Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaka jest teraz sytuacja u pieska? czytam coś o transporcie do hotelu. Napiszcie w skrócie jak wygląda sytuacja na początku lub na końcu, no w sumie nie ma szczegółów, a nie mogę(możemy) czytać wszystkich stron, aby coś konkretnego znaleźć, plizzz

napiszcie krótko jak z nim teraz, nr konta i propozycje co z nim, gdzie ma iść. odnośnik do zdjęć - prosimy....

Posted

Jasper ma jechać do hotelu do Jamora, koszt to 1 zł. doba,na razie ma 50 zł. deklaracji.
Pozbieram po południu jednorazowe jeśli takowe były i poprosimy Piromankę o wysłanie do tych osób konta.
Dziękuję Piromanko:)

Posted

[quote name='ocelot']Jasper ma jechać do hotelu do Jamora, [B]koszt to 1 zł. doba[/B],na razie ma 50 zł. deklaracji.
Pozbieram po południu jednorazowe jeśli takowe były i poprosimy Piromankę o wysłanie do tych osób konta.
Dziękuję Piromanko:)[/QUOTE]

Ocelotku jeszcze jesteś posylwestrowa :turn-l::grin: to już mamy na półtorej m-ca :roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Livka']Ocelotku jeszcze jesteś posylwestrowa :turn-l::grin: to już mamy na półtorej m-ca :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]
Oj:):):) 14 zł doba.
Zaraz uciekam do Jaspera i reszty w schronisku.

Posted

[quote name='ocelot']Oj:):):) 14 zł doba.
Zaraz uciekam do Jaspera i reszty w schronisku.[/QUOTE]

Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać :mdrmed:
Wymiziaj Jasperka od ciotki Livki i szepnij mu na ucho, że dokładam dyszkę deklaracji stałej na to jego wczasowisko u Jamora ;)

Posted

Znalazłam Jasperka po bannerku Livki, kiedyś byłam już u niego ale wtedy jego sytuacja prawna była nie jasna. Czy teraz już może iść do adopcji, czy nadal nie?

Posted

Z tego co wiem Jasper przebywa w schronisku , ale jest dla niego miejsce u Jamora i zbierane są deklaracje. Skoro do Jamora chyba nie bardzo nadaje się do adopcji. Jak wygląda sytuacja prawna- nie wiem dokładnie tu musiałaby się wypowiedzieć osoba lepiej się orientująca w temacie Jaspera - chyba nie doczytałam się tego na wątku ;)

Posted

Jasper może iść do adopcji. Sprawa została wycofana.
Pilnie szukam DT dla szczeniaka, choć nie wiem czy jeszcze jest sens. Nie wiem czy do jutra przeżyje. Pyszczek ma pekinczyka.

Posted

Ocelot - Czy termin kastracji jest już umówiony?
Miejsce czeka u Jamora - dlatego tam, bo praktycznie nic nie wiadomo o jasperze, jego zachowaniach, charakterze. Wiemy tyle, ze po przejściach. Jak cokolwiek konkretnego się zaobserwuje, będzie można ruszyć z ogłoszeniami.
Trzeba by edytować pierwszy post - podać kontakt do Piromanki - jako skarbnika/księgowej :) - ale generalnie wpisywać tam chyba najświeższe wiadomości i deklaracje, i aktualny status. Wiele osób nie ma czasu przebrnąć przez cały wątek. Nie wiem, czy założycielka wątku tu bywa?

Posted

super :)
i dziękujemy wszystkim, zainteresowanym losem Jaspera,
swoja droga przepraszam, jeśli wysłałam pw do kogoś 2 x, albo do kogoś, kto już jest obecny na wątku..

ps. co z tym szczeniaczkiem?
ps 2. w tym schronisku jest jeszcze taki biedaczek bez jednej łapki - prawie w ogole nie wychodzi z budy - chyba się boi innych psiaków :(