agusiazet Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) Wpłynęła moja deklaracja za sierpień br., stan konta wynosi 709 zl 96 gr.:) Edited August 22, 2013 by agusiazet Quote
Monika z Katowic Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='asiuniab']może teraz Baltazarowi, bo On musi mieć wykupione leki, a koszt 1 op. to 60 zł; a jeśli się komisja zgodzi to w przyszłym miesiącu poproszę o pomoc dla Bergusia??[/QUOTE] [B]Baltaza[/B]r pomoc już ma przyznaną, a staruszek [B]Breguś[/B] (z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/222815-Starsi-Panowie-Dwaj-ON-Baltazar-i-spanielowaty-Brego_Potrzebna-POMOC!-Brak-deklar-st/page22"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...klar-st/page22[/URL]) na początku września 2013 dostanie pomoc. To jest już postanowione (bo ma dwa pozytywne głosy Komisji). Tylko musimy trzymać się regulaminu - jeden psiak w jednym miesiącu.:loveu: Quote
Monika z Katowic Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='agusiazet']Wpłynęła moja deklaracja za lipiec br., stan konta wynosi 709 zl 96 gr.:)[/QUOTE] Tak, jak już wcześniej pisałam - na początku września znowu zasilę konto naszej kochanej Skarpety im.Talcott. Czekam tylko na ostatnie wpłaty i potwierdzenia z Bazarku "Oczko".:loveu: Quote
agusiazet Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [quote name='pikola']Czy moja sierpniowa dotarla?[/QUOTE] Dotarła, wszystko na pierwszej stronie w rozliczeniu deklaracji:) Quote
pikola Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 (edited) Dziekuje za odpowiedz:lol: I musze to napisac!Rozliczenie prowadzone wzorcowo! Wszystko czytelne.Pieknie:lol: Edited August 20, 2013 by pikola dopisek Quote
agusiazet Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='pikola']Dziekuje za odpowiedz:lol: I musze to napisac!Rozliczenie prowadzone wzorcowo! Wszystko czytelne.Pieknie:lol:[/QUOTE] Bardzo dziękuję. To wielki komplement dla kogoś, kto nie lubi cyferek, podliczeń i pilnowania, aby wszystko było ok:):):) Quote
asiuniab Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='agusiazet']Asiuniab, poproszę o dane do przelewu![/QUOTE] już się upewniam, na jakie konto:) Quote
Nuncek Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Dobry wieczór! Chciałem zgłosić deklarację stałą miesięczną w kwocie 10 zł. I poproszę o numer konta. Quote
asiuniab Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='Nuncek']Dobry wieczór! Chciałem zgłosić deklarację stałą miesięczną w kwocie 10 zł. I poproszę o numer konta.[/QUOTE] jako, że i ja ostatnio tu się "zapisałam", to witam Cię z otwartymi ramionkami:) Quote
agusiazet Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='asiuniab']już wysłałam nr konta:)[/QUOTE] Otrzymałam, zaraz zrobię przelew:) Quote
agusiazet Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 [quote name='Nuncek']Dobry wieczór! Chciałem zgłosić deklarację stałą miesięczną w kwocie 10 zł. I poproszę o numer konta.[/QUOTE] Serdecznie witamy i dziękujemy za chęć pomocy starszym pieskom:) Zaraz podeślę numer konta! Quote
agusiazet Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Właśnie przelałam 120 zł dla Baltazara na podane na PW konto. Stan finansów wynosi 589 zł 96 gr. Chciałam prosić o wsparcie w wysokości 120 zł dla kolejnego podopiecznego z Chaty Zwierzaka, tym razem dla Gali vel Grubasi, która ma ok. 10 lat i jest chora na serce: [IMG]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525124_497896606913892_803054879_n.jpg[/IMG] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onk%C3%B3w-w-Chacie-Zwierzaka"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onk%C3%B3w-w-Chacie-Zwierzaka[/URL] Quote
asiuniab Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 kochani wiem, że pewnie mogę to doczytać w regulaminie, i pewnie to zrobię w wolnej chwili, ale proszę mi teraz zdradźcie, kto i jak długo musi być członkiem skarpety, żeby np. wyrazić opinię, żeby przyznać dotację, bo ja nie chcę się wychylać i wychodzić przed szereg; Quote
agusiazet Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Chyba każdy członek Skarpety może się wypowiedzieć, czy jest za udzieleniem pomocy, czy tez przeciwnie. Quote
