ayshe Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 jestem astrofizykiem,pracowalam naukowo na radioteleskopie.
ayshe Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 justyna-dla chilli zmieniasz na beaphar top10 i wspomagajaco biofactor calitix.calitix 1x w tyg.top codziennie.
Ifat Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 W dzisiejszej GW jest krótki artykuł na temat zbrodni marynarki japońskiej na Filipinach (gdyby kogoś to też interesowało).
ayshe Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 no japonczycy jak nikt w tej wojnie aniolami nie byli;) .ale np.egzekucja pancernika yamato tez daje do myslenia.amerykanie strzelali do rozbitkow bez mrugniecia okiem.
Ifat Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ale mi akurat nie chodziło o "licytowanie" się, kto był gorszy na wojnie.
ayshe Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 mi tez.po prostu medal ma zawsze dwie strony:cool1:
14ruda Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='ayshe']jestem astrofizykiem,pracowalam naukowo na radioteleskopie.[/quote] Kurcze,ayshe Ty jesteś normalnie bardzo wszechstronna:-o .kiedy Ty na to wszystko znalazłaś czas?Jaka ja jestem prosta przy Tobie.:cool1: Mój życiorys jest taki ubogi:oops: Może zaczne hodować mrówki?
ayshe Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 ja robilam rozne rzeczy.przebieg mam duzy:roll: :cool1: .nosilo mnie cale zycie.czesto niezbyt udanie:cool1:
Eddiii Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 musze sie pochwalic :loveu: kulki wsypane do miski rano stoja nietkniete do tej pory :multi: :multi: :multi: mimo baaaardzooo dluuuugiego spaceru :loveu: i zdecydowanie Timon nie jest chory :eviltong: , wrocil poprostu do swoich starych nawykow ;) po spacerze upomina sie o jedzenie (mimo ze karma w misce jest) [i tu wiadmosc specjalnie dla poprawienia nastroju EwyJo :evil_lol: ] - zgodnie z wieczornym zwyczajem dostaje miesko z galaretka jako przystawke :p potem z reguly zabiera sie za kulki ale dzis z nich zrezygnowal :diabloti: i spi
Pyros-Aga Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Alarm suczkowy odwołany. Czekamy jeszcze tydzień, aż się skończy cieczka- nie chcemy ryzykować że spotkanie wypadnie pod znakiem podwąchiwania itp...:cool3: Troszkę już mam dość czekania ale..no mam nadziję że warto bo jak powyślę że jakś bida mogłaby mieć dom od miesiąca to mnie trochę trząsa :mad:
ayshe Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 ayshe przekazuje:slady zakonczone. chita100/100 shado-90/100 Iwona
shida Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='ayshe']ayshe przekazuje:slady zakonczone. chita100/100 shado-90/100 Iwona[/quote] :laola: super !!!!!!! :)))))))) shida ;)
ayshe Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 ayshe prosila o przekazanie informacji: wyniki: Chita:289pkt.,ocena vorzuglich,TSB=ausgepragt(a) A-100pkt. B-93pkt. C-96 pkt. Shado:271pkt.,ocena sehr gut,TSB=ausgepragt(a) A-90pkt. B-90pkt. C-91pkt. sedzia:Hans-Joachim Bock,LG09. Iwona
BeataG Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 WOW! Gratulacje! Dla mnie to jest niesamowite! :loveu: Ja rozumiem, że Beata jest szkoleniowcem, ale niejeden szkoleniowiec nie osiągnąłby takiego wyniku z psem, którego ma i szkoli od szczeniaka. A przecież to są adoptowane psy, psy po przejściach. No dobra - Chita jest młoda, mogla się zresetować, ale przecież Shado ma 10 lat, trafił do Beaty w wieku 9 lat, z czego 8 spędził na łańcuchu. Po prostu szok! Dobrze, że nie jestem szkoleniowcem, bo wpadłabym w kompleksy jak nic. :oops:
14ruda Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Przecież nie mogło być inaczej:cool1: Super!Gratulacje!!!!!:thumbs: :chlup:
shida Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 gratulacje !!! chylimy czola przed treserkiem !! i podziwiamy :) szok takie wyniki :)) ale czegoz innego mozna sie bylo spodziewac ;)
Romas Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Dla Aysha serdeczne Gratulacje :-) Poczytalam Was troche ,bo wczoraj udalo mi sie potropic.I natknełam sie na opowiesc BeatyG jak ogladala "Sage rodu Forsytow " i ten charakterystyczny glos Soamesa Forsyte'a. Ja moze byłam ciutek starsza mialam chyba z 10 lat i tez nie za bardzo pozwalali mi ogladac ta "Sage ..." .A moja mama potrafila roztrzasac rodzinne koligacje Forsyteow jak wlasnej rodziny :-) Myslalam ,ze nikt juz tego filmu nie pamieta tylko ja . A serie " Krolowie Przekleci " tez zaczelam czytac jako 14stolatka i pokochalam.Mam czesc seri ale nie wszystkie i bardzo zaluje ,ze nie udalo mi sie tego do konca kupic. Sorry za ta dygresje ale dawno nie trafilam na ludzi o tozsamych doswiadczeniach w dziedzinie ksiazek i podgladactwa filmow i az sie wzruszylam czytajac ,ze sa takowi :-)
Szira/Gosia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Brawo świruski:loveu: :loveu: :loveu: już siniak na nodze tak nie boli:razz: :eviltong:
Wojenka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 :thumbs: Brawo! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
shami Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Brawo!!!! choć w sumie to bylo do przewidzenia :evil_lol: Ayshe gratuluje zwłaszcza pracy z Shado! :modla: jesteś niesamowita :klacz: :klacz: :klacz:
Recommended Posts