Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 559
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agnieszka32']Matko, jaki słodziak:loveu::loveu::loveu:
[/QUOTE]
taki przeslodziakowy slodziak ;) oczki, minka :) jejku, jak jak kocham te psiaki

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Matko, jaki słodziak:loveu::loveu::loveu:

Słodziak na maxa, przede wszystkim jest bardzo dzielny. Myślę, że te zmiany skórne nie są obojętne dla jego samopoczucia. Widać, że ma wspaniałą opiekę.

Posted

moja suka miała podobne zmiany jak ten pies-żywoczerwona skóra, mocny swiąd i wypadanie włosy. okazało sie, że to AZS. czy pies miał może robione już jakieś testy w tym kierunku?

Posted

Dagi to mały łobuziak :mad:

Gdzie się podział ten słodki, kochany piesek lizusek którym był jeszcze miesiąc temu? :placz: Nie dajcie się zmylić wyglądem niewiniątka. Daguś z takim zapałem gwałcił mi nogę i nie dał się niczym powstrzymać, że musiałam się ewakuować za ogrodzenie :lol: :D

Podobno jest z tego słynny i już sobie "upodobał" niektórych pracowników, którzy na jego widok uciekają gdzie pieprz rośnie... a Dagi leci za nimi :evil_lol:

Posted

I właśnie dlatego Dagi nazywany jest "Różowym zboczkiem"
Dostał dexafort i jest cały czas na marbocylu.
Weci twierdzą,że jest poprawa ale ja chciałabym ,żeby był już zdrowy.
Nie chcę go kastrować przy takim stanie zapalnym a on ma w główce tylko dymanko

Posted

pinkmoon napisał(a):
Ty się dziwisz? :evil_lol:

Nie, bo później chciał się zabrać za mnie i zamiast pstrykać musiałam intruza odganiać :lol:

Posted

Przeczytałam coś o karmie RC dla alergików dla psinki. Mam w domu ok 2 kg karmy weterynaryjnej RC albo Hills (nie jestem pewna), smak "wątróbka",mój pies jest na tej karmie ale tej nie chciał jeść bo jest bardziej twarda od tej zwykłej. Jeśli będzie w Szczecinie osoba,która odwiedza hotelik w Szczecinku, chętnie przekażę te 2 kg. Kupiłam niedawno, proszę o konakt na [email protected]. Wiem, że 2 kg to mało, szczególnie dla takiej psiny ale zawsze te zaoszczędzone 80 zł można przeznaczyć na lekarstwa.

Posted

[quote name='Enigma79']Przeczytałam coś o karmie RC dla alergików dla psinki. Mam w domu ok 2 kg karmy weterynaryjnej RC albo Hills (nie jestem pewna), smak "wątróbka",mój pies jest na tej karmie ale tej nie chciał jeść bo jest bardziej twarda od tej zwykłej. Jeśli będzie w Szczecinie osoba,która odwiedza hotelik w Szczecinku, chętnie przekażę te 2 kg. Kupiłam niedawno, proszę o konakt na [email protected]. Wiem, że 2 kg to mało, szczególnie dla takiej psiny ale zawsze te zaoszczędzone 80 zł można przeznaczyć na lekarstwa.

Agnieszka, ja będę w Szczecinku w następną sobotę ;)

Posted

O Aga,to świetnie się składa.Jutro jadę do rodziców i mojego czworonoga, zabiorę stamtąd karmę i mogę w piątek lub sobotę rano oddać w Twoje ręce :) pozostaje tylko kwestia ustalenia miejsca i godziny spotkania.Kiedy by Ci pasowało, Aga ?