Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Violka to cycuch, chce żeby ją nosić na rękach i jak tylko usiądę siedzi na kolanach. Jest bardzo fajoska i sorki Brązowa ale ....taka MOJA:)
Racuszek nadal kaszle, no ale dopiero drugi dzien wcina leki

Posted

czy już można ogłaszać Violcie??
widziałam ją na mikrusach, dlatego wpadłam tutaj na wątek :)
czy ona w ogóle już miała jakieś ogłoszenia robione?
no i jakieś ładne zdjęcia by się przydały.

Posted

mysle że mozna, Violcia to sunia która sama sobie wybierze swojego człowieka
mnie znała 3 min i przyszła na ręce a do kolezanki nadal nie podchodzi, to taki typ suni - musi zaufać
jest bardzo wesoła, tolerancyjna i dla suk i dla kotów, mała wariatka a przy tym grzeczna - wychodzi pobiegać na teren schroniska a jak zawołam biegnie czym tchu :)

Posted

Wiesz Olu,Violcia była przydupaskiem chorej psychicznie włascicielki terenu ,chodziła bardzo blisko w jej świcie.Wskakiwala jej na "opka".Nikomu nie dała się dotknąc.W poprzednim schronisku wybrala sobie mnie i nikt inny nie mógł jej dotnąć,zawołac,pogłaskać,unikała jak mogła.W Starogardzie wybrala sobie momentalnie Ciebie ,a cały swiat może iśc i zginąć.

Czy to o nas dwóch źle nie swiadczy? Moze ten pies po prostu kocha świrów???

Mam smycze ,sztuk 5 i obroże dla małych psów. Nawet jakby ktos chciał psa,a zapomnial wziąc akcesoriów moga sie przydać,bo są ładne i zadbane. Przydadza sie dla Ciebie Oleńko?

Posted

Olu,dziękujemy za zdjęcia!!!!!!!!!!!!!! słodkie pyszczki!!!
Olu,jak oceniasz ich umiejętnosci adaptacyjne? chyba całkiem nieźle,prawda?

tutaj jest Violcia w leśnej Jani

zawsze za przewodniczką stada

jej dom

Posted

Aniu,to są dwa różne pieski.Ten malutki,to była sunia wielkości pinczera,o umaszczeniu wilczastym,nie pojechala do schroniska w Dąbrówce,wiec musi byc w Tczewie.Ale to już 3-4 miesiace temu.
Ta koło ściany jest ciagle w Leśnej Jani.Te 10 psów,jakie tam zostały gmina objeła bardzo przyzwoita opieką.Szczęściarze.

• 3 weeks later...
Posted

Violcią jest zainteresowanie zresztą tak jak Racuszkiem no ale jest ale......
Racuszek jest pieskiem chorym i bedzie na lekach do konca życia no i to jakby odstrasza natomiast Violcię chcą ale Violcia ich nie i to jest ten problem.

Posted

Violcia to cycuch mój i tylko mój, robi takie numery że wykopuje dziury pod bramą i jak wracam do domu biegnie za mną, jest zawsze tam gdzie ja i bardzo często na moich rękach a jak jestem zajęta wchodzi na plecy - ot taka moja córeczka :)