agusiazet Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 Wpłaty: mari23 10 zł asikowska 20 zł bakusiowa 25 zł Wypłaty: 120 zł dla Diesla od asiuniab Stan konta: 1 033, 38zł. Quote
Monika z Katowic Posted June 18, 2014 Author Posted June 18, 2014 [quote name='dexterka']zwracam się po raz pierwszy do skarpety z prośbą o pomoc dla Tofika- 16-letniego jamnika wyciągniętego w ostatniej chwili na bdt do Kejciu. Psiak jest mocno wychudzony, większość zębów miał do usunięcia, wymaga specjalistycznej karmy oraz podkładów higienicznych , bo przestał utrzymywać mocz. W dodatku niedawno miał pierwszy atak padaczki.... Tofik bierze lek karvisin , który starcza mu na 20dni a kosztuje 55zł oraz nutradyl na stawy za 58zł . Wniskuję o kwotę 120zł , która zostanie przeznaczona za zakup leków oraz opiekę weterynaryjną. [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/252939-TOFIK-16-letni-PAN-JAMNIK-szuka-DS"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252939-TOFIK-16-letni-PAN-JAMNIK-szuka-DS [IMG]http://images63.fotosik.pl/963/d15dec1b008891bamed.jpg[/IMG] [/URL][/QUOTE] Proponuję pomoc dla tego biedniusiego pieska Tofika w kwocie [B]120 złotych[/B]. Quote
Jolanta08 Posted June 18, 2014 Posted June 18, 2014 [quote name='Monika z Katowic']Proponuję pomoc dla tego biedniusiego pieska Tofika w kwocie [B]120 złotych[/B].[/QUOTE] Zgadzam się z Moniką Quote
tamb Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Czy byłaby możliwość udzielenia pomocy w opłaceniu operacji mojemu tymczasowiczowi Maksowi? Link do wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/189868-Maks-prosi-o-pomoc/page16[/URL] Koszt operacji to 532zł, będą dalsze wydatki bo ze względu na agresję Maks będzie miał wyciągane szwy w uśpieniu i w domu. Maks ma 12 lat. Zwracam się o pomoc w kwocie 120zł. Quote
bakusiowa Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 [quote name='tamb']Czy byłaby możliwość udzielenia pomocy w opłaceniu operacji mojemu tymczasowiczowi Maksowi? Link do wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/189868-Maks-prosi-o-pomoc/page16[/URL] Koszt operacji to 532zł, będą dalsze wydatki bo ze względu na agresję Maks będzie miał wyciągane szwy w uśpieniu i w domu. Maks ma 12 lat. Zwracam się o pomoc w kwocie 120zł.[/QUOTE] Bardzo proszę o dofinansowanie operacji Maksa. Quote
Monika z Katowic Posted June 19, 2014 Author Posted June 19, 2014 [quote name='tamb']Czy byłaby możliwość udzielenia pomocy w opłaceniu operacji mojemu tymczasowiczowi Maksowi? Link do wątku [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/189868-Maks-prosi-o-pomoc/page16[/URL] Koszt operacji to 532zł, będą dalsze wydatki bo ze względu na agresję Maks będzie miał wyciągane szwy w uśpieniu i w domu. Maks ma 12 lat. Zwracam się o pomoc w kwocie 120zł.[/QUOTE] [SIZE=2][FONT=book antiqua][SIZE=3]Jestem za przyznaniem Maksowi pomocy w kwocie [B]120 zł.[/B] Oczywiście wnioskujący powinien jeszcze wyrazić zgodę na regulaminowy zwrot w określonym terminie. Cytat z regulaminu Skarpety im. Talcott: [/SIZE] [SIZE=3]" każdy, kto zgłosił pieska i otrzymał pomoc, jest zobowiązany w przeciągu 6 tygodni od uzyskania pomocy wnieść do Skarpety w dowolnej formie (wpłaty własnej, wpływów z bazarku, itp.) 25% kwoty uzyskanego wsparcia."[/SIZE][/FONT][/SIZE] Quote
tamb Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Dziękuję bardzo. Kiedy będę mogła podać numer konta. Wpłata byłaby bezpośrednio do lecznicy. Quote
