Alix Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='ayshe']no wczoraj bylo troche lepiej.:cool3: .mam nadzieje ze nie bedzie regresu.ale pracy troszku przede mna:roll: . alix-dodzwonilas sie moze do zeusa?co z tym gryzakiem?ja bede wysylala zamowienie do gappaya pod koniec przyszlego tygodnia.chce ktos cos?[/quote] No wlasnie zadzwonilam;) Zeus bedzie w sobotę na 9 i wtedy odbierze gryzak i wkret ( od Marty bo u mnie tylko zostały gryzaki dla Josha i Asher). Ja póki co nic z gappaya nie chce, ale moze jeszcze mi sie zmieni:evil_lol: Z tego co sie orientuje Zmija chciała aport ale trzeba z nia pogadac.
Glonek Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 [quote name='ayshe']ja bede wysylala zamowienie do gappaya pod koniec przyszlego tygodnia.chce ktos cos?[/quote] Aport dla Laluni.
Eddiii Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 ja moze line 10 m dla niunia, ale jeszcze sie zastanawiam :)
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 jak ktos sie nad czyms tam zastanowi to prosze na srode kasa +co chce[ja niestety nie alix i zakladac za nikogo nie moge-wystarczy ze czesc nie ma kasy na szkolenie-to tez w sumie dla mnie jakby charytatywna dzialalnosc nie?wogole to czasem czuje sie jak matka teresa ale doooobra,mam zly dzien....].takze zastanowcie sie bo ja musze wyslac zamowienie w czwartek.inaczej dostane kopa od TZ ze znowu nie wyslalam. natomiast coroczne zamowienie do schweikerta bedzie w lutym i najprawdopodobniej uwe pojedzie sam i wszystko odbierze.
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Pyros-Aga']A śladzik dziś w którym miejscu??[/quote]pod siekierkowskim.idziemy na pola.radze nie zakladac krotkich spodenkuff.:diabloti:
Pyros-Aga Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Jak założe krotkie to sie przynajmniej nie pomoczą w deszczu...:lol: A przedmiociki jakieś konkretne? Np. klocuszki co je dostalismy od tresserunia :loveu: jakieś napisiki będziem ukladać....:cool3:
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Jak założe krotkie to sie przynajmniej nie pomoczą w deszczu...:lol: A przedmiociki jakieś konkretne? Np. klocuszki co je dostalismy od tresserunia :loveu: jakieś napisiki będziem ukladać....:cool3:[/quote]przeca nie pada.a tam sie idzzie przez osty:diabloti: .d u z e osty:diabloti: :diabloti: :diabloti: .klocuchy wziasc.poukladacie sobie nazwe miejscowosci w ktorej w przyszlym roku bedziecie zaliczac PT i IPO na zawodach :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Pyros-Aga Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 No nie tresserunio znęca sie psychicznie nad kursantami. Zaczynam sie denerwowac i jakoś nie chce startować :cool1:
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Pyros-Aga']No nie tresserunio znęca sie psychicznie nad kursantami. Zaczynam sie denerwowac i jakoś nie chce startować :cool1:[/quote]kochana moja kursantko.starty w obi sa tylko po to zebyscie nabrali doswiadczenia.bo jak was tak nerwy beda rozwalac to nie ma wogole mowy o tym zebyscie wybrneli na cos bardziej ambitnego.
Pyros-Aga Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Ależ ja absolutnie nie mam nic przeciwko startom. Ja osobiście lubie lekki stresik i skoki adrenalinki . Problem jest taki ze nie chce startowac z kluskiem bo...no bo mnie denerwuje to ze nie jestem pewna jaki dzień będzie miał :razz: czy dzis będzie mial humorek żeby poćwiczyć czy tez nie :mad: Ot takie zycie z niestabilnym psem :wallbash: :drinking:
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Ależ ja absolutnie nie mam nic przeciwko startom. Ja osobiście lubie lekki stresik i skoki adrenalinki . Problem jest taki ze nie chce startowac z kluskiem bo...no bo mnie denerwuje to ze nie jestem pewna jaki dzień będzie miał :razz: czy dzis będzie mial humorek żeby poćwiczyć czy tez nie :mad: Ot takie zycie z niestabilnym psem :wallbash: :drinking:[/quote]ja wiem.hehe.zycie z kluskiem:cool1: :cool3: :diabloti: .to dopiero hardcore:evil_lol: :evil_lol: . wszyscy wlasciwie macie pierwszego psa z ktorym pracujecie.wszystkiego uczycie sie wy i wasze psy,psy macie nie pod prace tylko ot tak kupione/adoptowane.....tak jak ja te swoje dwie adopcyjne kanapowe chamidla:cool3: .ale to czego naucza was te psy jest bezcenne.i dlatego nalezy z tego korzystac.czerpiac duuuzo pokory z pracy z psem i jeszcze wiecej cierpliwosci i radochy z kazdego punktu juz osiagnietego. czy myslalas ze z tym malym dzieciakiem bedziesz startowala w zawodach?jak jako maluch rzucal sie wam do nogawek wsciekle warczac i wogole...hmm...klimaciki z malym kluseczkiem....:roll: :evil_lol: ..... nikt z was nie myslal o tym zeby startowac...pracowac z psem w deszczu,blocie i ponad 30stopniowych upalach a ostatnio rowniez w trakcie zjadania przez komary:cool3: ....
