Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasza napisał(a):
Nie ma za co.
A maluszek u Ciebie??

Zdjęcia wyślę. Mój temat jest jeszcze na pierwszej stronie: potrzebny DS dla dwu-miesięcznego szczeniaczka Założyłam: henikar

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Wam wszystkim!Czas nieubłaganie leci do przodu.Malutkiej kończy się czas;(
Tak bardzo nie chcę jej oddawać do schroniska.
Proszę niechże się ktoś zlituje nad tym maleństwem!!!

P.S-Wychodzę do szkoły,ale jestem pod telefonem (podany w pierwszym poście).

Posted

AMIGA napisał(a):
I ja mam swoje 2 psy i już też mam tymczasowiczkę szczeniaczkę. Przykro mi, ale w tym momencie nie mogę pomóc :-(

AMIGA liczy sie odzew.Podniosłaś watek ,to już dużo.

Posted

Popytałam rodziny i znajomych, ale nikt nie chce przygarnąć psiaka nawet na parę dni :shake:, eh...mam nadzieje, że znajdzie się jakaś dobra dusza

Posted

Dowiedziałam się od Avilii, że sunia ma ok. 3-4 miesięcy, i że będzie pod kolano najwięcej. Pani z Lublińca jest nią zainteresowana.

Pani jest zdecydowana!!

Potrzebny transport do Lublińca!!! Nie wiem czy Avilia go zawiezie. Od razu byłaby wizyta przedadopcyjna!

Posted

__Lara napisał(a):
Dowiedziałam się od Avilii, że sunia ma ok. 3-4 miesięcy, i że będzie pod kolano najwięcej. Pani z Lublińca jest nią zainteresowana.

Oby okazała się warta takiego pięknego psiaka:):):)Super by było-dom w exxpres tempie:)

Posted

__Lara napisał(a):
Czy ktoś z was jest w stanie ją zawieść????
w razie czego to może zrobimy zrzutkę na paliwo. Nie takie trasy ciotki pokonywały po kosztach paliwa. Tylko ktoś zmotoryzowany by się przydał.

Posted

Dziewczyny dzwoniła do mnie Pani z Piekar Śląskich!Jest zdecydowana na malutką!Powiedziała,że może ją przyjąć od zaraz.Pani bardzo konkretna.Spodobała mi się już z samej rozmowy.Dzisiaj,zaraz po szkole (siedzę teraz na technologii) jadę tam.To jest tylko 26 km od Dąbrowy G.-czyli mogę tam pojechać już.O wiele bliżej niż Lubliniec.
Pani jest bardzo chętna na podpisanie umowy adopcyjnej i na wizyty po adopcyjne także.

Posted

[SIZE="4"]Oby się udało!!!!!!! Boże już wydzwaniałam wszędzie. Poszłam z psem na spacer,to wszystkich znajomych pytałam. Dzwoniłam tez do Bytomia do pani ,która adoptowała u mnie sunie. Miała dzwonić do znajomych. Boże,nawet sie modliłam do św. Franciszka i moją zmarłą mamę (miłośniczkę zwierząt) błagałam o pomoc. (Może ktoś się śmiać,ale wiem,ze mama mi pomaga) WYPISAŁAM CHYBA SETKĘ PRÓSB NA DOGOMANII. ......Trzymam kciuki!!!!!!!!!! BĘDZIE DOBRZE ,BEDZIE DOBRZE.JA TO WIEM.

Posted

Avilia napisał(a):
Dziewczyny dzwoniła do mnie Pani z Piekar Śląskich!Jest zdecydowana na malutką!Powiedziała,że może ją przyjąć od zaraz.Pani bardzo konkretna.Spodobała mi się już z samej rozmowy.Dzisiaj,zaraz po szkole (siedzę teraz na technologii) jadę tam.To jest tylko 26 km od Dąbrowy G.-czyli mogę tam pojechać już.O wiele bliżej niż Lubliniec.
Pani jest bardzo chętna na podpisanie umowy adopcyjnej i na wizyty po adopcyjne także.

Ufff, to dobrze. Bo Pani z Lublińca zrezygnowała...

Dostałam jeszcze jedno zapytanie na gumtree, ale nie wiem czy jest sens odpisywać.

A skąd Pani Avilia? z jakiego ogłoszenia?

Posted

Udało się :D :D :D Avilia mi właśnie napisała smsa, że malutka już w super ds w Piekarach Śląskich :D biorę się zaraz za kasowanie ogłoszeń ;)