bakusiowa Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Chcę zapytać, czy Maks od tamb mógłby dostać dofinansowanie z mojego przywileju jako stałego deklarowicza? Chodzi o to aby tamb nie musiała zwracać części kwoty. Quote
Jolanta08 Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='bakusiowa']Chcę zapytać, czy Maks od tamb mógłby dostać dofinansowanie z mojego przywileju jako stałego deklarowicza? Chodzi o to aby tamb nie musiała zwracać części kwoty.[/QUOTE] A czemu Ty nie występujesz o pomoc dla Maksa ? :razz: bo innej opcji nie ma Quote
Monika z Katowic Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='bakusiowa']Chcę zapytać, czy Maks od tamb mógłby dostać dofinansowanie z mojego przywileju jako stałego deklarowicza? Chodzi o to aby tamb nie musiała zwracać części kwoty.[/QUOTE] Ale wnioskującym o pomoc dla Maksa [B]nie jest [/B]członek Skarpety im.Talcott. Brak kwoty zwrotu dotyczy tylko członków, którzy złożą formalny wniosek. Zgodnie z regulaminem to wnioskujący jest odpowiedzialny za zwrot kwoty przewidzianej. Quote
bakusiowa Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='bakusiowa']Chcę zapytać, czy Maks od tamb mógłby dostać dofinansowanie z mojego przywileju jako stałego deklarowicza? Chodzi o to aby tamb nie musiała zwracać części kwoty.[/QUOTE] [quote name='Jolanta08']A czemu Ty nie występujesz o pomoc dla Maksa ? :razz: bo innej opcji nie ma[/QUOTE] W takim razie proszę o udzielenie pomocy w opłaceniu operacji Maksowi który jest w BDT u tamb. Koszt operacji to ponad 500 zł oraz dalsze wydatki z tytułu tego, że Maks jest agresywny i dalsze czynności pooperacyjne musi mieć wykonane w uśpieniu. Prosze o przyznanie kwoty 120 zł. Wątek Maksa. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/189868-Maks-prosi-o-pomoc/page16[/URL] Quote
Monika z Katowic Posted June 20, 2014 Author Posted June 20, 2014 [quote name='bakusiowa']W takim razie proszę o udzielenie pomocy w opłaceniu operacji Maksowi który jest w BDT u tamb. Koszt operacji to ponad 500 zł oraz dalsze wydatki z tytułu tego, że Maks jest agresywny i dalsze czynności pooperacyjne musi mieć wykonane w uśpieniu. Prosze o przyznanie kwoty 120 zł. Wątek Maksa. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/189868-Maks-prosi-o-pomoc/page16[/URL][/QUOTE] Rozumiem, że poprzedni wniosek [B]tamb w sprawie Maksa [/B]jest wycofany. Po dokładnym przestudiowaniu wątku uważam, że w przypadku Maksa należy udzielić pomocy w wyższej kwocie. Maks powinien otrzymać pomoc bezzwrotną w kwocie 150 zł na wniosek deklarowicza Skarpety. Jak sądzicie? Quote
sharka Posted June 20, 2014 Posted June 20, 2014 [quote name='Monika z Katowic']Rozumiem, że poprzedni wniosek [B]tamb w sprawie Maksa [/B]jest wycofany. Po dokładnym przestudiowaniu wątku uważam, że w przypadku Maksa należy udzielić pomocy w wyższej kwocie. Maks powinien otrzymać pomoc bezzwrotną w kwocie 150 zł na wniosek deklarowicza Skarpety. Jak sądzicie?[/QUOTE] też zajrzałam na wątek, jestem za :) Quote
agusiazet Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Bardzo proszę osoby, którym przyznano pomoc o wysłanie maili z kwotą i danymi do przelewu, bo mój dostęp do Internetu się kończy, jeszcze tylko tydzień.Więc jak komuś zależy na czasie, to czekam na PW! Quote
agusiazet Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 Pieniążki dla Maksa poszły dzisiaj w wysokości 150 zł. Stan konta 883 zł 38 gr. Quote
dexterka Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 [quote name='Monika z Katowic']Proponuję pomoc dla tego biedniusiego pieska Tofika w kwocie [B]120 złotych[/B].[/QUOTE] [quote name='Jolanta08']Zgadzam się z Moniką[/QUOTE] Czy mam rozumieć,że pomoc dla Tofika została przyznana? :loveu: Quote
