Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eddiii napisał(a):
Ale powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie jak mozna wieksze stado niz dwa ogarnac, przeciez to rak brakuje :roll: fajnie macie :lol:

no wiesz one biegaja luzem.zreszta teraz nie mam tak duzo oniakow:placz: .babcie w bieszczadach[chyba juz niedl;ugo beda wracac]a leentje,kesta,grando,uffi,merle wyjechali do podhodowli i pusto jest.falch i anusch w us....nadja tez tam pojechala do nowego wspanialego domku.ech.....zycie.....:cool1:

Posted

ayshe napisał(a):
agis-to ja ci odstapie.ja zawsze w razie co by mi byla potrzebna moge wziasc ktorego innego psa.tak wiec wez ta dla mnie i juz.

Ayshe :loveu: Bardzio dziekuje za propozycje, ale glupio mi pozbawiac Cie kolczatki dla piesow :oops: . Chyba, ze po nowym roku odkupie, jak bedzie dostawa.

Co do zdjec to ja tez ogladam, bardzo chetnie :lol:

Posted

agis-mnie nie denerwuj.bierz ja ci daja i nie marudz dobra kobieto.nie martw sie moje psy nie umra z tesknoty za kolcami bo mamy na stanie pare sztuk schweikerta:diabloti:

Posted

[quote name='ayshe']agis-mnie nie denerwuj.bierz ja ci daja i nie marudz dobra kobieto.nie martw sie moje psy nie umra z tesknoty za kolcami bo mamy na stanie pare sztuk schweikerta:diabloti:
Bardzo dziekujemy, tzn. ja dziekowac, bo Max to watpie zeby byl szczesliwy z tego powodu :diabloti:

I tak mi glupio :oops:

A tak przy okazji, to podjechac po Ciebie?

Posted

heh foteczki... wlasnie zoczylam !!!! pikkkne :)))))))))no i nawet moje malenstwo sie zalapalo !! :))) jej piersze jej fotki od daaaawna :))) nie no nawet nie myslalm ze mi toto tak wyroslo...heh jakos na codzien tego nie widac :)

Posted

ayshe napisał(a):
a ja widzialam u glonkow takie fajne zdjecia sziry......no made in szira norrrmalnie czyli szira nacpana generalnie czesto jest:-D

OSZ TY ŚMIEJESZ SIĘ Z MOJEGO PSA:mad: :mad: :mad: ta zniewaga krwi wymaga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

wydrukowalam prace na jutro.:roll: .niezbyt duzo zeby wam sie nie pomerdolilo i w sumie nic poza tym co powtarzam od tygodnia ale moze napisane bedzie lepiej "skonsumowane".na pojutrze przygotuje zakres pracy na trening z pozorantem.moze jakos wybrniemy z tego bo dzisiaj na szkoleniu widzialam pierwsze jaskolki:evil_lol: .

Posted

literki male za to krotko i zabierz grube rekawice-zaczynamy prace na dwie pilki i wychodzenie zarka z konfliktu na puszczaniu:roll: :evil_lol: .takze uwazaj z tym winem dobra kobieto:lol:

Posted

ayshe napisał(a):
literki male za to krotko i zabierz grube rekawice-zaczynamy prace na dwie pilki i wychodzenie zarka z konfliktu na puszczaniu:roll: :evil_lol: .takze uwazaj z tym winem dobra kobieto:lol:

jedyna prawda że litery małe:mad: :eviltong: no i praca na dwie piłki tez prawda:mad: :mad: . Jezeli chodzi o onki to wcale nie było krótko natomiast strasznie zagmatwanie i dobrze by było jakby tresserek jakis przewodnik do tego napisał:evil_lol: :diabloti: i od razu do tego co na jutro szykuje też.:eviltong: Na myśl o jutrzejszych zajeciach ,ktore w.g słow tresserka mają być o wiele hart niż dzisiejsze to mi cierpnie wszystko. Do tego dostalam kataru po dzisiejszych przemoczonych i zamrożonych stopach :placz: i jutro zagłusze wszystkich wycieraniem nosa nawet tresserka co wydawałoby sie niemożliwe.:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :loveu:

Posted

chwale,uwaga:chcialabym pochwalic agis i eddiii.po tygodniu miotania sie uzyskalyscie piekny kontakt i wyciszanie psa.aczkolwiek jeszcze spokojny chwyt macie przed soba.oba psy dzisiaj pracowaly bardzo ladnie,absolutny kontakt mimo naszego biegania i pokrzykiwania :evil_lol: .zdecydowanie ladne wyciszenie mimo tego ze dzialalysmy bardzo silnie zwlaszcza ze psy dopiero co skonczyly rekaw i to na ladnym chwycie.zwlaszcza timon.chwyt piekny,wyciszanie fajne.pare rzeczy oczywiscie do pracy ale za to dobry kierunek.libra,lara i bu-no troche wiecej pracy was czeka nad ignorowaniem pozoranta gdy wymagacie kontaktu[a pozorant nie ma rekawa].:cool3:

Posted

wprawdzie wyznaje zasade ze jak cos robicie dobrze to nie musze nic mowic natomiast jak cos chrzanicie to moim swietym i niezbywalnym obowiazkiem jest oznajmic wam ze to chrzanicie to jednak odstepuje od niej na chwile.
bo przez tydzien widzialam jak wam paruja szare komorki i jak komus parowaly nie na darmo to chwale.
reszte zapraszam do dalszego parowania:cool3: .nadal.
oczywiscie agis zeby nie bylo:GENIALNIE to jeszcze nie jest.:diabloti: .jest .....hmmm......ladniej.troszke......ociupek:roll: :razz:

Posted

ludziska poniewaz zaraz sprobuje nie zginac przeplywajac la manche w 44r:placz: to chcialam tylko przypomiec ze mam ciagle do oddania bemby black orange.gnojstwo ma kole 2 cm.
"u-boote fahren-
gar weit in's Meer hinaus
u-boote jagen-
torpedos aus den Rohren raus
jagen England ,england in den Tod"
:placz: :placz: dobra.to paaaa.czarniawo to widzem ale co tam.:diabloti:
ps.i sorki za offfa

Posted

skonczylismy o 3 nad ranem,potem 2 godzinny spacerek z piechami[jedno spostrzezenie:zimno dosc:cool3: ],dzieciaka do szkoly a ja nosem sie podpieram.zdaje sie ze nalezy sie kimnac bo moge bredzic dzisiaj mocniej niz zwykle na placu:cool1: .
a tak wogole to dzisiaj jade na cypel ,marta-heki i sara beda na cyplu.do melmana mam numer,do axela tez.ale do reszty:shake: .wiec nie wiem.....
bedzie jeszcze gemma i SZIRA MAM NADZIEJE:mad: :mad: .wiec marta do tych co maszto slij na cypel dzisiaj.w srode onkarze maja pod siekierkowskim ale reszta tez na cyplu[jakos moze ktos mnie zabierze ]bo koniecznie chce nadrobic weekendowe slady a na cyplu to raczej nie ma gdzie:roll: .

Posted

ayshe napisał(a):
chwale,uwaga:chcialabym pochwalic agis i eddiii.po tygodniu miotania sie uzyskalyscie piekny kontakt i wyciszanie psa.aczkolwiek jeszcze spokojny chwyt macie przed soba.oba psy dzisiaj pracowaly bardzo ladnie,absolutny kontakt mimo naszego biegania i pokrzykiwania :evil_lol: .zdecydowanie ladne wyciszenie mimo tego ze dzialalysmy bardzo silnie zwlaszcza ze psy dopiero co skonczyly rekaw i to na ladnym chwycie.zwlaszcza timon.chwyt piekny,wyciszanie fajne.pare rzeczy oczywiscie do pracy ale za to dobry kierunek.libra,lara i bu-no troche wiecej pracy was czeka nad ignorowaniem pozoranta gdy wymagacie kontaktu[a pozorant nie ma rekawa].:cool3:

:crazyeye: nie wiem co powiedziec :multi:

Posted

To trrrresunio nie stosuje wzmacniania pozytywnego u przewodników owczareczków zbyt czesto? :razz: Czesciej kij stosuje od marchewki? :evil_lol: A moze na kliker trzeba spróbowac? :razz: