mnie do domu i zostałam uziemniona/za moja zgodą bo naprawde czuje sie do bani:placz:/
ayshe Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 sprawdzilam ten biowet jet w karusku.... tooo witaj w klubie ja dopiero idzyskalam przytomnosc umyslu a ze sladow wrocilismy....hmmmmm....no wlasnie...nie pamietam kiedy.....niezla jazda...znowu z 38,6 skoczyla mi do wczorajszej cyzli do 39,4...czuje sie naprrrrawde fajosko:placz: ...chyba sie rusze z psami na spacer bo zaczynaja sie kreciolic:mad:
ayshe Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 a poza tym ja chyba sie wsciekne ...w srode suki wyjezdzaja troche pobiegac za owieczkami a uwe z wambo i gismo jedzie na warsztaty do niemiec.ostaje sie samiuska jak palec aaaaaaaa:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
lisica Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote]ostaje sie samiuska jak palec aaaaaaaa:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]Zara, jak sama,a my dobre ludzie z Dogo, to co,biszkopt?:mad:
ayshe Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='lisica']Zara, jak sama,a my dobre ludzie z Dogo, to co,biszkopt?:mad:[/quote]:loveu: no wieeem wieeem...moje dziecko tez zostaje[nieeestetyyy:cool1: ] i chita i shado-normalne inaczej:cool3: .....aleeee beeedzieeee puuuuustooooo:placz: ...i nikt na mnie nie bedzie pokrzykiwal na cwiczaku..ani mowil do mnie po niemieeeckuuuuu w roznych tenteges ekhem sytuacjach......i bede miala duzo energii:diabloti: .....:cooldevi: :evilbat:to siem kursanty nudzic nie bedom;).
Ewa-Jo Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [quote name='ayshe']a poza tym ja chyba sie wsciekne ...w srode suki wyjezdzaja troche pobiegac za owieczkami a uwe z wambo i gismo jedzie na warsztaty do niemiec.ostaje sie samiuska jak palec aaaaaaaa:placz: :placz: :placz: :placz: :placz:[/QUOTE] Nie przesadzaj po pierwsze zostaje ci dziecię ,ktore na pewno wypełni ci duzo czasu:lol: :evil_lol: no i surykat i Shado no i drugi człon twojej rodzinki / od ktorego przypuszczalnie nigdy sie nie uwolnisz :eviltong: / czyli kursanci ze swoimi pociechami -plasikowymi , hipertypowymi i jeszcze pare odmian. Tak ze nie bedziesz miala czasu tesknić ,a moze ciutka mniej poobijana bedziesz i moze ciut bardziej wyspana ,i wiecej troszku na forum cie bedzie.:diabloti: :diabloti:
Nanami Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 O, to Gosia ma juz kudłacza małego u siebie, gratuluje i mam nadzieje, ze bedzie wymarzony jakiego chciała i ze z godnością wypełni luke po cudownym Bojarze :)
ayshe Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Nanami']O, to Gosia ma juz kudłacza małego u siebie, gratuluje i mam nadzieje, ze bedzie wymarzony jakiego chciała i ze z godnością wypełni luke po cudownym Bojarze :)[/quote]ano ma:loveu:
ayshe Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 [quote name='Ewa-Jo']Nie przesadzaj po pierwsze zostaje ci dziecię ,ktore na pewno wypełni ci duzo czasu:lol: :evil_lol: no i surykat i Shado no i drugi człon twojej rodzinki / od ktorego przypuszczalnie nigdy sie nie uwolnisz :eviltong: / czyli kursanci ze swoimi pociechami -plasikowymi , hipertypowymi i jeszcze pare odmian. Tak ze nie bedziesz miala czasu tesknić ,a moze ciutka mniej poobijana bedziesz i moze ciut bardziej wyspana ,i wiecej troszku na forum cie bedzie.:diabloti: :diabloti:[/quote]baaaaardzo zaaabaaawne:roll: :evil_lol: .......moze wreszcie wyczyszcze kubelki bo juz chyba z rok pracuja nie czyszczone to i wklady wymienie i troche ryb odlowie.....hmmmm.....:cool1:
Boidae Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 [SIZE=6][B]Zagineła Diuna!!! Nie mam jej juz 3 godziny.[/B][/SIZE] [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=52167[/url]
Boidae Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Akcje poszukiwawczą wznawiamy jutro o 6.00. Liczę że nic jej się nie stało. Jutro z rana porozwieszam ogłoszenia
Recommended Posts