sharka Posted June 22, 2014 Posted June 22, 2014 dexterko :) [quote name='agusiazet'][B][COLOR=blue][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][SIZE=5][FONT=Garamond][COLOR=red]Nowe [/COLOR]Zasady Funkcjonowania Skarpety im. Talcott [COLOR=red][SIZE=3] [/SIZE][/COLOR][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/COLOR][/B][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][COLOR=red](...) [/COLOR][/FONT][/SIZE][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- w przypadku pozytywnej decyzji, wnioskujący zobowiązany jest do przesłania Skarbnikowi Skarpety na pw numeru konta, na który należy przesłać pieniądze,[/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3]- wnioski rozpatruje komisja złożona z trzech osób (do udzielenia pomocy wystarczy decyzja dwóch członków komisji). - jeśli w ciągu tygodnia od pozytywnej decyzji Komisji nie wpłynie do Skarbnika (MagdyNS) numer konta do przelewu, przyznane pieniążki wracają do puli Skarpety. [SIZE=4][B][COLOR=blue]Komisja Skarpety:[/COLOR][/B][/SIZE][/SIZE][/FONT][SIZE=4][B] [SIZE=3]MagdaNS [/SIZE][/B][SIZE=3][B]Agusiazet - skarbnik[SIZE=3] [/SIZE][/B][B]Monika z Katowic Jolanta08[/B][/SIZE] [/SIZE] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][B][COLOR=blue](...) [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/QUOTE] Quote
Beat2010 Posted June 23, 2014 Posted June 23, 2014 [quote name='asiuniab']zgłaszam prośbę o udzielenia pomocy dla [B][COLOR=#ff0000]Diesela,[/COLOR] ok.11 letni, duży pies, nie dość, że od 2 lat nie ma domu, rok temu oślep- to jeszcze to - [B][COLOR=#000080]NOWOTWÓR NOSA Go dopadł:( chłopak od kilku dni jest w hotelu, ale potrzebne są pieniądze na leczenie; a poniżej Jego wątek: [/COLOR][/B][/B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/253011-Nowotwór-nosa-przerzuty-do-płuc-ślepy-stary-pies-zero-deklaracji-na-hotel[/URL][/QUOTE] Bardzo dziękuję za pomoc dla Dieselka, otrzymałam 120zł :), wpisałam w poście rozliczeniowym Quote
tamb Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='agusiazet']Pieniążki dla Maksa poszły dzisiaj w wysokości 150 zł. Stan konta 883 zł 38 gr.[/QUOTE] Wysłałam PW z wyjaśnieniem i przeprosinami. Dzwoniłam do doktora, który operował Maksa z prośbą o potwierdzenie przelewu, żeby oficjalnie napisać na wątku i podziękować. Okazało się, że w między czasie zmienił konto (miesiąc temu). W związku z tym wysłane pieniądze powinny wrócić do nadawcy. Przepraszam za kłopot, miałam jego numer konta w mailach i nie zapytałam o potwierdzenie bo nie przyszło mi do głowy, że coś mogło się zmienić. Aktualny numer konta wysłałam na PW. Quote
agusiazet Posted June 24, 2014 Posted June 24, 2014 [quote name='tamb']Wysłałam PW z wyjaśnieniem i przeprosinami. Dzwoniłam do doktora, który operował Maksa z prośbą o potwierdzenie przelewu, żeby oficjalnie napisać na wątku i podziękować. Okazało się, że w między czasie zmienił konto (miesiąc temu). W związku z tym wysłane pieniądze powinny wrócić do nadawcy. Przepraszam za kłopot, miałam jego numer konta w mailach i nie zapytałam o potwierdzenie bo nie przyszło mi do głowy, że coś mogło się zmienić. Aktualny numer konta wysłałam na PW.[/QUOTE] Wróciły, przelałam jeszcze raz na nowy numer konta:) Quote
tamb Posted June 26, 2014 Posted June 26, 2014 Przelew jest u doktora na koncie, bardzo dziękuję.:loveu: Quote
Recommended Posts