:: FiGa :: Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Nasza obrozka od taks z zeszlego roku, po kilku praniach, wciaz daje rade :multi: Quote
diana79 Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 jeżeli jest ktoś zainteresowany obróżkami Taks to zapraszam na mój bazarek na fb https://www.facebook.com/events/631916603583685/?pnref=story Quote
Aśka Belkowska Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Właśnie weszłam, żeby rozpuścić wici, a tu już jest info. :) Quote
diana79 Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Właśnie weszłam, żeby rozpuścić wici, a tu już jest info. :) a dzięki :) dodane są nowe obróżki i smyczki zapraszam :) Quote
diana79 Posted November 27, 2014 Posted November 27, 2014 znów zbyt późno spojrzałam ;/ eah zapraszam na nowy bazarek z cudnymi obróżkami Taks :) https://www.facebook.com/events/382729395234697/?ref=22&pnref=story Quote
kalyna Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 A czy przed świętami będzie jeszcze jakiś bazarek na dogo? Quote
plinka Posted November 28, 2014 Posted November 28, 2014 właśnie! Taks, będzie bazarek wkrótce? Czatuje na niego dłuuugo, bo ostatnie dwa przegapiłam :( a suki trzeba 'ubrać' na nowo ;) Quote
Cockermaniaczka Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Swiateczne obroze by sie przydaly... :siara: Quote
diana79 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 zapraszam na zakupy na fb z obróżkami taks :) obecnie jest wyprzedaż i obinżka cen :) https://www.facebook.com/events/747850141967141/?pnref=story Quote
angineuuka Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Jak juz znalazlam to zapisuje sobie.. Quote
Chesti Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 A co jeśli nie mam FB, a chciałabym zakupić obróżkę? :) Jeśli jest taka możliwość to poproszę o PW. Quote
plinka Posted December 19, 2014 Posted December 19, 2014 Nasza obrozka od taks z zeszlego roku, po kilku praniach, wciaz daje rade :multi: http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/_DSC1105_zps5d922e99.jpg MAMY identyczną! jest śliczna :) Ja mam fejbuka, ale chciałabym taksowy bazarek na psy w potrzebie, a nie osoby prywatne. Quote
taks Posted December 19, 2014 Author Posted December 19, 2014 Ja mam fejbuka, ale chciałabym taksowy bazarek na psy w potrzebie, a nie osoby prywatne. Ja na FB się nie poruszam, nie podoba mi się tam i nie zamierzam się tam przenosić więc moich bazarków tam nie będzie Bazarek na dogo zrobię ale dopiero jak się do końca uporam ze spustoszeniami jakie mi w kompie zrobiły zmiany na forum.Niestety wymagało to interwencji informatyka i nie było tanie ani proste. Teraz testuję , jesli bedzie dobrze to po Nowym Roku zabiorę się za zakupy materiałowe i szycie Obroże wystawione na FB przez Diana89 pochodzą z moich starych zapasów i są z mojej strony drobną formą wyrażenia wdzięczności za Jej wieloletnią istotną pomoc w rozliczaniu moich bazarków na pwp. Tylko tak jestem w stanie Jej teraz pomóc gdy znalazła się w wielkiej potrzebie Pieniądze uzyskane ze sprzedaży na FB Diana przeznacza na ratowanie zdrowia Córki - jesli teraz nie "zdobędzie" kwoty na rehabilitację ( znacznie przekraczającej mozliwosci nawet normalnie pracujących i zarabiajacych ludzi - takie czasy że NFZ finansuje jedynie ułamek niezbędnej pomocy!!!) to Dziecku grozi trwałe kalectwo. Niestety taka jest smutna prawda o "osobie prywatnej". Piszę to aby rozwiać ew. wątpliwości: a/ nic się nie zmieniło i rzeczy na aukcje jak zawsze oddaję bezpłatnie b/ są to aukcje "na ratunek" - dotąd były na psy/koty. Teraz ta jedna jest wyjatkowo na ratunek człowiekowi . Quote
Chesti Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Najfajniejsze jest to, że pieniążki jak zwykle trafiają do potrzebujących :) Dołączamy do grona szczęśliwców. Mamy już swoją "taksóweczkę" :D Jest absolutnie FANTASTYCZNA!!! Nie mogę się doczekać kolejnego bazarku :))))) Dziękuję i pozdrawiam! Quote
plinka Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Ja na FB się nie poruszam, nie podoba mi się tam i nie zamierzam się tam przenosić więc moich bazarków tam nie będzie Bazarek na dogo zrobię ale dopiero jak się do końca uporam ze spustoszeniami jakie mi w kompie zrobiły zmiany na forum.Niestety wymagało to interwencji informatyka i nie było tanie ani proste. Teraz testuję , jesli bedzie dobrze to po Nowym Roku zabiorę się za zakupy materiałowe i szycie Obroże wystawione na FB przez Diana89 pochodzą z moich starych zapasów i są z mojej strony drobną formą wyrażenia wdzięczności za Jej wieloletnią istotną pomoc w rozliczaniu moich bazarków na pwp. Tylko tak jestem w stanie Jej teraz pomóc gdy znalazła się w wielkiej potrzebie Pieniądze uzyskane ze sprzedaży na FB Diana przeznacza na ratowanie zdrowia Córki - jesli teraz nie "zdobędzie" kwoty na rehabilitację ( znacznie przekraczającej mozliwosci nawet normalnie pracujących i zarabiajacych ludzi - takie czasy że NFZ finansuje jedynie ułamek niezbędnej pomocy!!!) to Dziecku grozi trwałe kalectwo. Niestety taka jest smutna prawda o "osobie prywatnej". Piszę to aby rozwiać ew. wątpliwości: a/ nic się nie zmieniło i rzeczy na aukcje jak zawsze oddaję bezpłatnie b/ są to aukcje "na ratunek" - dotąd były na psy/koty. Teraz ta jedna jest wyjatkowo na ratunek człowiekowi . Nie podważam potrzeb i sytuacji Diany, itp. Każdy pomaga komu chce/ czuje wewnętrzną potrzebę :) Chciałabym zrobić większe zakupy i na fb nie znalazłam tego czego mi brakuje. Zatem bez różnicy gdzie, czekamy na kolejny bazarek taksowy! Quote
Tilia Posted January 7, 2015 Posted January 7, 2015 Szukam i nie mogę znaleźć - poratujcie proszę fotką pieska w taksowych szelkach do trzymania pieluchy. Taks, mam nadzieję że nadal takie szyjesz? Znajomi potrzebują dla ciężko chorej suczki. Quote
taks Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 pieluchę nosi np.Lolek z tego wątku: http://www.dogomania.com/forum/topic/33600-lolu%C5%9B-w-pieluszkach-szuka-wyj%C4%85tkowego-domu/page-347 to zwykłe guardy i do nich jest przywiązana pielucha. Nie wiem jak wygląda to wiązanie bo ja nic w szelkach nie modyfikowałam - o dokładna instrukcję radzę podpytać opiekunkę psiaka Quote
Tilia Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dzięki Taks. Myślałam, że to specjalna konstrukcja Twojej produkcji, napiszę do opiekunki jak radzisz. Quote
Majkowska Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Moro na beaglu wygląda świetnie, nie sądziłam że taki pospolity wzorek może tak się prezentować ;) Też czekam na bazarek. Tym razem na dwa karczyska, Wald taksową obrożę już znosił i choć się z nią nie rozstajemy to ciągle sobie myślę że przydałaby sie nowa ;) Quote
taks Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Już niedługo , za parę dni ruszy na dogo kolejny obrożowy bazarek. Będzie sporo nowych wzorów naszyć. To tak dla zaostrzenia apetytu ;) Oczywiście jak zwykle gdy bazarek będzie gotowy podlinkuję go tutaj i na "reklamach bazarków" Quote
devoner Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 taks jesteś wielka nie mogłam się już doczekać Quote
Cockermaniaczka Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Super!!! Nie moge sie doczekac! Quote
Recommended Posts