Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Enigma79 napisał(a):
O Aga,to świetnie się składa.Jutro jadę do rodziców i mojego czworonoga, zabiorę stamtąd karmę i mogę w piątek lub sobotę rano oddać w Twoje ręce :) pozostaje tylko kwestia ustalenia miejsca i godziny spotkania.Kiedy by Ci pasowało, Aga ?

To może jutro umówimy się telefonicznie?

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ahaaaaa...następna sobota.Przez ten upał koncentracja zerowa.To mamy jeszcze trochę czasu ale od piątku będę miała karmę u siebie i mogę przekazać każdego dnia.
To jutro do Ciebie zadzwonię i umówimy się :)

Posted

[quote name='agnieszka32']Ha ha ha - jak mi Danusia opowiadała, jak szybko musiała uciekać przed Dagim po zrobieniu tych fotek, to myślałam, że padnę ze śmiechu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Danusiu, nie zapomnij nagrać Agnieszki jak będzie uciekała przed Dagim, dobrze :evil_lol::diabloti::evil_lol:??

Posted

[quote name='ania z poznania']Danusiu, nie zapomnij nagrać Agnieszki jak będzie uciekała przed Dagim, dobrze :evil_lol::diabloti::evil_lol:??

Ja też chcę zobaczyć!! :evil_lol:

Posted

Inez de Villaro napisał(a):
Jakoś nikt się do nas nie wybiera....

Niestety (albo i "stety" ;)) - ja miałam jechać z Marusią - red nose ze schroniska w Szczecinie w najbliższy weekend, ale .... zabieram niunię do siebie :)

Może lepiej tą karmę po prostu wysłać? Jeśli przesyłka będzie droga, to mogę zapłacić.

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Niestety (albo i "stety" ;)) - ja miałam jechać z Marusią - red nose ze schroniska w Szczecinie w najbliższy weekend, ale .... zabieram niunię do siebie :)

Może lepiej tą karmę po prostu wysłać? Jeśli przesyłka będzie droga, to mogę zapłacić.

Szkoda, że nie jedziesz bo Dagi czeka na Ciebie a my na .......... filmik :evil_lol: