Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No należy się jej po tym zdjątku jak z horroru!!!! Trzeba przyznać, że wyszłam tam bardzo :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale ja zawsze tak wychodze na zdjęciach:lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Ja mogę pić z Wami we wtorek:drinking: tzn jutro na działce będę pić :razz: :chlup: :drinking: Zawsze powtórke z rozrywki można zrobić -nic nie szkodzi . Quote
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Zawsze powtórke z rozrywki można zrobić -nic nie szkodzi . No pewnie wkońcu długi weekand jest:multi: :multi: :multi: Quote
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Trzeba przyznać, że wyszłam tam bardzo :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale ja zawsze tak wychodze na zdjęciach:lol: gdyby nie podpis pod zdjęciem to kto by wiedział że to ty :shake:??? no poza dzisiejszą grupą która widziała twoje wdzianko.:eviltong: Quote
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 BeataG napisał(a):Ja też widziałam, zdążyłam! :multi: :evil_lol: te belgi są za szybkie dla onków:mad::mad: Quote
Alix Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 no najpierw strasza torturami i powolna smiercia a potem kaza pokazywac:mad::lol: Szira/Gosia nawet nie widac ze to Ty na tym -nie powiem klimatycznym zdjeciu:eviltong: a co do piwa to we wtorek tez mozna, nic nie stoi na przeszkodzie:cool1: Asher spotykamy sie chyba o 13 Quote
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a):gdyby nie podpis pod zdjęciem to kto by wiedział że to ty :shake:??? no poza dzisiejszą grupą która widziała twoje wdzianko.:eviltong: Wystarczy, że ja wiem :placz: :placz: :placz: trzeba było powiedzieć, że mi zdjęcia robicie to bym się wyprostowała i jakoś ustawiła:cool3: Quote
BeataG Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a):te belgi są za szybkie dla onków:mad::mad: Ano są szybkie, ale jak się przy nich refleks wyrabia. :eviltong: Chociaż mój tato zawsze twierdził, że to nie refleks, tylko nerwica. :cool3: Ale co by to nie było - refleks czy nerwica - przydaje się. Dzisiaj kolejny raz byłam szybsza w konkurencji, w której nagrodą była śliczna długa kość z kurczaka. :angryy: Quote
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Wystarczy, że ja wiem :placz: :placz: :placz: trzeba było powiedzieć, że mi zdjęcia robicie to bym się wyprostowała i jakoś ustawiła:cool3: No i radoche by diabli wzięli:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: No Alix dawaj tą reklame alkocholu już po 22. Quote
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a): No Alix dawaj tą reklame alkocholu już po 22. No właśnie ja czekam:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 BeataG napisał(a):Ano są szybkie, ale jak się przy nich refleks wyrabia. :eviltong: Chociaż mój tato zawsze twierdził, że to nie refleks, tylko nerwica. :cool3: Ale co by to nie było - refleks czy nerwica - przydaje się. Dzisiaj kolejny raz byłam szybsza w konkurencji, w której nagrodą była śliczna długa kość z kurczaka. :angryy: Mam nadzieje że było na niej troche mięsa:eviltong: Quote
BeataG Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Mam nadzieje że było na niej troche mięsa:eviltong: Nie było ani grama. Suchutka kość, taka idealnie nadająca się do wbicia się w przełyk lub inny kawałek przewodu pokarmowego. :angryy: Mój pies, to istny odkurzacz. :mad: Quote
Alix Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Ewa-Jo']No i radoche by diabli wzięli:diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol: No Alix dawaj tą reklame alkocholu już po 22. ale jak Tresser sie wkurzy i da wycisk to pretensje prosze miec tylko do siebie nie chce byc zlinczowana przez grupe:diabloti: Szira/Gosia obiecuje ze we wtorek zrobie Ci profesjonalna pozowana sesje:cool3: chociaz mi zdjecie ala 'facet w szturmiaku z hakiem" bardzo sie podoba:loveu: a wyszlo tak zupelnie niechcacy:lol: Quote
