ayshe Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 a ja widzialam u glonkow takie fajne zdjecia sziry......no made in szira norrrmalnie czyli szira nacpana generalnie czesto jest:-D Quote
ayshe Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Eddiii napisał(a):Ale powiem szczerze ze nie wyobrazam sobie jak mozna wieksze stado niz dwa ogarnac, przeciez to rak brakuje :roll: fajnie macie :lol: no wiesz one biegaja luzem.zreszta teraz nie mam tak duzo oniakow:placz: .babcie w bieszczadach[chyba juz niedl;ugo beda wracac]a leentje,kesta,grando,uffi,merle wyjechali do podhodowli i pusto jest.falch i anusch w us....nadja tez tam pojechala do nowego wspanialego domku.ech.....zycie.....:cool1: Quote
agis Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ayshe napisał(a):agis-to ja ci odstapie.ja zawsze w razie co by mi byla potrzebna moge wziasc ktorego innego psa.tak wiec wez ta dla mnie i juz. Ayshe :loveu: Bardzio dziekuje za propozycje, ale glupio mi pozbawiac Cie kolczatki dla piesow :oops: . Chyba, ze po nowym roku odkupie, jak bedzie dostawa. Co do zdjec to ja tez ogladam, bardzo chetnie :lol: Quote
ayshe Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 agis-mnie nie denerwuj.bierz ja ci daja i nie marudz dobra kobieto.nie martw sie moje psy nie umra z tesknoty za kolcami bo mamy na stanie pare sztuk schweikerta:diabloti: Quote
agis Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='ayshe']agis-mnie nie denerwuj.bierz ja ci daja i nie marudz dobra kobieto.nie martw sie moje psy nie umra z tesknoty za kolcami bo mamy na stanie pare sztuk schweikerta:diabloti: Bardzo dziekujemy, tzn. ja dziekowac, bo Max to watpie zeby byl szczesliwy z tego powodu :diabloti: I tak mi glupio :oops: A tak przy okazji, to podjechac po Ciebie? Quote
shida Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 heh foteczki... wlasnie zoczylam !!!! pikkkne :)))))))))no i nawet moje malenstwo sie zalapalo !! :))) jej piersze jej fotki od daaaawna :))) nie no nawet nie myslalm ze mi toto tak wyroslo...heh jakos na codzien tego nie widac :) Quote
Szira/Gosia Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 ayshe napisał(a):a ja widzialam u glonkow takie fajne zdjecia sziry......no made in szira norrrmalnie czyli szira nacpana generalnie czesto jest:-D OSZ TY ŚMIEJESZ SIĘ Z MOJEGO PSA:mad: :mad: :mad: ta zniewaga krwi wymaga:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
ayshe Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 :lol: :lol: no bo szirka wychodzi tak...hmmm...jak rozumna inaczej:loveu: :lol: Quote
ayshe Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 wydrukowalam prace na jutro.:roll: .niezbyt duzo zeby wam sie nie pomerdolilo i w sumie nic poza tym co powtarzam od tygodnia ale moze napisane bedzie lepiej "skonsumowane".na pojutrze przygotuje zakres pracy na trening z pozorantem.moze jakos wybrniemy z tego bo dzisiaj na szkoleniu widzialam pierwsze jaskolki:evil_lol: . Quote
shida Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 a dla tych innych inaczej - bez ONkowych - tez znalazloby sie ? noto o pozoranciku tez - doszkole sie na przyszlosc ;) o ile zrozumiem :( Quote
ayshe Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 mam nadzieje ze starczy.bo dla belgow tez przygotowalam aczkolwiek mam problem z liczeniem psow i moze bede musiala dodrukowac:roll: :lol: Quote
nidhogg Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 ojej slowo pisane ? nie wiem czy dam rade bo wlasnie 2 wino rozpracowuje ;) a literky duze ?;) Quote
ayshe Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 literki male za to krotko i zabierz grube rekawice-zaczynamy prace na dwie pilki i wychodzenie zarka z konfliktu na puszczaniu:roll: :evil_lol: .takze uwazaj z tym winem dobra kobieto:lol: Quote
nidhogg Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 za pozno ;) jak juz otwarte to nie moze sie zmarnowac ;) ojej jak slysze takie straszne rzeczy to az budzik mi si eustawia nie na te godzine co powinien ;) Quote
ayshe Posted November 3, 2006 Author Posted November 3, 2006 :mad: :mad: :mad: i mnie denerwuje no :cool1: ......co za kobieta:roll: :lol: Quote
Ewa-Jo Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 ayshe napisał(a):literki male za to krotko i zabierz grube rekawice-zaczynamy prace na dwie pilki i wychodzenie zarka z konfliktu na puszczaniu:roll: :evil_lol: .takze uwazaj z tym winem dobra kobieto:lol: jedyna prawda że litery małe:mad: :eviltong: no i praca na dwie piłki tez prawda:mad: :mad: . Jezeli chodzi o onki to wcale nie było krótko natomiast strasznie zagmatwanie i dobrze by było jakby tresserek jakis przewodnik do tego napisał:evil_lol: :diabloti: i od razu do tego co na jutro szykuje też.:eviltong: Na myśl o jutrzejszych zajeciach ,ktore w.g słow tresserka mają być o wiele hart niż dzisiejsze to mi cierpnie wszystko. Do tego dostalam kataru po dzisiejszych przemoczonych i zamrożonych stopach :placz: i jutro zagłusze wszystkich wycieraniem nosa nawet tresserka co wydawałoby sie niemożliwe.:eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :loveu: Quote
ayshe Posted November 4, 2006 Author Posted November 4, 2006 ja bym tak nie liczyla na to ze mnie jutro zagluszysz:diabloti: Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 chwale,uwaga:chcialabym pochwalic agis i eddiii.po tygodniu miotania sie uzyskalyscie piekny kontakt i wyciszanie psa.aczkolwiek jeszcze spokojny chwyt macie przed soba.oba psy dzisiaj pracowaly bardzo ladnie,absolutny kontakt mimo naszego biegania i pokrzykiwania :evil_lol: .zdecydowanie ladne wyciszenie mimo tego ze dzialalysmy bardzo silnie zwlaszcza ze psy dopiero co skonczyly rekaw i to na ladnym chwycie.zwlaszcza timon.chwyt piekny,wyciszanie fajne.pare rzeczy oczywiscie do pracy ale za to dobry kierunek.libra,lara i bu-no troche wiecej pracy was czeka nad ignorowaniem pozoranta gdy wymagacie kontaktu[a pozorant nie ma rekawa].:cool3: Quote
agis Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 O rany :crazyeye: Pochwala od Tressera :cool3: Niemozliwe :diabloti: Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 wprawdzie wyznaje zasade ze jak cos robicie dobrze to nie musze nic mowic natomiast jak cos chrzanicie to moim swietym i niezbywalnym obowiazkiem jest oznajmic wam ze to chrzanicie to jednak odstepuje od niej na chwile. bo przez tydzien widzialam jak wam paruja szare komorki i jak komus parowaly nie na darmo to chwale. reszte zapraszam do dalszego parowania:cool3: .nadal. oczywiscie agis zeby nie bylo:GENIALNIE to jeszcze nie jest.:diabloti: .jest .....hmmm......ladniej.troszke......ociupek:roll: :razz: Quote
ayshe Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 ludziska poniewaz zaraz sprobuje nie zginac przeplywajac la manche w 44r:placz: to chcialam tylko przypomiec ze mam ciagle do oddania bemby black orange.gnojstwo ma kole 2 cm. "u-boote fahren- gar weit in's Meer hinaus u-boote jagen- torpedos aus den Rohren raus jagen England ,england in den Tod" :placz: :placz: dobra.to paaaa.czarniawo to widzem ale co tam.:diabloti: ps.i sorki za offfa Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 skonczylismy o 3 nad ranem,potem 2 godzinny spacerek z piechami[jedno spostrzezenie:zimno dosc:cool3: ],dzieciaka do szkoly a ja nosem sie podpieram.zdaje sie ze nalezy sie kimnac bo moge bredzic dzisiaj mocniej niz zwykle na placu:cool1: . a tak wogole to dzisiaj jade na cypel ,marta-heki i sara beda na cyplu.do melmana mam numer,do axela tez.ale do reszty:shake: .wiec nie wiem..... bedzie jeszcze gemma i SZIRA MAM NADZIEJE:mad: :mad: .wiec marta do tych co maszto slij na cypel dzisiaj.w srode onkarze maja pod siekierkowskim ale reszta tez na cyplu[jakos moze ktos mnie zabierze ]bo koniecznie chce nadrobic weekendowe slady a na cyplu to raczej nie ma gdzie:roll: . Quote
Eddiii Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 ayshe napisał(a):chwale,uwaga:chcialabym pochwalic agis i eddiii.po tygodniu miotania sie uzyskalyscie piekny kontakt i wyciszanie psa.aczkolwiek jeszcze spokojny chwyt macie przed soba.oba psy dzisiaj pracowaly bardzo ladnie,absolutny kontakt mimo naszego biegania i pokrzykiwania :evil_lol: .zdecydowanie ladne wyciszenie mimo tego ze dzialalysmy bardzo silnie zwlaszcza ze psy dopiero co skonczyly rekaw i to na ladnym chwycie.zwlaszcza timon.chwyt piekny,wyciszanie fajne.pare rzeczy oczywiscie do pracy ale za to dobry kierunek.libra,lara i bu-no troche wiecej pracy was czeka nad ignorowaniem pozoranta gdy wymagacie kontaktu[a pozorant nie ma rekawa].:cool3: :crazyeye: nie wiem co powiedziec :multi: Quote
ayshe Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Eddiii napisał(a)::crazyeye: nie wiem co powiedziec :multi: :lol: :lol: :lol: zycie bywa zaskakujace:razz: Quote
Nanami Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 To trrrresunio nie stosuje wzmacniania pozytywnego u przewodników owczareczków zbyt czesto? :razz: Czesciej kij stosuje od marchewki? :evil_lol: A moze na kliker trzeba spróbowac? :razz: Quote
Recommended Posts