aga&2 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Tak nieśmiało proszę Was o głosy - obawiam się, że możemy przegrać głosowanie Krakvetu. A mamy na stanie 110 kotków, karma się skończyła, sytuacja dramatyczna Szczegółowa instrukcja jest tu: http://kotkowo.pl/index.php?option=c...=323&Itemid=33 Pomóżcie cioteczki Quote
Pipi Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 zagłosowałam. . . . . . .trzymam mocno kciuki i porozsyłam troszeczkę :kciuki: Quote
Evelin Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 i ja też... umowa adopcyjna Biedronki już w zaadresowanej kopercie...dotrze,trochę z opóźnieniem,ale dotrze.. Kotkowo wygrywa i trzymam kciuki,zeby wygrało :) Quote
Kamila Proc Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 ale bedzie ciezko. kazdy glos potrzebny Quote
Szałwia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Evelin - umowa dotarła, dziękuję pięknie :) Żabcia: cały czas jest u nas. Na czas mojego urlopu pojechała do Czarnulki21 z miau, i na razie tam zostanie - dostaje zastrzyki homeopatyczne, a Asia najlepiej sobie radzi z zastrzykami. Poza tym u niej są też inne tymczaski, u mnie czasowo nie, a mała Żabka od kocięctwa wychowywała się non stop z innymi kotkami - rodzeństwo, a późnej kolejne pakiety tymczasków, tak więc zapłakałaby się u mnie sama. Żabeczka urosła nieco, ale raczej zawsze pozostanie już mikrokotkiem. Jest pod bardzo dobrą opieką lekarską, maleńka miała robione badania krwi w Niemczech (dzięki Aga$ i Kotkowo). Lek.wet. szukała przyczyn braku wzrostu w niedoczynności tarczycy. Wyniki wyszły dobre, więc to nie to. Ale oprócz wzrostu wszystko na dobrej drodze - no i w końcu udało się Żabusię zaszczepić :). Głosowanie: będzie ciężko, ale mamy nadzieję... Bardzo przydałaby nam się ta pomoc. Dzięki za glosy! i jeśli ktoś z czytających sympatyków nie głosował - prosimy o wsparcie :). Quote
Pipi Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Krew została wysłana,czy Żabcia miała zszczyt osobiście?Jesteście wspaniałe.Kłaniam się nisko,baaaardzo dziękując.Jak będziesz miała chwilkę,pokaż nam malutką. Quote
Szałwia Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Żabeczka nie wyjeżdżała, tylko krew do badań. W weekend planuję odwiedzić maleńką, więc na pewno będą zdjęcia. Pozdrawiam :). Quote
Kamila Proc Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 a ja dyskretnie przypomne o glosowaniu Quote
evita. Posted March 9, 2011 Author Posted March 9, 2011 Pipi ma szansę byc kandydatem dogomanii w Krakvecie: [FONT="] GŁOS NA PIPI - KRAKVET[/FONT] Prosimy o głosy :) Quote
evita. Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='Kamila Proc']ja glosowalam, ale chyba sie nie uda[/QUOTE] Dzięki za głos :) Uda się czy nie, ale próbować zawsze warto ;) Quote
Recommended Posts