Jump to content
Dogomania

nasze sposoby na odreagowanie stresu poszkoleniowego bez wpadania w nalogi

Recommended Posts

Posted

ayshe napisał(a):
nie ma problemu.maxa juz ustawialam tylko nikt zdjecia nie robil:evil_lol:

dzieki :loveu: bardzo chce takie zdjecie :multi:

ja moge porobic wszystkim chetnym (zdjecia oczywiscie) jesli sie zgodzisz poustawiac :oops:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mch napisał(a):
hehe ,a moze shadowskiemu licz wiek od nowa ,znaczy od dnia gdy do ciebie trafił :lol: ,przyjmując ze życie mu sie wtedy na nowo zaczęło . kurcze to juz chyba niedługo będzie miał rok ? :evil_lol:
cos w tym moze jest:lol: .w kazdym razie ma swira.rece opadaja.jak ktos widzial co moje gloopki wyprawiaja to wie o czym mowie.maniana.a teraz shadowski lezy na mojej BYLEJ czystej poscieli kolami do gory i se przez sen poszczekuje cymbal jeden:razz: .dorwaly na polach kaluze w trawie,takie duuuze i ganialy sie po nich kretyny.wiec sa dokumentnie mokre.no i oczywiscie wpakowaly mi sie na wyro.chita zajela poduszke jak zawsze a shadowski reszte wyra.tera macha lapami przez sen.ale ja kocham tego cwoka razem ze zdzirowata surykatka.:loveu:
no bedzie niedlugo rok.ale zlecialo.:roll:

Posted

mch napisał(a):
hehe ,a moze shadowskiemu licz wiek od nowa ,znaczy od dnia gdy do ciebie trafił :lol: ,przyjmując ze życie mu sie wtedy na nowo zaczęło . kurcze to juz chyba niedługo będzie miał rok ? :evil_lol:

hihi - to calkiem dobry pomysl :lol:

Posted

Eddiii napisał(a):
dzieki :loveu: bardzo chce takie zdjecie :multi:

ja moge porobic wszystkim chetnym (zdjecia oczywiscie) jesli sie zgodzisz poustawiac :oops:

zaden problem.co to za wysilek ustawiac piekne onki:cool3:

Posted

Eddiii napisał(a):
hihi - to calkiem dobry pomysl :lol:

ale liczenie mu sie zatrzymalo na 4 miechach bo niestety bardziej dojrzale to on sie nie zachowuje.:roll:

Posted

ayshe napisał(a):
monisieczka-moze bysmy sie umawialy o 9 na przyklad na polach mokotowskich?albo 9.30.bardzo mi na tym zalezy.w srody i piatki.nadrobilybysmy co nie co.:cool3: .ladnie prosze.:loveu: .
bardzo przepraszam za to ze nie dojechalam.mam moralniaka.dzisiaj bede na perwno bo mam transport spoza mzk:diabloti: .:lol:

słoneczko ty moje jedyne, zdarza się owkorsik i nie musisz mieć kaca nawet moralnego :cool3: . Nie ukrywam, że 9.30 jest jami, ale nie chcę żebyś dla nas specjalnie pedałowała na pola. a wczoraj oczywiście wszyscy powtarzali to co było na karteczkach :p

Posted

monisieczka napisał(a):
a wczoraj oczywiście wszyscy powtarzali to co było na karteczkach :p

tak - oczywiscie - wszystko krok po kroku :lol:

a wogole to chcialam POCHWALIC TRESERA - przeczytalam pare razy te karteczki i nawet teoretycznie rozumiem o co chodzi :loveu:
duzo to dla mnie jasniejsze niz film na ktorym ledwo dostrzeglam 2 pilki a okazalo sie ze byly 3 :crazyeye:
no i teraz pozostalo jeszcze probowac teorie zamienic na praktyke :p

Posted

monisieczka napisał(a):
słoneczko ty moje jedyne, zdarza się owkorsik i nie musisz mieć kaca nawet moralnego :cool3: . Nie ukrywam, że 9.30 jest jami, ale nie chcę żebyś dla nas specjalnie pedałowała na pola. a wczoraj oczywiście wszyscy powtarzali to co było na karteczkach :p

o 8.30 mam josha i babe[boksie].ja bede NAPRAWDE SZCZESLIWA jak bede sie mogla na ciebie powydzierac .to rozumiem siem do piatku o 9?:multi: tiiiaaaa na pewno powtarzali....gaduly.....:mad:

Posted

Eddiii napisał(a):

a wogole to chcialam POCHWALIC TRESERA - przeczytalam pare razy te karteczki i nawet teoretycznie rozumiem o co chodzi :loveu:
duzo to dla mnie jasniejsze niz film na ktorym ledwo dostrzeglam 2 pilki a okazalo sie ze byly 3 :crazyeye:

matko moja jedyna, popadnę w depresję z rozpaczy, bo ja niewiele kumam.... Edii a dużo cię to rozumienie kosztowało wchłoniętych procentów?:eviltong:

Posted

ayshe napisał(a):
maksiowski jaka szczena przed zlapaniem rekawa..widzialas?:evil_lol: .

Widzialam :evil_lol: Bo on strasznie chce zlapac ten rekaw:cool3: , tylko jak juz zlapie, to reszta mu nie za bardzo wychodzi :diabloti: :evil_lol:
Ach, ten moj pies obronny :loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
o 8.30 mam josha i babe[boksie].ja bede NAPRAWDE SZCZESLIWA jak bede sie mogla na ciebie powydzierac .to rozumiem siem do piatku o 9?:multi: tiiiaaaa na pewno powtarzali....gaduly.....:mad:

w takim razie nie mogę ci odmówić tej szczęsliwości :cool3: . A co do powtarzania to jakoś tresserunio nie ma wiary w swoich najgorliwszych kursancików :eviltong: :p

Posted

Eddiii napisał(a):

To teraz Tresser bedzie nam cale referaty pisal na karteczkach :cool3: :evil_lol:

Posted

agis napisał(a):
Widzialam :evil_lol: Bo on strasznie chce zlapac ten rekaw:cool3: , tylko jak juz zlapie, to reszta mu nie za bardzo wychodzi :diabloti: :evil_lol:

oj tam, nie wydchodzi.... mamunia jakoś nie ma wiary w tajne umiejętności synunia. Poza tym zmężniał chłopak i za babeczkami się ogląda to po huczek mu jakiś rękaw:diabloti:

Posted

monisieczka napisał(a):
matko moja jedyna, popadnę w depresję z rozpaczy, bo ja niewiele kumam.... Edii a dużo cię to rozumienie kosztowało wchłoniętych procentów?:eviltong:

kilka :oops: :eviltong:

Posted

Eddiii napisał(a):

no i prosze ..doczekalam sie pochwaly:roll: :multi: .siem cieszem bo szykuje kolejna porcyjke do druku:cool1:

Posted

monisieczka napisał(a):

monisieczka-ja tam w ciebie wierze.tak jak w pozostaly ogol.kiedys ten blysk w glowie cie porazi:diabloti:

Posted

agis napisał(a):
to gowniarz to i tak sie zachowuje.a jeszcze niedawno nie chcial wogole wgryzc sie w ciocie:evil_lol: .bo ciocia strrrraszna jezd taka.:diabloti: .a jak sie juz wgryzl we mnie to reszta pozorantow to lajtowo......:cool3: .no i kijaszek mu nie straszny.dobrze bedzie tylko powinnas sie zdematerializowac bo mamunia maksia oniesmiela nieco:razz: :lol:

Posted

monisieczka napisał(a):
w takim razie nie mogę ci odmówić tej szczęsliwości :cool3: . A co do powtarzania to jakoś tresserunio nie ma wiary w swoich najgorliwszych kursancików :eviltong: :p
:multi: sie ciesze.bede mogla pokrzykiwac radosnie na dwie czolowe przewodniczki ku swej szczesliwosci za jednym zamachem czesciej:diabloti:

Posted

agis napisał(a):
To teraz Tresser bedzie nam cale referaty pisal na karteczkach :cool3: :evil_lol:

:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :cooldevi: no coz mam dosc produkowania sie i patrzenia na wasze niewinne aczkolwiek nic nie rozumiejace oczeta:niewiem: :peace: .slowo pisane to mozna se przeliterowac kilkakrotnie nie?:megagrin:

Posted

Eddiii napisał(a):
ale cel osiagniety :megagrin: i to najwazniejsze, a nie metody :loveu:

no tiaaaa.cel najwazniejszy a nie metody.....zastanowmy sie jak uzyc tego w stosunku do was:diabloti: .znaczy sie przewodnikow ofkors:cool3: :cool1:

Posted

widzialam przed chwila ze nadal jest na allegro kolczatka, ktorych juz podobno nie ma :mad: jest tez obroza, ktora chcialam a tez ponoc juz nie mial :mad:
ja chyba kupie z allegro te obroze - zeby juz Alix glowy nie zawracac, bo to bez sensu

Ayshe - chcesz kolczatke ?

a przy okazji ile cm w szyji ma pies? mniej wiecej? bo chce zaraz kliknac a nie mam psa przy sobie :evil_lol:

Posted

Eddiii napisał(a):

Ja jestem chętna na takie zdjęcie:lol: przyda się jak będę chciała tego lenia sprzedać:evil_lol: a tak poważnie to chcę miec takie zdjęcie:evil_lol: