Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Syla']Witam.Dostałam zaproszenie od UBOCZE, ale widzę tu tyle znajomych twarzy...sami swoi.Czyli Parysek ma trafić tam, gdzie już jest nasza Dylanka...do Zuzi.Wolałabym już nie robić stałych deklaracji, bo mogę nie wydolić, płacę na same staruszki, a wiadomo co i jak. Proszę o PW i wyślę chociaż 20 zł.Wyadoptujcie Dylaneczkę to skapnie dla Paryska, albo innego tetryczka.

Jak to samo konto co dla Dylanki to mam.[/QUOTE]

Dzięki, Syla!!! W piątek kończę rok szkolny i od weekendu bierzemy się za propagowanie Dylanki!!!;)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UBOCZE'][FONT=Arial Black]Paryskowi brakuje już tylko 76 zł. deklaracji stałych...[/FONT]

][/QUOTE]

:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

[quote name='Yv1958']Kochani, wytlumaczcie mi niekumatej- wplaty jednorazowe sie nie licza, na tyle zeby Parysek, ten cudny, biedny piesek mogl JUZ pojechac do domku??
Bede wdzieczna za wyjasnienie.:-)[/QUOTE]
Yv to jest dokładnie tak jak napisał UBOCZE:lol:. Bez zabezpieczenia w stałe deklaracje nie można wyciągnąć psiaka bo niestety najczęściej jest tak, że jak pies już bezpieczny, w hoteliku to zainteresowanie nim spada i wtedy trudno o każdą dodatkową złotówkę:shake:. A niestety dość często zdarza się że te psiaki chorują, szczególnie te, które my wyciągamy bo to staruszki. Leczenie kosztuje i nie ma chętnych do dołożenia do tych wydatków. Nawet na szczepienia ciężko uzbierać dodatkowe pieniądze. Poza tym nieraz deklaracje się wykruszają i bardzo, bardzo trudno znaleźć nowych chętnych. Teraz to właśnie mamy u trzech naszych "tyszaków". Mice brak 50 zł., Posterowi 38 zł., a Dylance 15 zł. i od ponad miesiąca nie możemy znaleźć kogoś kto zechce wspomóc te nasze psiaki. "Dziury" były wieksze, trochę udało sie załatać ale co miesiac tych kwot brak... Gdyby nie ten "zapas" z deklaracji jednorazowych to aż boję się myśleć co by było....
Oczywiście wszystko jest rozliczane w poście rozliczeniowym. W tym przypadku w poście nr 4;).

[quote name='Ankita']Witam wszystkich - Bosmanek odszedł ale pewnie ucieszyłby się, że teraz możemy pomóc Parysowi - tak więc deklaruję stałkę "byłą bosmankową" 24 zł. Trzymam kciuki[/QUOTE]
Witamy sponsorkę Bosmankową. Mnie też strasznie przykro że on już za TM i ja też swoją deklarację z Bosmanka oddałam Paryskowi ;). Dziękujemy!!!

[quote name='Ingrid44']:Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2::Help_2:[/QUOTE]

Jeszcze tylko 76 zł. stałych deklaracji :modla::modla::modla:

Na konto Paryska wpłynęlo:
- od Lu_Gosiak 30 zł. /10 zł. dekl. jednoraz. i dekl. stałą za 10 m-cy/,
- od Yv1958 100 zł. deklaracji jednorazowej
Razem: 130 zł.

Dziś na koncie Paryska jest 385 zł.:multi::multi::multi:

Syla - konto moje;). A mojego zaproszenia do Paryska nie dostałaś????????:crazyeye:

Posted

Dzis w nocy odszedł i mój podopieczny staruszek :-(- pewnie czuwa teraz nad Paryskiem zza tęczy. A ja dokładam z tej smutnej okazji do mojej stałej deklaracji jeszcze dyszkę czyli razem będzie 40 zł/mies
200 zł wczoraj wysłane- będzie za 5 miesiecy z góry

Posted

[quote name='taks']Dzis w nocy odszedł i mój podopieczny staruszek :-(- pewnie czuwa teraz nad Paryskiem zza tęczy. A ja dokładam z tej smutnej okazji do mojej stałej deklaracji jeszcze dyszkę czyli razem będzie 40 zł/mies
200 zł wczoraj wysłane- będzie za 5 miesiecy z góry[/QUOTE]

Taks, bardzo współczuję...:-(:-(:-(

Dyszka przybliża Paryska do szczęścia, ale w takiej sytuacji przecież trudno powiedzieć: cieszę się... Ja swojego, kochanego staruszka Timurka (z mojego banerka) pożegnałem pięć miesięcy temu, w niecały miesiąc po adoptowaniu ze schroniska...:-(
Niech zatem i Twój podopieczny biega szczęśliwy za TM razem z Timurem, Bosmanem i innymi kochanymi staruszkami i niech nam sprzyjają, przynosząc dużo pieniążków na te biedaki, które pomocy naszej potrzebują...

Posted

[quote name='taks']dzis w nocy odszedł i mój podopieczny staruszek :-(- pewnie czuwa teraz nad paryskiem zza tęczy. A ja dokładam z tej smutnej okazji do mojej stałej deklaracji jeszcze dyszkę czyli razem będzie 40 zł/mies
200 zł wczoraj wysłane- będzie za 5 miesiecy z góry[/quote]

bardzo mi przykro!:glaszcze:

Posted

[quote name='Yv1958']Zagladam do Paryska! Parysku, jeszcze chwila...
A on jest gdzie na Naszej Klasie?

Glaskam Cie Parysku czule Kochany![/QUOTE]

Parysek na n-k jest tutaj:

[URL="http://nasza-klasa.pl/#profile/52480...y/album/16/211"][COLOR=#4444ff]http://nasza-klasa.pl/#profile/52480...y/album/16/211[/COLOR][/URL]

Dzięki wszystkim za cieplutkie myśli... Ja myślę, że Parysek już trzema łapkami jest w hoteliku ...

Posted

[quote name='UBOCZE']Parysek na n-k jest tutaj:

[URL="http://nasza-klasa.pl/#profile/52480...y/album/16/211"][COLOR=#4444ff]http://nasza-klasa.pl/#profile/52480...y/album/16/211[/COLOR][/URL]

Dzięki wszystkim za cieplutkie myśli... Ja myślę, że Parysek już trzema łapkami jest w hoteliku ...[/QUOTE]

Czas ruszyć czwartą łąpkę, w takim razie! No, kto pomoże Parysowi przestawić ostatnią łapkę krok bliżej do hoteliku?

Posted

[quote name='Yv1958']Strona o adresie /profile/52480...y/album/16/211 nie istnieje.
Taka informacja mi wyskakuje, kiedy probowalam znalesc go na N.K[/QUOTE]

Rzeczywiście. To chyba niedawno została przez Polubek usunięta...

Bo jeszcze parę dni temu kopiowałem z niej kompozycję fotek Paryska...

Może uznała, że sprawy Paryska idą już w dobrym kierunku???

edit. Już chyba wiem. Na n-k wprowadzili nowy regulamin, który trzeba zaakceptować, żeby dalej korzystać. Polubek pewnie jeszcze nie zdążyła...

Posted

[quote name='UBOCZE'][FONT=Arial Black]Paryskowi brakuje już tylko 66 zł. deklaracji stałych...:lol:[/FONT][/QUOTE]
To już niedużo, chyba damy radę co?:razz:

Posted

[quote name='UBOCZE']Teraz to już nie ma odwrotu...:thumbs:[/QUOTE]
Ponad dwie godziny dziś wysyłałam zaproszenia do Paryska i Antosia, może jakieś dobre duszyczki zawitają i tu, i tu :cool3:...
Pisałam wczoraj do ZuziM w sprawie Paryska, pytałam kiedy mógłby przyjechać? Na razie nie dostałam odpowiedzi ale jak znam Zuzię to nie będzie nas długo trzymała w niepewności ;).

Posted

[quote name='Plicha']No to Parysek już prawie w domu :)[/QUOTE]

Jeszcze mu brak te nieszczęsne 66 zł:shake:. A Zuzia napisała, ze może przyjechać choćby i w sobotę ;)..... Jednak po problemach innych tyszaków nie możemy go wyciągnąć nie mając pełnego pokrycia w deklaracjach.......