Ewa-Jo Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='ayshe']jak ktos sie nad czyms tam zastanowi to prosze na srode kasa +co chce[ja niestety nie alix i zakladac za nikogo nie moge-wystarczy ze czesc nie ma kasy na szkolenie-to tez w sumie dla mnie jakby charytatywna dzialalnosc nie?wogole to czasem czuje sie jak matka teresa ale doooobra,mam zly dzien....].takze zastanowcie sie bo ja musze wyslac zamowienie w czwartek.inaczej dostane kopa od TZ ze znowu nie wyslalam. natomiast coroczne zamowienie do schweikerta bedzie w lutym i najprawdopodobniej uwe pojedzie sam i wszystko odbierze.[/QUOTE] hmmmmmmm a to można nie płacić???:crazyeye: bardzo cenna informacja dla emeryta z debetem!!!!1:multi: :multi: :loveu:
Ewa-Jo Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='ayshe']przeca nie pada.a tam sie idzzie przez osty:diabloti: .d u z e osty:diabloti: :diabloti: :diabloti: .klocuchy wziasc.poukladacie sobie nazwe miejscowosci w ktorej w przyszlym roku bedziecie zaliczac PT i IPO na zawodach :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/QUOTE] przyłączamy siem do was wirtualnie!!!!! :diabloti: :diabloti:
Pyros-Aga Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='ayshe']ja wiem.hehe.zycie z kluskiem:cool1: :cool3: :diabloti: .to dopiero hardcore:evil_lol: :evil_lol: . wszyscy wlasciwie macie pierwszego psa z ktorym pracujecie.wszystkiego uczycie sie wy i wasze psy,psy macie nie pod prace tylko ot tak kupione/adoptowane.....tak jak ja te swoje dwie adopcyjne kanapowe chamidla:cool3: .ale to czego naucza was te psy jest bezcenne.i dlatego nalezy z tego korzystac.czerpiac duuuzo pokory z pracy z psem i jeszcze wiecej cierpliwosci i radochy z kazdego punktu juz osiagnietego. czy myslalas ze z tym malym dzieciakiem bedziesz startowala w zawodach?jak jako maluch rzucal sie wam do nogawek wsciekle warczac i wogole...hmm...klimaciki z malym kluseczkiem....:roll: :evil_lol: ..... nikt z was nie myslal o tym zeby startowac...pracowac z psem w deszczu,blocie i ponad 30stopniowych upalach a ostatnio rowniez w trakcie zjadania przez komary:cool3: ....[/QUOTE] Heh, ja chcialam pieska na kanape i tam klusek faktycznie w domu najlepiej sie czuje. I na wyjazdach siedzi na plastkikowych krzeselkach ( dupka mu wystaje- ale on mysli ze jest yoreczkiem albo jamniczkiem :cool3: ) Ale poza domkiem to ma takie adhd ze ja nie wiem kiedy on odpoczywa :ghost_2: No to przecież musze cos z nim robic. Ale jak przyszłam na szkolenie to myslałam ze nauczymy sie podstaw i sie skonczy. W zyciu sie nie spodziewalam startow w zawodach :-o Gupi klusek teraz nie chce warczeć...Ja tak lubie jak przy przeciąganiu pies warczy :diabloti: Jak go tego nauczyć??
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Ewa-Jo']hmmmmmmm a to można nie płacić???:crazyeye: bardzo cenna informacja dla emeryta z debetem!!!!1:multi: :multi: :loveu:[/quote]no wlasnie ja malo asertywna jestem:mad: .ale poniewaz ja mam debet jak stad do frisco to uwe mi wytlumaczyl tez fakt ze cos za co sie nie placi ma sie lekko w d..... i starac sie zbytnio tez nie trzeba.co mu racje przyznaje z bolem serca. wiesz jak bys zamrugala rzesami i powiedziala ze nie masz kasy to bys nie placila:placz: .a ja przez psy do adopcji itd wyladuje pod mostem.:cool1: .w koncu to sie wydarzy i tyle. ps.znajdzcie sobie tylko drugiego tresera.bo jak tak dalej pojdzie to wyjade do tych niemiec w koncu:(.nie moge nie wyciagac starych onkow.nie moge tego nie robic.po prostu gloopia jestem i glooopia umre.
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='Pyros-Aga']Heh, ja chcialam pieska na kanape i tam klusek faktycznie w domu najlepiej sie czuje. I na wyjazdach siedzi na plastkikowych krzeselkach ( dupka mu wystaje- ale on mysli ze jest yoreczkiem albo jamniczkiem :cool3: ) Ale poza domkiem to ma takie adhd ze ja nie wiem kiedy on odpoczywa :ghost_2: No to przecież musze cos z nim robic. Ale jak przyszłam na szkolenie to myslałam ze nauczymy sie podstaw i sie skonczy. W zyciu sie nie spodziewalam startow w zawodach :-o Gupi klusek teraz nie chce warczeć...Ja tak lubie jak przy przeciąganiu pies warczy :diabloti: Jak go tego nauczyć??[/quote]no wiesz shadowski w domu usilnie probuje mi wladowac sie tylkiem na kolana.jak ja juz w sumie nie oddycham po lapie w twarz[kooocham cie]i wladowaniu przodu.slon. a chita to taka......surykatka jest.ona naprawde jest surykatem.:loveu:
monisieczka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='ayshe'] .a ja przez psy do adopcji itd wyladuje pod mostem.:cool1: .w koncu to sie wydarzy i tyle. ps.znajdzcie sobie tylko drugiego tresera.bo jak tak dalej pojdzie to wyjade do tych niemiec w koncu:(.nie moge nie wyciagac starych onkow.nie moge tego nie robic.po prostu gloopia jestem i glooopia umre.[/quote] ja ci zaraz wyjade gdziekolwiek !!!!!! po jasną ch.... wylazłam wczesniej od łapiduchów???? No przeca żeby posłuchac twojego aksamintego sopranu :diabloti::diabloti:. jak dam rade jutro jestem hehehe. Synus katuje noraska a ja upajam sie głosikiem tressserunia :lol::lol:
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 synus od noraska wczoraj zarwal na gryzaczku w paluszek:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Ewa-Jo Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='monisieczka']ja ci zaraz wyjade gdziekolwiek !!!!!! po jasną ch.... wylazłam wczesniej od łapiduchów???? No przeca żeby posłuchac twojego aksamintego sopranu :diabloti::diabloti:. jak dam rade jutro jestem hehehe. Synus katuje noraska a ja upajam sie głosikiem tressserunia :lol::lol:[/QUOTE] no a jak z twoim głosikiem ????stęskniłam się za przekomarzaniem z tobą!!!:eviltong: dasz jutro rade????moge ci nawet krzesełęczko przywieżć!!!:loveu: :loveu: :loveu:
Alix Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Ewa-Jo']no a jak z twoim głosikiem ????stęskniłam się za przekomarzaniem z tobą!!!:eviltong: dasz jutro rade????moge ci nawet krzesełęczko przywieżć!!!:loveu: :loveu: :loveu:[/quote] Monisieczka fajnie ze bedziesz jutro:loveu: Nie widzialam Cie 100 lat:placz: Ayshe to ja wyladuje pod mostem razem z Toba:cool1: Od tygodnia mam w portfelu 4 zl, w sklepie obok kupuje wiec papierosy na kreche (jesc nie musze ale bez papierosa nie wytrzymam:diabloti:) NO i jezdze do pracy bez biletu a w samochod wsiadam tylko na szkolenie bo boje sie ze benzyna sie skonczy:evil_lol: Zycie jest piekneeee:drinking:
Ewa-Jo Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='Alix']Monisieczka fajnie ze bedziesz jutro:loveu: Nie widzialam Cie 100 lat:placz: Ayshe to ja wyladuje pod mostem razem z Toba:cool1: Od tygodnia mam w portfelu 4 zl, w sklepie obok kupuje wiec papierosy na kreche (jesc nie musze ale bez papierosa nie wytrzymam:diabloti:) NO i jezdze do pracy bez biletu a w samochod wsiadam tylko na szkolenie bo boje sie ze benzyna sie skonczy:evil_lol: Zycie jest piekneeee:drinking:[/QUOTE] no nie zarabiacie przeca więcej od biednego emeryta polskiego!!:placz: :placz: Alix ja ci wisze 4 zł to moge hehehehe oddać z procentem -będziesz miała na bułke i to z masłem!!!:eviltong: Debet mam ogromniasty -ale most na stare lata-nie bardzo -chyba jednak siem do was nie przyłacze -no może czasem wpadne na herbatke , cytrynke i soczek malinowy przyniose !!!!:evil_lol: :diabloti:
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 dobra.to pod mostem proponuje juz miejscowy zajmowac bo nie starczy.zmienmy temat lepiej bo zaczynam wpadac w panike:-(
ayshe Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 dzieki BeacieG wiem juz o nowej ustawie dotyczacej psow w warszawie.radze wszystkim sie z nia zapoznac.:cool3:
mch Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 mam nadzieje ze nie uszcześliwili was tak jak nas , bo u nas na wsi to smycz [B]I [/B]kaganiec obowiązkowo ,w miejscach odludnionych wolno mi odpiąć smycz i żeby bylo juz zupełnie zawaliscie 50 zeta od sztuki podatku
Recommended Posts