ayshe Posted April 27, 2006 Author Posted April 27, 2006 i dzieki temu ze wsio ok.-avatarek spowrotem z mala anusch:loveu: Quote
Szira/Gosia Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ayshe napisał(a):i dzieki temu ze wsio ok.-avatarek spowrotem z mala anusch:loveu: No to winko właśnie otwieram:drinking: :evil_lol: Quote
Agaa.a Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Bardzo się cieszę, że wszystko w porządku :calus: !!! A na zdjęciu jakie śliczne małe ogonki :loveu: Pozdrawiam. Quote
Alix Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Bardzo sie ciesze ze z Tapsi wszystko dobrze!!!! Zdrowko!:beerchug: Quote
Ewa-Jo Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 ayshe napisał(a)::haha: wszystko w porzadku.zdrowa jak byczek.:laugh2_2: Winszujemy!!!!!!!:loveu: Quote
asher Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 Ufff, no to super! :multi: Poronienie zawsze jest jakimś szokiem dla organizmu, więc Tapsi chyba ma prawo być nieco nie w formie i gorączkować... [quote name='ayshe']Stawiam pół litra temu, kto trafnie policzy ile tego jest :lol: (ayshe oczywiście wykluczona z konkursu, robi za arbitra!!!) :drinking: Quote
ayshe Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 no dobra-dawajcie?ile szczeniat jest na zdjeciu?:lol: Quote
Alix Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ayshe napisał(a):no dobra-dawajcie?ile szczeniat jest na zdjeciu?:lol: ja sie doliczylam 9!:cool3: Quote
Mokka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Zazdroszczę Wam tych śladów, mój goopi pies to już chyba nie pamięta, co to takiego... :cool3: Quote
Romas Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 7 szczeniatek ?! One czarne byly ?Bosz, sliczne ! Bedziecie tropic w weekend?To macie fajnie :-) My bedziemy hopki molestowac :-) Quote
ayshe Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 cz.podp.-tj.teraz juz czapraki bo maja prawie rok.a bylo ich....................nie siedem.zgadujcie dalej:lol: :cool3: :lol: . Quote
ayshe Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 ja mam zajoba na punkcie pracy wechowej:razz: :roll: Quote
PsychoSzczurek Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 przypomnijcie, czy dzisiaj o 19 spotkanie jest tam gdzie wtedy nie trafiłam, czy gdzieś indziej? Quote
Romas Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 Ayshe ,a organizujesz jakies szkolenia w kwesti pracy wechowej dla psow? Pytam ,bo zawsze mnie to interesowalo tylko wiesz jak to jest samemu uczyc ,nie dosc ,ze czlowiek mase bledow popelnia to jeszcze motywacja sie konczy po jakims czasie kiedy nie ma z kim pogadac o pracy. Moja sznuacerka Zuzia miala zapal do szukania i nawet niezle jej szlo na zajeciach prowadzonych przez p Marie Kuncewicz. jednak potem ,w domu ,juz nie szlo tak dobrze, bo mialam klopoty z ukryciem przed Zuzia raz ,ze widoku mnie kladacej slad ( biegla wtedy na pamiec) a dwa z zapobiegnieciem rewirowania przez nia. No tak Ci pisze ,jako ciekawostke ale powiedz robisz jakies szkolenie ? Quote
ayshe Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 no jasne ze tak .od paru lat.:p psychoszczurku-pod mostem,pod mostem.:razz: Quote
Ewa-Jo Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ayshe napisał(a):no dobra-dawajcie?ile szczeniat jest na zdjeciu?:lol: ten co robił zdjęcie jeszcze gorszy fotograf ode mnie:mad::eviltong: gucio widać,powiekszone tez nie widać stawiałabym na co najmniej 8 ale jak będzie 10 to się nie zdziwie. Quote
ayshe Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 ewa-jo-przekaze twoje spostrzezenia jorgenowi:diabloti: .ale to prawda zdjecie jest fatalnie-ale robione w kojcu wiec mu wybaczcie:roll: :cool1: Quote
ayshe Posted April 28, 2006 Author Posted April 28, 2006 fanfary uoklaski trutututu-9 szczeniat jest na zdjeciu.:lol: Quote
asher Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 [quote name='ayshe']fanfary uoklaski trutututu-9 szczeniat jest na zdjeciu.:lol:Alix, masz ode mnie pół litra!!! :BIG: Tylko nie dzisia, bo już nie zdążę kupić :lol: Moze rozpijemy na śladach? :diabloti: Quote
asher Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 ayshe napisał(a)::diabloti: PO sladach:diabloti:Mamy chodzić po śladach i zarazem rozpijać? Dobra!!! idę na to!!! :drinking: :evil_lol: Quote
monisieczka Posted April 28, 2006 Posted April 28, 2006 asher napisał(a):Mamy chodzić po śladach i zarazem rozpijać? Dobra!!! idę na to!!! :drinking: :evil_lol: No to zeście mnie przekonały do sladów !!!! Quote
Recommended Posts