Onomato-Peja Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Pisząc "zwierząt" nie uwzględniłam poważnych mutacji do których się zaliczasz. :D Przyjaciółko. :laugh2_2: Quote
Guest TyŚka Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Jakie piękne sprzęciki, aż ślinka cieknie. Jestem fanką motorów :loveu: Quote
junoo Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Uwielbiam motory, a sama nie mam... Why? :c Oesu czy ja w ogóle jeździłam kiedykolwiek motorem? OMG! Jakie ja mam zaległości, braki, wręcz wady! Trzeba przestać się ślinić na Harleyowców, a zacząć coś działać w tym kierunku. Wrrrau :evilgrin: Quote
Naklejka Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Cudowne zdjęcia, kolorki! Chciałam wyjść dzisiaj i co? Pochmurno :< motocykle meeega! Quote
Onomato-Peja Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 TyŚka, w 05 Lis 2014 - 5:01 PM, powiedział: Jakie piękne sprzęciki, aż ślinka cieknie. Jestem fanką motorów Motocykli* :diabloti: Amber, w 05 Lis 2014 - 9:40 PM, powiedział: Piękne kolory na zdjęciach Dzięki. :) Podkręciłam ustawienia w aparacie, niestety rzeczywistość aż tak pięknie nie maluje. junoo, w 05 Lis 2014 - 10:59 PM, powiedział: Uwielbiam motory, a sama nie mam... Why? :c Oesu czy ja w ogóle jeździłam kiedykolwiek motorem? OMG! Jakie ja mam zaległości, braki, wręcz wady! Trzeba przestać się ślinić na Harleyowców, a zacząć coś działać w tym kierunku. Wrrrau O to to! Nie ma co się ślinić, lepiej samemu sobie załatwić czym prędzej. :) Ja Virago też jeszcze trochę sobie pospłacam... Ale kurcze jedno marzenie z głowy. danusia98, w 06 Lis 2014 - 12:08 PM, powiedział: cudowne zdjęcia! Dzięki! :) Naklejka, w 06 Lis 2014 - 12:10 PM, powiedział: Cudowne zdjęcia, kolorki! Chciałam wyjść dzisiaj i co? Pochmurno :< motocykle meeega! Dzięki! Świństwo z tą pogodą. :lookarou: Mam nadzieję, że jutro rano słońce wyjdzie, bo chcę wyprowadzić heliosa. Ale mnie ta szkoła wnerwia... :jumpie: Jutro tylko do 12 i dzień wolny. :loveu: Czemu mam podwojone cytowanie? O.o Quote
Naklejka Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Dzis do 11 jutro też i tak co tydzień :laugh2_2: Quote
Onomato-Peja Posted November 6, 2014 Author Posted November 6, 2014 Pff, a ja chodzę kiedy chcę :D a po maturze nie idę bezpośrednio na studia tylko do pracy na rok, gdyż muszę zarobić, odłożyć i będę miała operację kolana po której chcę skupić się na rehabilitacji. :D Quote
Guest TyŚka Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Piękne fotki :) Ej, nie za dobrze Ci, że kończysz o 12? :p Quote
kalyna Posted November 6, 2014 Posted November 6, 2014 Wow, ale nowości u Was! Fajny motor, choć ja jestem zwolennikiem 4kół. Zdjęcia przepiękne, Rasta w jesiennych barwach mi się bardzo podoba. I też lubię wszystkie pory roku oprócz lata :lol: Quote
*Magda* Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Wow, ale nowości u Was! Fajny motor, choć ja jestem zwolennikiem 4kół. No to Alina, kupujesz quada i pojeździcie razem :D Quote
Onomato-Peja Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 TyŚka, w 06 Lis 2014 - 6:13 PM, powiedział: Piękne fotki :) Ej, nie za dobrze Ci, że kończysz o 12? :P W sumie to mi w sam raz. :D kalyna, w 06 Lis 2014 - 11:58 PM, powiedział: Wow, ale nowości u Was! Fajny motor, choć ja jestem zwolennikiem 4kół. Zdjęcia przepiękne, Rasta w jesiennych barwach mi się bardzo podoba. I też lubię wszystkie pory roku oprócz lata :lol: 4 koła również zamierzam nabyć, ale to już takie dalekie wybieganie w przyszłość. Bardzo dalekie. Może nie dożyję. :D magdabroy, w 07 Lis 2014 - 07:28 AM, powiedział: No to Alina, kupujesz quada i pojeździcie razem :D O to to! :D O matko, wreszcie w domu. :) Pora się wziąć za naukę, a jutro praca... Lekcja biologii! Wskaż zarodnie. :D Quote
Onomato-Peja Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Raszplę zaatakował dziś blabladolek <3 Koleś lazł na przeciwko nas, lab na luźnej smyczy, chciałam go wyminąć, był z dzieckiem, nie chciałam się przepychać z kundlem. W momencie mijania lab warknął i spróbował złapać Krasnę za szyję :kiss_2: Odruchowo już strzeliłam mu kopa w pysk, więc złapał mnie za nogę ale od razu puścił. Oczywiście właściciel nie widząc swojej winy zwyzywał mnie przy dziecku od panienek na "K" i takich tam. ;) Poezja. Czasem cieszę się, że posiadam niezrównoważonego owczarka a nie z natury łagodnego laba. :) Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 http://i1219.photobucket.com/albums/dd440/Fotopeja/Canon%2050D/002b_zpsbfdf9695.jpg :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Quote
Onomato-Peja Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Wiedziałam, że się odezwiesz jak to wrzucę. :D Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Wiedziałam, że się odezwiesz jak to wrzucę. :D widziałam, że wiedziałaś :wub: jeżeli ze chce mi się przyjechać do Batona w ferie, to wiedz że ci go zapier..ole :D Quote
Onomato-Peja Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 O ile nie zdechnie do tej pory. :loveu: Chyba założę mu fanpejdż albo blogaska specjalnie na Twój użytek. :D Quote
angineuuka Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 O ile nie zdechnie do tej pory. :loveu: Chyba założę mu fanpejdż albo blogaska specjalnie na Twój użytek. :D tak sądziłam, że to napiszesz. :D wypcham go sobie. zakładaj, zakładaj! Quote
junoo Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 jakie smutne kocie zdjęcie :c co on taki smutny? kaloryfery nie grzeją? Quote
Erykowa Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Kurcze co z tymi labladorami,nas też taki jeden zaatakował ! Zdjęcia cudne,i jeszcze taka jesienna apaszka-wygląda cudnie a i zdjęcia samej jesieni fantastyczne. A jak byscie były bliżej z tymi dwoma i czterema kółkami to ja konno bym sie mogła dołaczyć ;) Quote
Recommended Posts