Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff, no to super! :multi: Poronienie zawsze jest jakimś szokiem dla organizmu, więc Tapsi chyba ma prawo być nieco nie w formie i gorączkować...

[quote name='ayshe']Stawiam pół litra temu, kto trafnie policzy ile tego jest :lol: (ayshe oczywiście wykluczona z konkursu, robi za arbitra!!!)
:drinking:

Posted

Ayshe ,a organizujesz jakies szkolenia w kwesti pracy wechowej dla psow?
Pytam ,bo zawsze mnie to interesowalo tylko wiesz jak to jest samemu uczyc ,nie dosc ,ze czlowiek mase bledow popelnia to jeszcze motywacja sie konczy po jakims czasie kiedy nie ma z kim pogadac o pracy.
Moja sznuacerka Zuzia miala zapal do szukania i nawet niezle jej szlo na zajeciach prowadzonych przez p Marie Kuncewicz.
jednak potem ,w domu ,juz nie szlo tak dobrze, bo mialam klopoty z ukryciem przed Zuzia raz ,ze widoku mnie kladacej slad ( biegla wtedy na pamiec) a dwa z zapobiegnieciem rewirowania przez nia.
No tak Ci pisze ,jako ciekawostke ale powiedz robisz jakies szkolenie ?

Posted

ayshe napisał(a):
no dobra-dawajcie?ile szczeniat jest na zdjeciu?:lol:

ten co robił zdjęcie jeszcze gorszy fotograf ode mnie:mad::eviltong: gucio widać,powiekszone tez nie widać stawiałabym na co najmniej 8 ale jak będzie 10 to się nie zdziwie.

Posted

[quote name='ayshe']fanfary uoklaski trutututu-9 szczeniat jest na zdjeciu.:lol:Alix, masz ode mnie pół litra!!! :BIG: Tylko nie dzisia, bo już nie zdążę kupić :lol: Moze rozpijemy na śladach? :diabloti: