magda222 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='agusiazet']20 zł od magdy222 (20 zł ), chyba deklaracja, bo nie było napisane.[/QUOTE] Tak, to moja miesięczna deklaracja za IX :) Quote
agusiazet Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='magda222']Tak, to moja miesięczna deklaracja za IX :)[/QUOTE] Wszystko zaznaczone w poście rozliczeniowym, dziękuję:) Quote
BoUnTy Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Gorąca prosze o pomoc dla 11-letniej Tinki. Już mówie coś o Tince. Z Tinką zetknął mnie losjakieś 4 lata temu, byłam wtedy czynnie działającym DT, udzielającą się dogomaniaczką. Historia Tinki od początku była dramatyczna - trafiła z ulicy do pewnego 'domu tymczasowego', który jak śmiecia pozbył się jej, gdy dogomaniacy przestali łożyć na Tinkę pieniądze - pies trafił na ulicę, poczym znów owy 'DT' przygarnął ją, gdy dogomania zawrzała. Jedna, gdy zainteresowanie Tinką ucichło wyrzucił ją do schroniska. Iw tym momncie los Tinki przstał być dla mnie losem psa NN. Wraz z bellą51 wyciągnęłyśmy ją ze schroniska, popilotowałyśmy wątek - Tinka trafiła na paręm-cy do hotelu pod Warszawą. Z tamtąd trafiła do domu. Wymarzonego. Wyobraźci sobie małą, starsz suczkę o przecudnie srebrnych rzęsach jadącą ze swoją równie wiekową Panią garbusem na kemping na Mazury... Piękne prawda? Nistety starość nie radość. Pani zachorowała, diagnoza pokazała,że Tinka długo już u Pani nie zostanie. To kwestia tygodni, może kilku miesięcy w najlepszej opcji. Tinka nie ma deklaracji, tylko 3 osoby (w tym ja) zadeklarowały wplaty, więcgdy nadejdzie dzień rozstania Tinka nie będzie miała gdzie siępodziać. Szukamy gdzie możemy funduszy dla Tinki, żeby móc zasnąć spokojnie wiedząc, że jej byt jest stabilny... Tinka wiele w życiu przeszła, a i tak jestradosnym psiakiem, pełnymwerwy - mimo wieku. [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/172942-Tinka-pami%C4%99tacie-Po-2-latach-znowu-bez-domu-Prosimy-o-deklaracje-i-wsparcie!/page43[/url] Czyskarpeta dołoży na konto Tinki grosik nadzieji, której nam już brakuje? :( Quote
agusiazet Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 A na, co ten grosik? żeby go tylko mieć w zapasie na ciężkie czasy? Quote
kizimizi Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 moge juz oficjalnie podziekowac za wspacie bo dziadek Franiu uzbieral swoje deklaracje. Dzieki za chec pomocy :) Quote
agusiazet Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='kizimizi']moge juz oficjalnie podziekowac za wspacie bo dziadek Franiu uzbieral swoje deklaracje. Dzieki za chec pomocy :)[/QUOTE] Super, że Franiowi się udało:) Quote
andegawenka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 (edited) [quote name='MagdaNS']P. Trzymajcie za mnie kciuki 29 września, plsssss.[/QUOTE] Pomogły kciuki? Edited October 1, 2012 by andegawenka Quote
Monika z Katowic Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 Wysłałam moją październikową deklarację dla Skarpetki im. Talcott. Quote
MagdaNS Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Uprzejmie donoszę, że kciuki baaardzo pomogły! Po dwóch miesiącach zakuwania pomiędzy jedną a drugą pracą, chorobą córci i męża - zdałam egzamin wstępny na aplikację adwokacką - moje marzenie od lat :). Co oznacza, że od stycznia przez 3 lata nie będę miała w ogóle czasu na życie :) Quote
andegawenka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='MagdaNS']Uprzejmie donoszę, że kciuki baaardzo pomogły! Po dwóch miesiącach zakuwania pomiędzy jedną a drugą pracą, chorobą córci i męża - zdałam egzamin wstępny na aplikację adwokacką - moje marzenie od lat :). Co oznacza, że od stycznia przez 3 lata nie będę miała w ogóle czasu na życie :)[/QUOTE] Gratuluję, nowy mecenas nam przybedzie:klacz::iloveyou: Quote
MagdaNS Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='andegawenka']Gratuluję, nowy mecenas nam przybedzie:klacz::iloveyou:[/QUOTE] Andegawenka, wielkie dzięki! Ja już od lat pracuję i wykorzystuję swoją wiedzę, studia skończyłam 12 lat temu, ale już dawno się przekonałam, że moja wiedza nic nie znaczy, jak nie mam tych kilku literek przed nazwiskiem. Jak kończyłam studia, nie było szans się dostać na aplikację. Teraz od kilku lat są już takie same testy dla wszystkich, zaparłam się, że choćby nie wiem co - i udało się :). Teraz będę kilka tygodni odsypiać, bo dosłownie się przewracam ze zmęczenia - mam zaburzenia równowagi :) Quote
