taks Posted January 26, 2015 Author Posted January 26, 2015 Bazarek otwarty - zapraszam http://www.dogomania.com/forum/topic/145242-obro%C5%BCeszelki-smycze-dla-szyd%C5%82owca-i-kielc-czynne-do-402/ 1 Quote
Saththa Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Fioletowa ekoskórka :loveu: Uwielbiam je :) Ekoskórki sa najlepsze ;) Quote
angineuuka Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 też ją uwielbiam! Aż żal, że poznałam je dopiero w wakacje. Idą do nas jeszcze dwie eko.. i dwie inne :D Quote
Saththa Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 heheh ja jak zaszalałam to mam 8 albo 9 i dwie pary szelek :P ale na dwa psy się rozkładają wiec nie ejst źle :D Quote
Noelle Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 taks, mogę prosić o maila do Ciebie? priv nie działa, a potrzebuję się skontaktować :/ Quote
taks Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 taks, mogę prosić o maila do Ciebie? priv nie działa, a potrzebuję się skontaktować :/ No nie, niestety, tu nie podam. Takie inf. jak adres, prywatny tel czy mail, nr osobistego konta itp traktuję jako dane poufne i nigdy nie podaję ich do publicznej wiadomości , zwłaszcza na otwartym forum gdzie posty może czytac każdy, także osoby niezarejestrowane. Moja skrzynka działa więc jeśli odblokujesz/włączysz swój komunikator to pw powinien przejść. Quote
Noelle Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 aa ok, myślałam, że może masz jakąś jedną "publiczną" pocztę. ja np. mam dwie, jedną podaję (również do ogłoszeń bezdomniaków), drugą nie. :) właśnie mi w ogóle pw nie działa, nie wiem co się dzieje... :/ no nic, będę kombinować... Quote
Noelle Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 ahhh kurcze ciągle error, error, error od 2 tygodni... :( niektórzy moi znajomi mają to samo, nie wiem co jest grane... :( będę musiała przez kogoś chyba się z Tobą skontaktować.... Quote
taks Posted February 11, 2015 Author Posted February 11, 2015 no to jesli masz "publiczną skrzynkę" i nie masz oporów żeby ją w internecie podawać to napisz mi tu adres a ja odpiszę i po problemie. Ja mam jedną , prywatną i wolałabym nie byc zmuszona do zmiany adresu jak kiedyś . Lekkomyślnie pare lat temu własnie na dogo ujawniłam adres i paru dowcipnisi zaczęło sie zabawiać moim kosztem podsyłając spamy m in z linkami do sexstron. Skrzynkę zamknęłam ale kłopot z rozsyłaniem nowego adresu znajomym kosztował mnie sporo czasu. Teraz juz tego błędu drugi raz nie popełnię. Idiotów niestety w internecie nie brakuje... Quote
FredziaFredzia Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Viniemu bardzo pasuje ta moro obroża, dzięki taks! Quote
Cockermaniaczka Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 My rowniez dziekujemy :) [attachment=9760:22.JPG][attachment=9761:23.JPG] Quote
Ania :) Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 i my bardzo zadowoleni :D bardzo dziekujemy! Quote
taks Posted February 16, 2015 Author Posted February 16, 2015 Wielkie dzięki za zdjecia "ubranych" psiaków To dla mnie duża frajda zobaczyć jak te obróżki, które jeszcze niedawno miałam w rękach teraz ożyły na psiakach. Zawsze jak je pakuję do wysyłek to sobie wyobrażam jaki futrzaczek to będzie nosił, czy będą "twarzowe" Jeszcze raz dzięki 1 Quote
chillout Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Moje dwa łobuzy zaopatrzone na ostatnim bazarku. Czekamy na jeszcze :D 1 Quote
keria Posted February 16, 2015 Posted February 16, 2015 Moja trójeczka w super szelkach od Taks. Quote
angineuuka Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 raczki muszą poczekać na klepszy debiut :D Jak pogoda się lepsza to dodam fotki lepsze, ze spaceru ;) dziękujemy! Quote
Majkowska Posted February 19, 2015 Posted February 19, 2015 ahh sama sie czaiłam na te kraby , super wzorek :):) Czerwona eko też mi sie podoba i sama się dziwię że to mówię bo kolor czerwony w psich akcesoriach mnie odpycha :D Też niebawem dodam foty bulwy w taksowych szeleczkach, bo widzę że tu dośc bulwiasto :):) Mamy tez 2 nowe obróżki od taks i chyba to najlepsze jakie mamy , ale chwalić się będziemy jak wyjdziemy w plener i coś cykniemy :) Quote
Pepper-oni Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Nasze obroże też dotarły. Dziękujemy :). [URL=http://www.fotosik.pl][/URL] Quote
bejasty Posted February 20, 2015 Posted February 20, 2015 Ja też mam obrożę od TAKS jestem super zadowolona !!!!! Uszyta w/g mojej prośby tzn półzacisk dodatkowo zapinany. /nie trzeba zakładac "przez glowe" a tak jak wszystkie inne.Wygodna,bezpieczna. Quote
Majkowska Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 a ja dziś idę w taksowej obróżce (tej bardziej ozdobnej) i mija mnie kobieta z młodą dziewczyną i : " ojejku, zobacz jaką on ma obrożę!!!". Na to ta młoda " to są takie specjalnie - dla nich!". ( wydaje mi się że tu chodziło jej o charta). starsza :" jaaaaak to?!" młodsza : " no tak...". Uśmiałam się jak fix, ale to prawda, jak masz taksową obrożę to każdy zwróci uwagę, chce pomacać itd, a pytania skąd to taka że czasem mam ochotę odpowiedzieć że sprowadzana z Meksyku :D A co zatrzasku to powiem wam że odkąd poznałam taksowe zaciski to już tylko to wyznaję. A oto i nasz taksóweczka ozdobna Quote
gryf80 Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 ja sie pisze na jeszcze jedne szelki takie ja wylicytowałam ostatnio na bazarku ,tylko poprosiłabym o jakies kolorowe.sa bardzo dobre i bardzo wytrzymałe,podszyte tym polarem czy tez innym materiałem (sory,nie pamiętam obecnie tej nazwy),nie wycierają psiej sierści Quote
Czaki Posted March 3, 2015 Posted March 3, 2015 Zapisuję sobie wątek i z niecierpliwością czekam na kolejny bazarek :D Quote
Leokadia Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Dziękujemy bardzo, Taks! Mamy już nasze nowe komplety :P Chabrowy: Moro: 1 Quote
Recommended Posts