Monika z Katowic Posted August 22, 2013 Author Posted August 22, 2013 (edited) [quote name='agusiazet']Chyba każdy członek Skarpety może się wypowiedzieć, czy jest za udzieleniem pomocy, czy tez przeciwnie.[/QUOTE] [SIZE=3][FONT=book antiqua] Opinie drogich członków Skarpety mają charakter doradczy i są zawsze mile widziane.[COLOR=#FF0000] Jednak w tym miejscu pozwolę sobie na przypomnienie zasad regulaminu, który wspólnie opracowaliśmy na początku istnienia Skarpety, czyli w roku 2010. Oto dokładny cytat z regulaminu Skarpety im.Talcott [U](który znajduje się od maja 2010 w poście numer 2 tego wątku):[/U][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=book antiqua]"-[I] wnioski rozpatruje komisja złożona z trzech osób (do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków komisji). - jeśli w ciągu tygodnia od pozytywnej decyzji Komisji nie wpłynie do Skarbnika numer konta do przelewu, przyznane pieniążki wracają do puli Skarpety. [COLOR=blue]Komisja Skarpety:[/COLOR] MagdaNS Agusiazet - skarbnik Monika z Katowic Jolanta08"[/I][/FONT] [/SIZE] [SIZE=3][FONT=book antiqua]Dodam, że MagdaNS jest raczej wpisana w skład Komisji honorowo, bo od dawna nie wypowiada opinii na temat wniosków składanych do Skarpety im.Talcott.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0066][B][FONT=comic sans ms]Nasza Skarpeta nadal intensywnie poszukuje nowego Skarbnika... Może ktoś już się zdecydował?[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE] Edited August 22, 2013 by Monika z Katowic Quote
asiuniab Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='Monika z Katowic'][SIZE=3][FONT=book antiqua] Opinie drogich członków Skarpety mają charakter doradczy i są zawsze mile widziane.[COLOR=#FF0000] Jednak w tym miejscu pozwolę sobie na przypomnienie zasad regulaminu, który wspólnie opracowaliśmy na początku istnienia Skarpety, czyli w roku 2010. Oto dokładny cytat z regulaminu Skarpety im.Talcott [U](który znajduje się od maja 2010 w poście numer 2 tego wątku):[/U][/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=4][FONT=book antiqua]"-[I] wnioski rozpatruje komisja złożona z trzech osób (do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków komisji). - jeśli w ciągu tygodnia od pozytywnej decyzji Komisji nie wpłynie do Skarbnika numer konta do przelewu, przyznane pieniążki wracają do puli Skarpety. [COLOR=blue]Komisja Skarpety:[/COLOR] MagdaNS Agusiazet - skarbnik Monika z Katowic Jolanta08"[/I][/FONT] [/SIZE] [SIZE=3][FONT=book antiqua]Dodam, że MagdaNS jest raczej wpisana w skład Komisji honorowo, bo od dawna nie wypowiada opinii na temat wniosków składanych do Skarpety im.Talcott.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=#ff0066][B][FONT=comic sans ms]Nasza Skarpeta nadal intensywnie poszukuje nowego Skarbnika... Może ktoś już się zdecydował?[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE] o to bardzo dziękuję za odpowiedź, tylko zapytam skoro MagdaNS się już dawno nie wypowiada, to może powinno się dołączyć jakiegoś jeszcze członka do komisji? I jeszcze a propos poszukiwania skarbnika myślałam, że agusiazet tak świetnie sobie radzi, że to jakaś zaszła informacja, i skarbnik nie jest poszukiwany; Quote
agusiazet Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Skoro Monika z Katowic nie wypowiada się pozytywnie w sprawie pomocy dla Gali, rozumiem, że jest przeciw, szkoda:( Quote
pikola Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 Nie wydaje mi sie zeby Monika byla przeciw przyznaniu pomocy Gali. Quote
asiuniab Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='agusiazet']Skoro Monika z Katowic nie wypowiada się pozytywnie w sprawie pomocy dla Gali, rozumiem, że jest przeciw, szkoda:([/QUOTE] ja tez bym raczej tego tak nie odczytywała, albo odwrotnie, milczenie oznacza zgodę;) Quote
agusiazet Posted August 23, 2013 Posted August 23, 2013 [quote name='asiuniab']ja tez bym raczej tego tak nie odczytywała, albo odwrotnie, milczenie oznacza zgodę;)[/QUOTE] Niby racja, Moniko wypowiedz się! Quote
Recommended Posts