Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Verdana]

[/FONT]

[FONT=Verdana]HEKSA to ok. 10-letnia piękna, błękitna kocica perska. Heksa jak stara zabawka znudziła się swojej pani, która wspaniałomyślnie oddała ją w dobre ręce. Czy po 10 latach oddania i miłości tak się postępuje ze zwierzęciem ... ?

[/FONT]

[FONT=Verdana]Heksa żyła w domu razem z psem i drugim kotem. Bez problemu dogaduje się z obcymi psami. Przybiega na gwizdanie jak pies. Kocica lubi czesanie. W tej chwili jej futro jest rozczesane, kołtuny zostały wycięte, bo wyglądała jak siedem nieszczęść ...

[/FONT]

[FONT=Verdana]Heksa lubi pieszczoty, miziania i głaskania. Jest kotem dominującym, jak jest sama – bez psa to bawi się i szaleje, natomiast przy psie przybiera pozę napuszonej arystokratki. Kocica potrafi załatwiać się do kuwety, w domu nie drapie mebli. Kocica jest już po sterylizacji i jest zdrowa.

[/FONT]

Heksa nigdy w życiu nie wychodziła z domu, dlatego szukamy dla niej domu niewychodzącego. Kocica przebywa teraz w domu tymczasowym w Jędrzejowie w woj. świętokrzyskim.

[FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]Stowarzyszenie Obrona Zwierząt[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT][FONT=Verdana]28-300 Jędrzejów, woj. świętokrzyskie[/FONT][FONT=Verdana]

[/FONT][FONT=Verdana]tel. 0-501-341-021[/FONT][FONT=Verdana] po godzinie 15)
[/FONT][FONT=Verdana]e-mail: [email protected][/FONT]
[FONT=Verdana]
www.obrona-zwierzat.pl
[/FONT]

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No, ja cię, taka piękna pannica i jej nie chcą? Ja jestem zauroczona! Gdyby nie to, że nie ma mnie w Polsce i mój Sony nie lubi kotów... chciałabym ją mieć jak nie mogę!

Posted

A, to ta jest w średnim wieku, nie starczym. Pokażę ją córce, po powrocie ze szkoły, ona jest wielką wielbicielką kotów, ale ma tylko 7 lat i gnębi nas o kota, że hej:)

Posted

Persy z reguły nieco krócej, chociaż mój Amber żył ponad 15, a Atena 17 lat ;) Warto w starszym wieku badać co jakiś czas nerki, bo to słaby punkt persiastych.

....cholera żeby nie to że nie mogę mieć kolejnego kota na stałe............

Posted

Persy moich znajomych odeszły w wieku 18 i 19 lat. 10- letni kot to nie staruszek.
A kociczka jest cuuudna, mam nadzieję, że szybciutko znajdzie domek.

Posted

Ale piękna..Prawdziwa damulka..Trzymam za nia kciuki, z taką uroda i charakterem powinna szybko trafić do domku...A właścicilce na pohybe, chociaż jeśli Kicia została znaleziona w takim stanie, to może lepiej, że już u niej nie jest..

Posted

BasiaD napisał(a):
Ale piękna..Prawdziwa damulka..Trzymam za nia kciuki, z taką uroda i charakterem powinna szybko trafić do domku...A właścicilce na pohybe, chociaż jeśli Kicia została znaleziona w takim stanie, to może lepiej, że już u niej nie jest..

Kocica została dobrodusznie oddana w dobre ręce, które mają znaleźć jej dom. Stary dom opowiada o niej brednie, które nijak mają się do rzeczywistego zachowania i charakteru kocurzycy ... chyba jej szczęście, że już tam nie musi być :(

Posted

agusiazet napisał(a):
A, to ta jest w średnim wieku, nie starczym. Pokażę ją córce, po powrocie ze szkoły, ona jest wielką wielbicielką kotów, ale ma tylko 7 lat i gnębi nas o kota, że hej:)

Pokazałaś ? I co córka na to? :cool3:

Posted

fajowa, prawdziwa kocia arystokratka :) mój dachowiec ma 11 lat, niewychodzący i ma się świetnie :) kociczka ładna :) powinna znaleźć domek szybko w miarę :) na miau ją dajcie :)

Posted

argusiowa napisał(a):
fajowa, prawdziwa kocia arystokratka :) mój dachowiec ma 11 lat, niewychodzący i ma się świetnie :) kociczka ładna :) powinna znaleźć domek szybko w miarę :) na miau ją dajcie :)

Na miau nikt jej za mnie domu nie znajdzie :(