Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

i ja też...
umowa adopcyjna Biedronki już w zaadresowanej kopercie...dotrze,trochę z opóźnieniem,ale dotrze..
Kotkowo wygrywa i trzymam kciuki,zeby wygrało :)

Posted

Evelin - umowa dotarła, dziękuję pięknie :)

Żabcia: cały czas jest u nas. Na czas mojego urlopu pojechała do Czarnulki21 z miau, i na razie tam zostanie - dostaje zastrzyki homeopatyczne, a Asia najlepiej sobie radzi z zastrzykami. Poza tym u niej są też inne tymczaski, u mnie czasowo nie, a mała Żabka od kocięctwa wychowywała się non stop z innymi kotkami - rodzeństwo, a późnej kolejne pakiety tymczasków, tak więc zapłakałaby się u mnie sama. Żabeczka urosła nieco, ale raczej zawsze pozostanie już mikrokotkiem. Jest pod bardzo dobrą opieką lekarską, maleńka miała robione badania krwi w Niemczech (dzięki Aga$ i Kotkowo). Lek.wet. szukała przyczyn braku wzrostu w niedoczynności tarczycy. Wyniki wyszły dobre, więc to nie to. Ale oprócz wzrostu wszystko na dobrej drodze - no i w końcu udało się Żabusię zaszczepić :).

Głosowanie: będzie ciężko, ale mamy nadzieję... Bardzo przydałaby nam się ta pomoc. Dzięki za glosy! i jeśli ktoś z czytających sympatyków nie głosował - prosimy o wsparcie :).

Posted

Krew została wysłana,czy Żabcia miała zszczyt osobiście?Jesteście wspaniałe.Kłaniam się nisko,baaaardzo dziękując.Jak będziesz miała chwilkę,pokaż nam malutką.

• 6 months later...