Vlk Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 biedny psińco. Wrzucał go już może ktoś na szpice w potrzebie? Albo może do fundacji Husky Adopcje? Quote
Erin32 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Biedna, kochana psina :( Oby Nowy Rok przyniósł mu odmianę losu. A babę zakneblować i przykuć do budy! :angryy::mad: Quote
xmartix Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 zapisuję się, deklaracji dać nie mogę niestety Quote
Piromanka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='ocelot']Czyli nadal stałych mamy tylko 50 zł?[/QUOTE] Prosimy o wsparcie... Quote
kameralna Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Zapisuję wątek, jak tylko będę mogła wesprę biedaka. Quote
iwoniam Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jaka jest teraz sytuacja u pieska? czytam coś o transporcie do hotelu. Napiszcie w skrócie jak wygląda sytuacja na początku lub na końcu, no w sumie nie ma szczegółów, a nie mogę(możemy) czytać wszystkich stron, aby coś konkretnego znaleźć, plizzz napiszcie krótko jak z nim teraz, nr konta i propozycje co z nim, gdzie ma iść. odnośnik do zdjęć - prosimy.... Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Zycze ci Dosiego Roku , aby szybko znalazł sie super domek , a póki co wielu sponsorów :) Quote
ocelot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Jasper ma jechać do hotelu do Jamora, koszt to 1 zł. doba,na razie ma 50 zł. deklaracji. Pozbieram po południu jednorazowe jeśli takowe były i poprosimy Piromankę o wysłanie do tych osób konta. Dziękuję Piromanko:) Quote
Livka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='ocelot']Jasper ma jechać do hotelu do Jamora, [B]koszt to 1 zł. doba[/B],na razie ma 50 zł. deklaracji. Pozbieram po południu jednorazowe jeśli takowe były i poprosimy Piromankę o wysłanie do tych osób konta. Dziękuję Piromanko:)[/QUOTE] Ocelotku jeszcze jesteś posylwestrowa :turn-l::grin: to już mamy na półtorej m-ca :roflt::roflt::roflt: Quote
ocelot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='Livka']Ocelotku jeszcze jesteś posylwestrowa :turn-l::grin: to już mamy na półtorej m-ca :roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Oj:):):) 14 zł doba. Zaraz uciekam do Jaspera i reszty w schronisku. Quote
Livka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='ocelot']Oj:):):) 14 zł doba. Zaraz uciekam do Jaspera i reszty w schronisku.[/QUOTE] Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać :mdrmed: Wymiziaj Jasperka od ciotki Livki i szepnij mu na ucho, że dokładam dyszkę deklaracji stałej na to jego wczasowisko u Jamora ;) Quote
Plicha Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Znalazłam Jasperka po bannerku Livki, kiedyś byłam już u niego ale wtedy jego sytuacja prawna była nie jasna. Czy teraz już może iść do adopcji, czy nadal nie? Quote
Livka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Z tego co wiem Jasper przebywa w schronisku , ale jest dla niego miejsce u Jamora i zbierane są deklaracje. Skoro do Jamora chyba nie bardzo nadaje się do adopcji. Jak wygląda sytuacja prawna- nie wiem dokładnie tu musiałaby się wypowiedzieć osoba lepiej się orientująca w temacie Jaspera - chyba nie doczytałam się tego na wątku ;) Quote
ocelot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Jasper może iść do adopcji. Sprawa została wycofana. Pilnie szukam DT dla szczeniaka, choć nie wiem czy jeszcze jest sens. Nie wiem czy do jutra przeżyje. Pyszczek ma pekinczyka. Quote
sylwija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Ocelot - Czy termin kastracji jest już umówiony? Miejsce czeka u Jamora - dlatego tam, bo praktycznie nic nie wiadomo o jasperze, jego zachowaniach, charakterze. Wiemy tyle, ze po przejściach. Jak cokolwiek konkretnego się zaobserwuje, będzie można ruszyć z ogłoszeniami. Trzeba by edytować pierwszy post - podać kontakt do Piromanki - jako skarbnika/księgowej :) - ale generalnie wpisywać tam chyba najświeższe wiadomości i deklaracje, i aktualny status. Wiele osób nie ma czasu przebrnąć przez cały wątek. Nie wiem, czy założycielka wątku tu bywa? Quote
ocelot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Terminu nie ma, ale mówiłam, że trzeba jak najszybciej mu zrobić. zaraz do założycielki napiszę. Quote
sylwija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 super :) i dziękujemy wszystkim, zainteresowanym losem Jaspera, swoja droga przepraszam, jeśli wysłałam pw do kogoś 2 x, albo do kogoś, kto już jest obecny na wątku.. ps. co z tym szczeniaczkiem? ps 2. w tym schronisku jest jeszcze taki biedaczek bez jednej łapki - prawie w ogole nie wychodzi z budy - chyba się boi innych psiaków :( Quote
ocelot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Szczeniak już nie żyje. Bez łapki to sunia, chcemy jej i jej towarzyszom z firmy założyć wątek. Quote
ocelot Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='sylwija']\Brak mi słów :([/QUOTE] Czasami bardzo ciężko jest bywać w schronisku. Chce się wszystkim pomóc, udaje się niewielu. Quote
sylwija Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='ocelot']Szczeniak już nie żyje. [/QUOTE] \Brak mi słów :( Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Przykre jak odchodzi szczenie , a jeszcze przykrejsze jak w schronisku [*] Quote
Recommended Posts