Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A czy mogę zaprosić na bazarek ;)

[B][COLOR="#ff00ff"]Sonia zaprasza na bazarek, z którego pieniążki wykorzystamy na jej diagnostykę i operację:[/COLOR][/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192056-KUP-ZA-ILE-CHCESZ-czyli-zbieramy-na-operację-Sonki-z-dysplazją-02.10-godz.20-00?p=15301617#post15301617[/url]

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B][COLOR="#ff00ff"]Zapraszamy na bazarek dziecięcy!
Zbieramy na operację Sonki z obustronną dysplazją![/COLOR][/B]
[url]http://www.dogomania.pl/threads/192188-Bazar-dzieciecy-WSZYSTKO-NOWE-na-operacj-Sonki-04.10.-godz.20-00?p=15314188#post15314188[/url]
[B]WSZYSTKO NA BAZARKU JEST NOWE![/B] :)

Posted

[quote name='ranias']No Parysku powtórka z rozrywki, zabierzemy jeszcze jakiegoś psiaka i wspólnie pokonamy komary :lol:[/QUOTE]
Ranias! Zeżarły Cie te " komarony", czy co, że nie odzywasz się??? Parys wrócił sam do domu i śpi. Dobranoc.

Posted

[quote name='danka4u1']Ranias! Zeżarły Cie te " komarony", czy co, że nie odzywasz się??? Parys wrócił sam do domu i śpi. Dobranoc.[/QUOTE]

Ja się zastanawiam, kiedy Ty śpisz ciociu Danusiu:-o

Posted

[quote name='ranias']Ja się zastanawiam, kiedy Ty śpisz ciociu Danusiu:-o[/QUOTE]
Jakoś jeszcze żyję....
Teraz proponuję spacerek z Paryskiem i cioteczką ranias. Zabieram swojego Oskara dodatkowo, sunię Rudą z mojego podpisu- zajrzyj Reniu czasem do bidulki- a Renia swoje psiaki.
Bedzie wesoło, bo Oskar nie toleruje panów. Ruda- owszem.

Posted

To jak już wszyscy wyspacerowani to ja troszkę o finansach:lol:.
Na konto Paryska wpłynęło:
- od Ankity 24 zł.,
- od Wojtusia 10 zł.,
- od Kaji555 10 zł.,
- od Plichy 20 zł.,
- od Nikusia 10 zł.,
- od Livki 10 zł.,
- od Polubek 5 zł.,
- od Ma6dy 20 zł.
Razem: 109 zł.[B] Bardzo pięknie dziękujemy za wszystkie wpłaty!!!!!![/B]. Dziś Parysek ma na koncie 1038 zł.:multi: