Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:x-mas:Wszystkim miłośnikom tyszaków życzę wesołych świąt i wszystkiego co najlepsze w nowym roku:tree1: A naszym tyszakom oraz wszystkim innym psiakom, kociakom i innym stworom życzę żeby w tym nowym 2011 roku znalazły swoje ciepłe kąciki i swoich ukochanych opiekunów. Takich na zawsze:tree1:.

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!:tree1:

Na konto Paryska wpłynęło:
- od Ma6dy 20 zł.,
- od Joli+Rani+Sari 10 zł.,
- od Agaty51 20 zł.,
- od Ladymini0610 30 zł./ za m-ce listopad-grudzień/,
- od AlfyLS 3 zł.
Razem: 83 zł. Bardzo dziękuję za wszystkie wpłaty!!!! Po opłaceniu Hoteliku za okres 26.12-25.01.2011r. - 340 zł. Parysek ma na koncie 721 zł.

Majku33kraków - prosimy o wpłaty na Paryska .......

Posted

Kurcze tyle ogłoszeń i nikt go nie chce. Poza stałą deklaracją deklaruję pokrycie kosztów transportu na terenie pl - sama bym go zawiozła ale nie jestem obecnie mobilna - można więc w ogłoszeniach czy w razie pytań powiedzieć że transport - koszty pokryjemy. Trzymam za niego cały czas kciuki!

Posted

Ankita napisał(a):
Kurcze tyle ogłoszeń i nikt go nie chce. Poza stałą deklaracją deklaruję pokrycie kosztów transportu na terenie pl - sama bym go zawiozła ale nie jestem obecnie mobilna - można więc w ogłoszeniach czy w razie pytań powiedzieć że transport - koszty pokryjemy. Trzymam za niego cały czas kciuki!

Ja się też chętnie dołożę do transportu.Domku nie widać, a to taki fajny piesio :shake:

Posted

Myślę że jakby się domek dobry znalazł to z transportem dalibyśmy radę...... Tylko domku bądź wreszcie.......

Ankita, Ranias - następnym razem umieszczę informację o transporcie w tekście ogłoszenia :lol:.