Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 76
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cicho,bo obie ciotki violciowe zalatane. Olenka ma pod opieka i pieczą 90 psów w Starogardzie,czasem ciężko jej znaleźc czas na pisanie.

Violcia jest w schronisku w Starogardzie. Ale dobrze jest u Violci,podobno wyglada przepięknie!

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Ech,Racuchu,czekamy na fotki,Olu,jak zniosłas rozstanie z asystentką? Luka,co?

I ten Racuszek,który juz dawno miał gryźc ziemię,bo chory na serce i łysawy i na pewno cierpi żyjąc i oddychając,pod opieką Oleńki stał sie futrzastą,zawadijacka kulą,a teraz do tego znalazł ludzi,którzy chcieli właśnie go!

Dwa uratowane pieski :)

Posted

Violcia ma dom,w którym juz mieszka Kurek ze Starogardu,pojechał do Niemiec pół roku temu.Dobry dom,pod bokiem zaprzyjazniionych psiarzy :)Stały kontakt,suuuuper ludzie.
Violcia jest w domu tydzien dopiero.Są fotki. Jak będą chętni do ogladania to wkleje,jak nie,to nie,hehhe.

Violcia nie chciała opuścic Oleńki_f, wczepiała sie łapami, rozstanie dla obu stron było ciężkim przeżyciem.

Tutaj Violcia z nową mamusią

Posted

brazowa1 napisał(a):
Jestem pewna,że Racuch ma sie bardzo -tak,jak Ola napisała-miski z żarciem różnorakim,to dla Racucha podstawa do dobrego samopoczucia. A jak jeszcze kaszel zniknie,to hulaj dusza.
Jakim cudem Racuch,taki chory i stary uchował sie wśród watachy 50ciu psów,gdzie trup ścielił się gęsto?

a teraz z uczuciem ulgi,moge sobie sama oficjalnie odpowiedzieć : "jak? Bo dieta barf podobno działa cuda"

Posted

a to wcale zdeklarowani psiarze nie byłi.Lubili psy,po prostu,tak jak kazdy lubi. Wpierw pomogli Kurkowi,miał byc na DT,ale szybko zamienił się na DS,mam ich fotki z pierwszego tygodnia Kurka u nich,jak patrza zachwyceni na tego małego rudego pieska. Dom jest sprawdzony z kazdej strony,teraz tylko trzymac kciuki.

• 1 month later...
Posted

Olu,ja tez czekałam na takie zdjęcie....tzn,ze ona kocha i ja kochają.

racuszek-polarny niedzwiedz. I pomyslec,ze mogłoby go nie byc na tym swiecie,gdyby nie TY.

Olu,jak masz wiecej fotek Racuszka i Violci,to poprosimy!!!

Posted

Wszystkie zdjęcia z nowych domów cudowne , aż lżej na duszy mi się zrobiło, że są jeszcze ludzie , którzy biorą takie psiaki starsze, może nie najpiękniejsze i dają im dom i miłość.

Zdjęcie ze świnką to coś niesamowitego, dobrze , że Basko zaakceptował prosiaczka :)