agusiazet Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 MagdoNS wielkie gratulacje!!! Otrzymalam wplaty 30 zl zwrot za Ramzesa i 10 zl deklaracja Moniki z Katowic, przelalam tez 120 zl dla Chojraka. Stan konta Skarpety wynosi 1414 zl 46 gr. Quote
andegawenka Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='MagdaNS']Andegawenka, wielkie dzięki! Ja już od lat pracuję i wykorzystuję swoją wiedzę, studia skończyłam 12 lat temu, ale już dawno się przekonałam, że moja wiedza nic nie znaczy, jak nie mam tych kilku literek przed nazwiskiem. Jak kończyłam studia, nie było szans się dostać na aplikację. Teraz od kilku lat są już takie same testy dla wszystkich, zaparłam się, że choćby nie wiem co - i udało się :). Teraz będę kilka tygodni odsypiać, bo dosłownie się przewracam ze zmęczenia - mam zaburzenia równowagi :)[/QUOTE] Wiem, mam 2 adwokatów w rodzinie. Cieszę sie razem z Tobą bardzo:loveu: Quote
pikola Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='MagdaNS']Uprzejmie donoszę, że kciuki baaardzo pomogły! Po dwóch miesiącach zakuwania pomiędzy jedną a drugą pracą, chorobą córci i męża - zdałam egzamin wstępny na aplikację adwokacką - moje marzenie od lat :). Co oznacza, że od stycznia przez 3 lata nie będę miała w ogóle czasu na życie :)[/QUOTE] Serdecznie gratuluje i podziwiam!:multi::lol: Quote
agusiazet Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Otrzymalam pieniazki od agusiazet, joaaa, Jolanty08 i _Lary, stan skarpety wynosi 1504 zl 46 gr. Quote
MagdaNS Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 Dziękuję raz jeszcze wszystkim za dobre myśli i gratulacje :). Nadal jestem zmęczona tym maratonem, ale powoli odsypiam zaległości :). Agusiazet mam prośbę o wysłanie raz jeszcze do Ulki18 numeru nowego konta Skarpety, dwie wpłaty, jakie wpłynęły od Ulki18 na moje konto niezwłocznie Ci przeleję. Quote
magda222 Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 [quote name='MagdaNS']Uprzejmie donoszę, że kciuki baaardzo pomogły! Po dwóch miesiącach zakuwania pomiędzy jedną a drugą pracą, chorobą córci i męża - zdałam egzamin wstępny na aplikację adwokacką - moje marzenie od lat :). Co oznacza, że od stycznia przez 3 lata nie będę miała w ogóle czasu na życie :)[/QUOTE] Gratuluję z całego serca :) Quote
Jolanta08 Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 [quote name='MagdaNS']Andegawenka, wielkie dzięki! Ja już od lat pracuję i wykorzystuję swoją wiedzę, studia skończyłam 12 lat temu, ale już dawno się przekonałam, że moja wiedza nic nie znaczy, jak nie mam tych kilku literek przed nazwiskiem. Jak kończyłam studia, nie było szans się dostać na aplikację. Teraz od kilku lat są już takie same testy dla wszystkich, zaparłam się, że choćby nie wiem co - i udało się :). Teraz będę kilka tygodni odsypiać, bo dosłownie się przewracam ze zmęczenia - mam zaburzenia równowagi :)[/QUOTE] Gratuluję :lol: ... i podziwiam Quote
andegawenka Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Zapraszamy do odwiedzin watku zmarłej Cioteczki Talcott ['] [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/181833-Talcott-*-na-zawsze-w-naszych-sercach-Skarpeta-Jej-imienia-dzia%C5%82a-i-ratuj******!/page37[/url] Quote
pikola Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Czy moja wplata za pazdziernik i listopad nie dotarla? Quote
agusiazet Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='pikola']Czy moja wplata za pazdziernik i listopad nie dotarla?[/QUOTE] Na dzien 12 pazdziernika, bo wtedy sprawdzalam, to nie! Sprawdze w ten weekend i napisze rozliczenie, ale pewnie dotarla:) Quote
Nikus Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [quote name='pikola']Czy moja wplata za pazdziernik i listopad nie dotarla?[/QUOTE] [quote name='agusiazet']Na dzien 12 pazdziernika, bo wtedy sprawdzalam, to nie! Sprawdze w ten weekend i napisze rozliczenie, ale pewnie dotarla:)[/QUOTE] przelew był zrobiony 24 października...mogę wkleić potwierdzenie z banku jakby co:) Quote
agusiazet Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) Otrzymalam przelew w kwocie 20 zl od Pikoli, dziekuje. Stan konta wynosi 1524 zl 46 gr. Edited November 3, 2012 by agusiazet Quote
Monika z Katowic Posted November 2, 2012 Author Posted November 2, 2012 Moja listopadowa deklaracja dla kochanej Skarpety już w drodze.:loveu: Quote
andegawenka Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 [quote name='agusiazet']Otrzymalam przelew w kwocie 20 zl od Pikoli, dziekuje. Stan konta wynosi 1324 zl 46 gr.[/QUOTE] O kurczatko ja mam zaległość:oops: Juz nie wiem mam czy nie mam:splat: Quote
Recommended Posts