Akrum Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 jejciu... mogłaby mieć domek, bo są chętni,ale ona tych ludzi nie chce? eh... a gdzie ona teraz w ogóle przebywa?? Quote
Akrum Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 ciotki, co tu się tak cicho zrobiło?? jak się mają sprawy Violci?? Quote
brazowa1 Posted June 30, 2010 Author Posted June 30, 2010 Cicho,bo obie ciotki violciowe zalatane. Olenka ma pod opieka i pieczą 90 psów w Starogardzie,czasem ciężko jej znaleźc czas na pisanie. Violcia jest w schronisku w Starogardzie. Ale dobrze jest u Violci,podobno wyglada przepięknie! Quote
brazowa1 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 Violcia została asystentką kierowniczki ! Quote
brazowa1 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Do niedawna była tylko selekcjonerką przy bramie. A tu proszę. Roboty ma więcej,ale daje radę. Quote
brazowa1 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 halo,halo,Violcia,kiedy idziesz do domu? Quote
lika1771 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 brazowa1 napisał(a):halo,halo,Violcia,kiedy idziesz do domu? No własnie kiedy? Quote
Fiks Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 brazowa1 napisał(a):halo,halo,Violcia,kiedy idziesz do domu? lika1771 napisał(a):No własnie kiedy? No....chyba już :) Quote
lika1771 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Fiks napisał(a):No....chyba już :) Violcia ma domek? Poprosze wiecej informacji..........Bardzo sie ciesze super:multi: Quote
olenka_f Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Violcia pojechała wczoraj do domu, do cudownego domu i tylko to się tak na prawdę liczy Racuszek też znalazł domek :) Quote
brazowa1 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Ech,Racuchu,czekamy na fotki,Olu,jak zniosłas rozstanie z asystentką? Luka,co? I ten Racuszek,który juz dawno miał gryźc ziemię,bo chory na serce i łysawy i na pewno cierpi żyjąc i oddychając,pod opieką Oleńki stał sie futrzastą,zawadijacka kulą,a teraz do tego znalazł ludzi,którzy chcieli właśnie go! Dwa uratowane pieski :) Quote
brazowa1 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Violcia ma dom,w którym juz mieszka Kurek ze Starogardu,pojechał do Niemiec pół roku temu.Dobry dom,pod bokiem zaprzyjazniionych psiarzy :)Stały kontakt,suuuuper ludzie. Violcia jest w domu tydzien dopiero.Są fotki. Jak będą chętni do ogladania to wkleje,jak nie,to nie,hehhe. Violcia nie chciała opuścic Oleńki_f, wczepiała sie łapami, rozstanie dla obu stron było ciężkim przeżyciem. Tutaj Violcia z nową mamusią Quote
brazowa1 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 brazowa1 napisał(a):Jestem pewna,że Racuch ma sie bardzo -tak,jak Ola napisała-miski z żarciem różnorakim,to dla Racucha podstawa do dobrego samopoczucia. A jak jeszcze kaszel zniknie,to hulaj dusza. Jakim cudem Racuch,taki chory i stary uchował sie wśród watachy 50ciu psów,gdzie trup ścielił się gęsto? a teraz z uczuciem ulgi,moge sobie sama oficjalnie odpowiedzieć : "jak? Bo dieta barf podobno działa cuda" Quote
lika1771 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 No tak Ola straciła zastepce kierownika, taka posadke tez bym trzymała pazurami;) Czekamy na wiecej zdjec :lol: Quote
brazowa1 Posted November 2, 2010 Author Posted November 2, 2010 a to wcale zdeklarowani psiarze nie byłi.Lubili psy,po prostu,tak jak kazdy lubi. Wpierw pomogli Kurkowi,miał byc na DT,ale szybko zamienił się na DS,mam ich fotki z pierwszego tygodnia Kurka u nich,jak patrza zachwyceni na tego małego rudego pieska. Dom jest sprawdzony z kazdej strony,teraz tylko trzymac kciuki. Quote
olenka_f Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 na takie zdjęcie czekałam, Violcia jest szczęśliwa :) Quote
brazowa1 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Olu,ja tez czekałam na takie zdjęcie....tzn,ze ona kocha i ja kochają. racuszek-polarny niedzwiedz. I pomyslec,ze mogłoby go nie byc na tym swiecie,gdyby nie TY. Olu,jak masz wiecej fotek Racuszka i Violci,to poprosimy!!! Quote
olenka_f Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Racuch jeszcze a tu chciałam wam przedstawić Basko, niestety był zżyty z nami tak jak Violcia i długo tęsknił ale już jest dobrze i ma fajną koleżankę :) Quote
toyota Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Wszystkie zdjęcia z nowych domów cudowne , aż lżej na duszy mi się zrobiło, że są jeszcze ludzie , którzy biorą takie psiaki starsze, może nie najpiękniejsze i dają im dom i miłość. Zdjęcie ze świnką to coś niesamowitego, dobrze , że Basko zaakceptował prosiaczka :) Quote
Recommended Posts