IVV Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 szukaj czegos troche tanszego ja pomoge finansowo i dziewczyny z pewnoscia tez:) mi nie chodzilo bys jechala do W-Wy tylko by ta kobieta przyjechala do Ciebie zobaczyc mala. jak ludzie na serio o czyms mysla to odleglosc nie jest ,az taka drastyczna:) Quote
Klaudus__ Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Trzeba Ją też odrobaczyć i założyć książeczkę... Te psy niczego nie mają... I ten tymczas na gwałt potrzebny...:shake: Quote
Klaudus__ Posted May 29, 2010 Author Posted May 29, 2010 Muszę zrobić jakiś bazarek, bo za same zabrane psy mam do zapłacenia już 400 zł... Katastrofa... Nie sądzę,aby ta kobieta przyjechała tu... Z rozmowy telefonicznej wynikło,że pies wielkości pekińczyka to dla Pani wielki pies... Quote
IVV Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 trzeba rozeslac watek ile ona moze zostac u Ciebie? ile kosztuje sterylka? ja postaram sie cos podeslac -potrzebny mi Twoj email adres Quote
NiJaSe Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 pani mówila ze piesek ma byc malutki , dla mnie to pojecie względne dlatego miala byc rozmowa na linii pani i osoba ktora wie jak sunia wyglada i ile wazy Pani proponowala opłate za transport ,moze mozna to jakoś wykorzystać ? Quote
IVV Posted May 29, 2010 Posted May 29, 2010 napisala do mnie Syla(zlota dziewczyna) moze bedzie miec domek... trzymajcie kciuki... Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Pani sie jeszcze nie odzywala ,ale miejmy nadzieje ze ze cos niedlugo bedzie wiadomo.czekam na specjalna wiadomosc na PW:) Quote
monika083 Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 nie dzwonil juz nikt z ogloszen? Malutka ma 5 obserwatorow na allegro. Quote
Cajus JB Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Do mnie wczoraj odezwała się osoba z Niemiec. Komentarz pod zdjęciem: Śliczna sunia w sam raz dla mojego Gucia partnerka co się zowie,ale jak ją zaadoptować? Ja mieszkam w Hagen,a mogłaby być wraz z moją mamą w Gorzowie...może coś wymyślisz? Odpisuję, że przekazałem dalej czyli Wam i Rudzia będzie wysterylizowana. Quote
Cajus JB Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 To jeszcze jedna wiadomość ode mnie z nk. Tu nawaliłem bo mi to uciekło i dostałem właśnie przypomnienie. Cytuję: Dobry Wieczór , umówiliśmy się pare dni temu że dostarczy mi Pan informacji na temat Rudzi , ja czekam a tu echo ........ Troche szkoda . Znalazłam jej fantastyczny dom , ale od Pana ciągle nie uzyskałam żadnych informacji . Pozdrawiam. Napisałem, że się odezwiecie. Podam kontakt na nk lub inny. Na kogo? Quote
IVV Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Klaudus trzeba robic sterylke na juz!!!! szukaj czegos z dobra cena:) ja niestety dalej nie mam info na temat domkuÙ:( ale widze ze inne sa dziewczyny pomocy!!! Quote
Cajus JB Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Spokojnie i wszystko po kolei. Najpierw trzeba poznać domki. Quote
lika1771 Posted May 31, 2010 Posted May 31, 2010 Klaus dajesz rade wiem ze Ci cieszko wszyscy szukamy i napewno znajdziemy Quote
Klaudus__ Posted June 1, 2010 Author Posted June 1, 2010 Dopiero dzisiaj w pracy znalazłam chwilkę wolną,żeby tu coś napisać. Ostatnio mam straszny czas... Ale ok. Do konkretów :) Rudzia to mały diabełek jest! Pokazuje,że szczekać umie... I warczeć też... Ale robi to wszystko ze strach i w zaden sposób nie jest odzwierciedleniem żadnej agresjii... Jest strasznie zaszczuta. Chowa się w najciemniejszy kąt - jednak powoli zaczęła się do mnie przekonywać. Jak mnie widzi to wystawia główkę i zagląda. Nie potrafi się przmóc,żeby wyjść, chociaż Jej merdający ogonek świadczy o tym,że bardzo by chciała. Dzisiaj nawet się Jej udało, jednak strach był silniejszy i się biedula przy tym posiusiała... Miała dzisiaj telefon w Jej sprawie - na wszystkie zapytania dzisiaj postaram się na wszystkie zapytania odpowiedzieć. Quote
mikoada Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 Do góry maleńka. Jak odbierałyśmy z Klaudią Turtusia i Rudzię mała była okropnie wystraszona uciekła w kąt budy i za nic nie chciała wyjść. Później wtuliła się w Klaudię i trzęsła się jak osika, biedne maleństwo :( ale wierzę, że w nowym domku szybciutko dojdzie do siebie :) Quote
IVV Posted June 1, 2010 Posted June 1, 2010 nareszcie moge cos napisac. od 3 dni mam problemy z dogo!!!! ja nie dostalam wiadomosci od domku na ktory mialm nadzieje dla Rudzi :(,ale jak to sie mowi -nie ma tego zlego... jak Rudzia dzis? Quote
IVV Posted June 2, 2010 Posted June 2, 2010 Syla napisala ,ze pani znalazla jakiegos bezdomnego pieska tydzien temu i domek jest nieaktualny:( nic szukamy dalej...Rudzia jest sliczna!!!!! Quote
Recommended Posts