Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ocelot']kolegi z boksu nie znam, a znam prawie wszystkie psy z naszego schronu.
Aż w niedzielę zwrócę na niego uwagę.[/QUOTE]

oba psiaki siedzą w bosie w 4.
Bolek (amstaf-po kastracji) w trójce, takiego zamieszania w boksach jeszcze nie było nigdy!!!!

Posted

[quote name='koosiek']A ten kolega jest taki brudny, czy mokry?[/QUOTE]
Czyli jest po kastracji?
Nusia a może to jest Borys? z 22 boksu?

On i brudny może być i mokry, takie są warunki, a najpewniej i jedno i drugie

Posted

[quote name='ocelot']Czyli jest po kastracji?
Nusia a może to jest Borys? z 22 boksu?

On i brudny może być i mokry, takie są warunki, a najpewniej i jedno i drugie[/QUOTE]

-> Bolek po kastracji.
a chłopaki nie, chyba nie, poprostu nie ma miejsca na kwarantannie.

->Borys to Borys z boksu 22 - do łydki. w ostatnią niedzielę cały boks uciekł mimo, że 23 był wyprowadzany. Jak one to zrobiły?????!!!!.....
Mówię wam, co się tam działo... tego syfu co tam panuje nie da się opisać....!!!!!!!!!!!!!

->a ten jest i brudny i mokry:-( wielkości haskiego, może nieco mniejszy.

Posted

Poznałam dzisiaj Jaspera osobiście...
On ma ślady na pysku i ślad od obroży? łańcucha? na szyi.
Jest bardzo nieśmiały. Stoi bidula przy tych kratach i błagalnie się patrzy...., bardzo nieśmiało łapką mnie trącał. Smutny wiok kurcze.
I chyba pierwszy HS jakiego widzę w schronisku, który nie wyje.

Posted

[quote name='Anja2201']przepraszam , myślałam że odpisałam :oops: Napisałam pani ,że trzeba poczekać i opisałam sytuację i pani się już nie odezwała:([/QUOTE]

A to szkoda :( myślałam, że to poważna oferta :(

Posted

Znajdziemy mu dom spokojnie.
Tylko ja nie bardzo wiem, jaka jest jego sytuacja prawna. Czy on jest już własnością schroniska? To musi iść o kastracji. Dlaczego więc jest na boksach ogólnych?

Posted

Nie wiem czyją on jest własnością. Jeśli schroniska to kastracja i opiero wyjście ze schroniska. ale wtedy to adopcja i opłata adopcyjna. Kierownik nie daje psów na DT. Zawsze się nakombinujemy przy DT.

Posted

Na boksach ogólnych jest dla tego że na kwarantannie nie było już miejsca , jeśli chodzi o sytuację prawną to ma załatwić pani prezes . Domek oczywiście potrzebny , zaraz po kastracji można go wyciągać .

Posted

Ale to musimy byc DS czy moze byc DT lub hotelik.....pytam sie bo mamy wolne miejsce w hoteliku i musimy sie okraslic, jezeli nie pojedzie Jasper to umiescimy tam innego psa, no i kiedy bedzie kastracj ??

Posted

[quote name='Dora']Ale to musimy byc DS czy moze byc DT lub hotelik.....pytam sie bo mamy wolne miejsce w hoteliku i musimy sie okraslic, jezeli nie pojedzie Jasper to umiescimy tam innego psa, no i kiedy bedzie kastracj ??[/QUOTE]
Kierownikowi w takich sytuacjach nie mówimy, że hotelik. Po prostu psiaka ktoś adoptuje i jedzie do T czy hoteliku.

Posted

No tak, a kiedy bedzie to mozliwe...bo musimy cos wiedziec, bo trzymamy to miejsce dla najbardziej potrzebujacego pomocy psa..i musimy sie okreslic

Posted

Niestety , przepraszam wszystkich zaangażowanych , założyłam ten wątek na prośbę Pani Prezes , a teraz nie mam żadnych informacji od niej .

Tymczasem:
[CENTER]Zapraszam na Bazarek :
[url]http://www.dogomania.pl/threads/185876-Maglownica-i-pi%C4%99kne-lampki-do-30.05-dla-Kory-i-Tomaszowskiej-skarpetki-.?p=14701699#post14701699[/url]
:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/CENTER]