Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A odnosnie Lenki, to wklejam kawalek meila od Dr Guta:

"Ma ostatnio wilczy apetyt, ale to dobrze żeby doszła do siebie bo po tych przebojach ostatnich-to żal na nią patrzeć- po prostu wychudła ... :( Mimo to jest pełna energii i bardzo fajnie reaguje na swoje imie-kiedy się ja zawoła Lenka, Lenia...wtedy dostaje energii i pręży się jak sprężyna-oczywiście na miękkim podłożu bo czasami zdaża się jej z tej radości wywrócić."

Pozdr, krako...

Posted

[quote name='fizia']Dobrze zrozumiałaś.

Wpłaciłam 2 razy po 300 zł - raz za hotelik i raz za operację
Czyli operacja powinna być spłacona

czy mozesz mi przeslac kopie wplat z banku np? ja cie tez przesle moje na meila. (moj mail [email protected])

[quote name='agaga21']kiedy lenka wyjeżdża?

poki co robimy badania krwi, od momentu wyniku 6 miesiecy min (Lenka byla za slaba ostatnio po operacji na pobieranie krwi, tzreba 2 duze stzrykawy, wiec czekalismy az dojdzie do siebie).

Posted

Sluchajcie, mam nie za dobre wiesci od Pana Guta....

[FONT=Arial]No chyba niezbyt dobre wieści tym razem.[/FONT]
[FONT=Arial]Już 3-ci dzień jak przy tym samym żywieniu i pojeniu Lena załatwia się w klatce - no można sobie tylko wyobrażić jak wygląda kiedy przychodzimy żeby z nią wyjść na spacer - jest cała utaplana w tych odchodach... : ((((((([/FONT]
[FONT=Arial]W ostatnim czasie fajnie przybrała na wadze i już się ucieszyłem, ale te ostatnie jej zachowania mnie niepokoja , ponieważ Konsultant z Wrocławia jak i my możemy podejrzewać niekorzystny rozwój choroby. Jeśli dalej tak bedzie to rokowanie dla niej zdecydowanie idzie w kierunku niepomyslnego.[/FONT]
[FONT=Arial]Dzisiaj wyjeżdzam do Wa-wy na sympozjum, ale od poniedziałku bede w kontakcie mailowym.[/FONT]
[FONT=Arial]Pozdrawiam: vetoborniki.pl[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Oczywiscie nie panikujemy jeszcze, ale chce, aby wszyscy wiedzieli na czym stoimy, aby potem nie bylo problemow na Dogomanii.[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Ja mialam tez info od lek z Cambridge, ze w wiekszosci przypadkow tej chorby u staffow, ona postepuje (wolniej czy szybciej) i na razie leku dzialajacego na 100% jeszcze nie ma...[/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Smutno mi teraz :-( [/FONT]
[FONT=Arial][/FONT]
[FONT=Arial]Ps. bede w kontakcie tel z dr Gutem w poniedzialek, jak cos macie do przekazania albo pytania, to prosze piscie tu albo na mojego meila ([email protected]) [/FONT]

Posted

Dr Gut nic nie mowil/pisal w meilu, wczoraj napisal, ze sprawdzi i da zanc, zpytam go w Poniedzialek.

Co do Lenki, to tez w Poniedzialek bedzie wiecej info nt postepow choroby, bo beda ja miec na oku dzis i przez week-end (jest u nich w domu, wiec beda sie nia zajmowac i wyprowadzac).

Posted

Mamo ale kiepskie nowiny :( Moze to tylko chwilowe pogorszenie? Idzie jesien, szaruga to i zdrowie trosze slabsze...

Mysmy wczoraj dostaly nieciekawe wiesci odnosnie naszej 10cio miesiecznej Malwinki, u ktorej tez zaczynaja podejrzewac problemy neurologiczne :( To jeszcze szczeniak, moze wiec udaloby sie u niej jakos zatrzymac badz spowolnic postepowanie choroby?
http://www.dogomania.pl/threads/193303