Jump to content
Dogomania

Skarpeta im.Talcott pomaga psom-staruszkom. Ku pamięci Jolanty08 i Talcott - szlachetnych miłośniczek zwierząt.

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiuniab']może teraz Baltazarowi, bo On musi mieć wykupione leki, a koszt 1 op. to 60 zł;

a jeśli się komisja zgodzi to w przyszłym miesiącu poproszę o pomoc dla Bergusia??[/QUOTE]

[B]Baltaza[/B]r pomoc już ma przyznaną, a staruszek [B]Breguś[/B] (z tego wątku: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/222815-Starsi-Panowie-Dwaj-ON-Baltazar-i-spanielowaty-Brego_Potrzebna-POMOC!-Brak-deklar-st/page22"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...klar-st/page22[/URL])
na początku września 2013 dostanie pomoc. To jest już postanowione (bo ma dwa pozytywne głosy Komisji).
Tylko musimy trzymać się regulaminu - jeden psiak w jednym miesiącu.:loveu:

Posted

[quote name='agusiazet']Wpłynęła moja deklaracja za lipiec br., stan konta wynosi 709 zl 96 gr.:)[/QUOTE]

Tak, jak już wcześniej pisałam - na początku września znowu zasilę konto naszej kochanej Skarpety im.Talcott.
Czekam tylko na ostatnie wpłaty i potwierdzenia z Bazarku "Oczko".:loveu:

Posted (edited)

Dziekuje za odpowiedz:lol:
I musze to napisac!Rozliczenie prowadzone wzorcowo!
Wszystko czytelne.Pieknie:lol:

Edited by pikola
dopisek
Posted

[quote name='pikola']Dziekuje za odpowiedz:lol:
I musze to napisac!Rozliczenie prowadzone wzorcowo!
Wszystko czytelne.Pieknie:lol:[/QUOTE]

Bardzo dziękuję. To wielki komplement dla kogoś, kto nie lubi cyferek, podliczeń i pilnowania, aby wszystko było ok:):):)

Posted

[quote name='Nuncek']Dobry wieczór!
Chciałem zgłosić deklarację stałą miesięczną w kwocie 10 zł. I poproszę o numer konta.[/QUOTE]
jako, że i ja ostatnio tu się "zapisałam", to witam Cię z otwartymi ramionkami:)

Posted

[quote name='Nuncek']Dobry wieczór!
Chciałem zgłosić deklarację stałą miesięczną w kwocie 10 zł. I poproszę o numer konta.[/QUOTE]

Serdecznie witamy i dziękujemy za chęć pomocy starszym pieskom:) Zaraz podeślę numer konta!

Posted

Właśnie przelałam 120 zł dla Baltazara na podane na PW konto. Stan finansów wynosi 589 zł 96 gr.

Chciałam prosić o wsparcie w wysokości 120 zł dla kolejnego podopiecznego z Chaty Zwierzaka, tym razem dla Gali vel Grubasi, która ma ok. 10 lat i jest chora na serce:

[IMG]http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525124_497896606913892_803054879_n.jpg[/IMG]

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onk%C3%B3w-w-Chacie-Zwierzaka"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240050-Owczarki-Iwony-watek-zbiorczy-onk%C3%B3w-w-Chacie-Zwierzaka[/URL]

Posted

kochani wiem, że pewnie mogę to doczytać w regulaminie, i pewnie to zrobię w wolnej chwili, ale proszę mi teraz zdradźcie, kto i jak długo musi być członkiem skarpety, żeby np. wyrazić opinię, żeby przyznać dotację, bo ja nie chcę się wychylać i wychodzić przed szereg;

Posted (edited)

[quote name='agusiazet']Chyba każdy członek Skarpety może się wypowiedzieć, czy jest za udzieleniem pomocy, czy tez przeciwnie.[/QUOTE]
[SIZE=3][FONT=book antiqua]
Opinie drogich członków Skarpety mają charakter doradczy i są zawsze mile widziane.[COLOR=#FF0000]

Jednak w tym miejscu pozwolę sobie na przypomnienie zasad regulaminu, który wspólnie opracowaliśmy na początku istnienia Skarpety, czyli w roku 2010.
Oto dokładny cytat z regulaminu Skarpety im.Talcott [U](który znajduje się od maja 2010 w poście numer 2 tego wątku):[/U][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=book antiqua]"-[I] wnioski rozpatruje komisja złożona z trzech osób (do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków komisji).
- jeśli w ciągu tygodnia od pozytywnej decyzji Komisji nie wpłynie do Skarbnika numer konta do przelewu, przyznane pieniążki wracają do puli Skarpety.
[COLOR=blue]Komisja Skarpety:[/COLOR]
MagdaNS
Agusiazet - skarbnik
Monika z Katowic
Jolanta08"[/I][/FONT]
[/SIZE]
[SIZE=3][FONT=book antiqua]Dodam, że MagdaNS jest raczej wpisana w skład Komisji honorowo, bo od dawna nie wypowiada opinii na temat wniosków składanych do Skarpety im.Talcott.[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=#ff0066][B][FONT=comic sans ms]Nasza Skarpeta nadal intensywnie poszukuje nowego Skarbnika... Może ktoś już się zdecydował?[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

Edited by Monika z Katowic
Posted

[quote name='Monika z Katowic'][SIZE=3][FONT=book antiqua]
Opinie drogich członków Skarpety mają charakter doradczy i są zawsze mile widziane.[COLOR=#FF0000]

Jednak w tym miejscu pozwolę sobie na przypomnienie zasad regulaminu, który wspólnie opracowaliśmy na początku istnienia Skarpety, czyli w roku 2010.
Oto dokładny cytat z regulaminu Skarpety im.Talcott [U](który znajduje się od maja 2010 w poście numer 2 tego wątku):[/U][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=book antiqua]"-[I] wnioski rozpatruje komisja złożona z trzech osób (do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków komisji).
- jeśli w ciągu tygodnia od pozytywnej decyzji Komisji nie wpłynie do Skarbnika numer konta do przelewu, przyznane pieniążki wracają do puli Skarpety.
[COLOR=blue]Komisja Skarpety:[/COLOR]
MagdaNS
Agusiazet - skarbnik
Monika z Katowic
Jolanta08"[/I][/FONT]
[/SIZE]
[SIZE=3][FONT=book antiqua]Dodam, że MagdaNS jest raczej wpisana w skład Komisji honorowo, bo od dawna nie wypowiada opinii na temat wniosków składanych do Skarpety im.Talcott.[/FONT][/SIZE]

[SIZE=3][COLOR=#ff0066][B][FONT=comic sans ms]Nasza Skarpeta nadal intensywnie poszukuje nowego Skarbnika... Może ktoś już się zdecydował?[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE][/QUOTE]

o to bardzo dziękuję za odpowiedź, tylko zapytam skoro MagdaNS się już dawno nie wypowiada, to może powinno się dołączyć jakiegoś jeszcze członka do komisji? I jeszcze a propos poszukiwania skarbnika myślałam, że agusiazet tak świetnie sobie radzi, że to jakaś zaszła informacja, i skarbnik nie jest poszukiwany;

Posted

[quote name='agusiazet']Skoro Monika z Katowic nie wypowiada się pozytywnie w sprawie pomocy dla Gali, rozumiem, że jest przeciw, szkoda:([/QUOTE]
ja tez bym raczej tego tak nie odczytywała, albo odwrotnie, milczenie oznacza zgodę;)