Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
niestety moje najgorsze obawy sie potwierdzily i o 19.30 zrezygnowalam bo dojechalam[a wsiadlam w autobus o 18]do marszalkowskiej:angryy: .bardzo mi przykro ale szans na dojechanie dzisiaj nie mialam.:angryy: :angryy: :angryy: .jestem delikatnie mowiac wnerwiona.zesz kurna co za korek!mam nadzieje ze spedziliscie zajecia na czyms tworczym:mad: .jutro dojade z pomoca bosza czyli goski/sziry.musimy cos zrobic z czwartkiem bo to bezsensu.ja sie pieszo nie wyrobie bo o 17 dopiero wracam z cwiczaka i nie mam szans zajac sie dzieckiem[jesc na przyklad musze dac:cool1: ]i wyrobic sie na 19:shake: .wiec moze jutro ustalmy cos logicznego czyli 20sta bo drugi raz takiej nerwicy w autobusie nie przezyje:angryy: .

przeciez moge po Ciebie podjechac, jesli chcesz. Nie musisz sie tarabanic autobusem, chyba ze lubisz:evil_lol:.
Nie moglas dzisiaj dac znac, zeby podjechac?:mad:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie ona chyba to lubi ;) bo juz wczoraj proponowalm ze jak jutro bede jechala to po nia podjade... i chyba znam trase z mniejszym korkiem (tzn tak patrzac po tym co sie ostatnio na roznych ulicach dzialo) ;) ale jakos cicho i nie pisze ze mam byc ;)

ps pasta bedzie na sobote - nie zdaze na jutro chyba...

Posted

ayshe napisał(a):
staram sie nie byc namolna:oops:

Jaka namolna?:crazyeye: Ktos tu przesadza:mad: Grupa nie moze sie obejsc bez Tresserka, wiec musisz byc na zajeciach:diabloti: Strasznie dzisiaj tesknilsimy :lol::cool3:
Nastepnym razem daj znac, to podjade (albo ja sie bede za kazdym razem pytac:diabloti:).

Posted

ayshe napisał(a):
staram sie nie byc namolna:oops:

przestan cio ? obecnie samochodzik mi juz dziala - jeden i drugi zostaly zreanimowane wiec jak jeden nawali to zawsze moge tym czerwonym emerytem dojechac ;) tak ze jak cos to daj znac i juz ok ? :)

a ja sie zamkne i nie bede nawijac ;) juz zreszta ci kiedys mowilam - jak tylko mam autko to z przyjemnoscia podjade :)

Posted

ayshe napisał(a):
:oops: dobra gosiu.19.15.
agis-noooo siem napracowaliscie co?????najbardziej to nie moge sobie monisi darowac:placz: .

hehehehehe :eviltong: :eviltong: :eviltong: a byłyśmy! a co!

Posted

monisieczka-moze bysmy sie umawialy o 9 na przyklad na polach mokotowskich?albo 9.30.bardzo mi na tym zalezy.w srody i piatki.nadrobilybysmy co nie co.:cool3: .ladnie prosze.:loveu: .
bardzo przepraszam za to ze nie dojechalam.mam moralniaka.dzisiaj bede na perwno bo mam transport spoza mzk:diabloti: .:lol:

Posted

ayshe napisał(a):
:evil_lol: no a moze nie?:diabloti:

No mogłaś mnie ładniej określić:lol: albo przynajmniej powiedzieć że dzisiaj to przyjeżdża po Ciebie zielony dżaguar:razz: i nie bedziesz musiała czerwonym ślimakiem sie wlec:eviltong:

Posted

Kilka zdjec z ostatniej niedzieli

nie zwazajac na ulewny deszcz Treser zawsze gotow :lol:

no a dzielni kursanci musza dorownac kroku Treserowi :evil_lol:

Timon

Max

Libra

Bu

Lara

Marta wprawdzie nie zrezygnowala z kurtki ale dzielnie przeistoczyła sie w pozoranta

I znowu my

Timon

Max

Libra

Bu

Lara

Potem oba Tresery sie zaczeły rzucac na nasze psy z kijami .. :mad:

Posted

a my przeciez tacy grzeczni jestesmy

wszyscy grzecznie cwicza :evil_lol: a one znow sie namawiaja co tu jeszcze im wymyslic ? :cool3:

"... nie stac... ruszac sie ..."

a niektorzy juz troche zrezygnowani

no dobra - koniec zajec - a deszcz dalej pada - ale niektorym to wogole nie przeszkadza

co robimy ??

nic? - to se pokopiemy :diabloti:

Posted

Eddiii napisał(a):

co robimy ??

nic? - to se pokopiemy :diabloti:
bajdzo dziekuje za zdjecia moich durnych burakow jak zwykle demolujacych wszystko dookola:diabloti:

Posted

BeataG napisał(a):
Ojej, ale biało mieliście! O 11 na belgach były już tylko nędzne resztki śniegu. A deszcz lał cały czas tak samo. :cool3:
iiiiiii w zwiazku z tym zdjecie kurtki do rekawa spowodowalo namokniecie tresera do warstw wewnetrznych majtastych:roll: :lol: .

Posted

agis napisał(a):
Eddiii - super fotki :multi:
A Dziadek, to raczej szczeniaczek :evil_lol:
maksiowski jaka szczena przed zlapaniem rekawa..widzialas?:evil_lol: .
no dziadek nie da sie ukryc ma problemy z akceptacja swojej dojrzalosci:cool1: .ciul jeden.:loveu:

Posted

hehe ,a moze shadowskiemu licz wiek od nowa ,znaczy od dnia gdy do ciebie trafił :lol: ,przyjmując ze życie mu sie wtedy na nowo zaczęło . kurcze to juz chyba niedługo będzie miał rok ? :evil_lol:

Posted

Eddiii napisał(a):
Ayshe - ustawisz mi Timona do takiego profesjonalnego zdjecia :modla:
nie ma problemu.maxa juz ustawialam tylko nikt zdjecia nie robil:evil_lol: