Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W dzisiejszej GW jest krótki artykuł na temat zbrodni marynarki japońskiej na Filipinach (gdyby kogoś to też interesowało).

Posted

no japonczycy jak nikt w tej wojnie aniolami nie byli;) .ale np.egzekucja pancernika yamato tez daje do myslenia.amerykanie strzelali do rozbitkow bez mrugniecia okiem.

Posted

[quote name='ayshe']jestem astrofizykiem,pracowalam naukowo na radioteleskopie.[/quote]
Kurcze,ayshe Ty jesteś normalnie bardzo wszechstronna:-o .kiedy Ty na to wszystko znalazłaś czas?Jaka ja jestem prosta przy Tobie.:cool1: Mój życiorys jest taki ubogi:oops: Może zaczne hodować mrówki?

Posted

musze sie pochwalic :loveu: kulki wsypane do miski rano stoja nietkniete do tej pory :multi: :multi: :multi: mimo baaaardzooo dluuuugiego spaceru :loveu:
i zdecydowanie Timon nie jest chory :eviltong: , wrocil poprostu do swoich starych nawykow ;) po spacerze upomina sie o jedzenie (mimo ze karma w misce jest) [i tu wiadmosc specjalnie dla poprawienia nastroju EwyJo :evil_lol: ] - zgodnie z wieczornym zwyczajem dostaje miesko z galaretka jako przystawke :p potem z reguly zabiera sie za kulki ale dzis z nich zrezygnowal :diabloti: i spi

Posted

Alarm suczkowy odwołany. Czekamy jeszcze tydzień, aż się skończy cieczka- nie chcemy ryzykować że spotkanie wypadnie pod znakiem podwąchiwania itp...:cool3: Troszkę już mam dość czekania ale..no mam nadziję że warto bo jak powyślę że jakś bida mogłaby mieć dom od miesiąca to mnie trochę trząsa :mad:

Posted

[quote name='ayshe']ayshe przekazuje:slady zakonczone.
chita100/100
shado-90/100

Iwona[/quote]

:laola:

super !!!!!!! :))))))))

shida ;)

Posted

ayshe prosila o przekazanie informacji:
wyniki:
Chita:289pkt.,ocena vorzuglich,TSB=ausgepragt(a)
A-100pkt.
B-93pkt.
C-96 pkt.

Shado:271pkt.,ocena sehr gut,TSB=ausgepragt(a)
A-90pkt.
B-90pkt.
C-91pkt.
sedzia:Hans-Joachim Bock,LG09.

Iwona

Posted

WOW! Gratulacje! Dla mnie to jest niesamowite! :loveu: Ja rozumiem, że Beata jest szkoleniowcem, ale niejeden szkoleniowiec nie osiągnąłby takiego wyniku z psem, którego ma i szkoli od szczeniaka. A przecież to są adoptowane psy, psy po przejściach. No dobra - Chita jest młoda, mogla się zresetować, ale przecież Shado ma 10 lat, trafił do Beaty w wieku 9 lat, z czego 8 spędził na łańcuchu. Po prostu szok! Dobrze, że nie jestem szkoleniowcem, bo wpadłabym w kompleksy jak nic. :oops:

Posted

gratulacje !!! chylimy czola przed treserkiem !! i podziwiamy :)

szok takie wyniki :)) ale czegoz innego mozna sie bylo spodziewac ;)

Posted

Dla Aysha serdeczne Gratulacje :-)
Poczytalam Was troche ,bo wczoraj udalo mi sie potropic.I natknełam sie na opowiesc BeatyG jak ogladala "Sage rodu Forsytow " i ten charakterystyczny glos Soamesa Forsyte'a.
Ja moze byłam ciutek starsza mialam chyba z 10 lat i tez nie za bardzo pozwalali mi ogladac ta "Sage ..." .A moja mama potrafila roztrzasac rodzinne koligacje Forsyteow jak wlasnej rodziny :-)
Myslalam ,ze nikt juz tego filmu nie pamieta tylko ja .
A serie " Krolowie Przekleci " tez zaczelam czytac jako 14stolatka i pokochalam.Mam czesc seri ale nie wszystkie i bardzo zaluje ,ze nie udalo mi sie tego do konca kupic.
Sorry za ta dygresje ale dawno nie trafilam na ludzi o tozsamych doswiadczeniach w dziedzinie ksiazek i podgladactwa filmow i az sie wzruszylam czytajac ,ze sa takowi :-)

Posted

Brawo!!!! choć w sumie to bylo do przewidzenia :evil_lol:

Ayshe gratuluje zwłaszcza pracy z Shado! :modla: jesteś niesamowita :klacz: :klacz: :klacz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...