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Pytanie z innej beczki:p czy ktoś znalazł kleszcza na psie bo nie wiem czy mam dokładnie obszukać Szirę, narazie nic nie znalazłam:multi: Quote
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [quote name='Alix'] Szira/Gosia obiecuje ze we wtorek zrobie Ci profesjonalna pozowana sesje:cool3: chociaz mi zdjecie ala 'facet w szturmiaku z hakiem" bardzo sie podoba:loveu: a wyszlo tak zupelnie niechcacy:lol: Już ćwiczę pozy:evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Szira/Gosia napisał(a):Pytanie z innej beczki:p czy ktoś znalazł kleszcza na psie bo nie wiem czy mam dokładnie obszukać Szirę, narazie nic nie znalazłam:multi: Też chciałam się o to zapytać.Przejechałam ręką po bachorze ale futro gówniaż ma tak gęste:shake: że sprawdziłam tylko najbardziej newralgiczne miejsca. Quote
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 BeataG napisał(a):Nie było ani grama. Suchutka kość, taka idealnie nadająca się do wbicia się w przełyk lub inny kawałek przewodu pokarmowego. :angryy: Mój pies, to istny odkurzacz. :mad: Ups też mam podobnie ale na wrzask Joshua wypluwa. Quote
Alix Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Ups też mam podobnie ale na wrzask Joshua wypluwa. Barosz raz polknal w calosci cale udko od kurczaka, dodam ze bylo wyjete prosto z piekarnika, oczywiscie sie poparzyl no i zwrocil go w tym samym momencie , mam nadzieje ze sobie zapamietal ta lekcje:mad: Tez nie znalazlam na psie kleszcza, a gif na str 62 Quote
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Alix napisał(a):a gif na str 62 Fajne:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
BeataG Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a):Ups też mam podobnie ale na wrzask Joshua wypluwa. U mnie Emil wypluwa na wrzask - pod warunkiem, że zdążę wrzasnąć, zanim połknie. :cool3: Z Wermutem bywa różnie. Tu było tak, że zobaczyliśmy tę kość w tym samym momencie, ale moja noga była bliżej niż jego pysk. :evil_lol: Quote
Ewa-Jo Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 No trzymajcie się miłych snów/ może ukochany tresser wam się przyśni/ - ide odsikać Josha i lulu. Quote
Szira/Gosia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Ewa-Jo napisał(a):No trzymajcie się miłych snów/ może ukochany tresser wam się przyśni/ - ide odsikać Josha i lulu. Ja też życzę dobrej nocy:lol: do jutra:multi: :multi: :multi: Quote
ayshe Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 zamorduje i sie zemszcze:mad: .wyglupiam sie jak kretyn a wy to wykorzystujecie w niecny sposob:placz: .ale zemsta jest zawsze slodka:evilbat: . dzisiaj o 13.:roll: Quote
Ewa-Jo Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 ayshe napisał(a):zamorduje i sie zemszcze:mad: .wyglupiam sie jak kretyn a wy to wykorzystujecie w niecny sposob:placz: .ale zemsta jest zawsze slodka:evilbat: . dzisiaj o 13.:roll: drobne pytanko -na kim się zemścisz bo się zastanawiam czy w drugą strone na wszelki wypadek się nie udać:eviltong:. Grupa dosyć okrojona będzie/brak Pyrosa i Sziry/ to może za dużo na jednostke wypaść:shake:. Jakie pifko pijesz -moze dasz się przekupić????? :loveu:No i pamiętaj ja jestem emerytka z chorą nogą:placz: Quote
Szira/Gosia Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 ayshe napisał(a):zamorduje i sie zemszcze:mad: .wyglupiam sie jak kretyn a wy to wykorzystujecie w niecny sposob:placz: .ale zemsta jest zawsze slodka:evilbat: . dzisiaj o 13.:roll: Uważaj bo grupa też sie może zemścić:diabloti: :diabloti: :diabloti: :mad: :mad: :lol: Quote
Recommended Posts