giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='andegawenka']a jeśli tak to ile chce?[/QUOTE] jeszcze nie wiem czy platny prosilam aby pani okresliła ale bedziemy potrzebowac w razie co na transport.... Wszystko napisze jak mi odpisze pani... czekamy:0 Quote
giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='andegawenka']Myśłam że tylko ja oper od veta dostawałam;)[/QUOTE] wstyd sie przyznac ale mamy tez baryłke i wet mowi ,, i co zrobiliscie z boksera,,? Quote
Poker Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 wiecie co, jeżeli malusia może poczekać tydzień, to ja mogę ją do końca czerwca wziąć.DT bezpłatne, pomoc w leczeniu pożądana. Quote
matrioszka2 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 No ja nie wiem, skąd takie Pokerki się bierze :Cool!::Cool!::Cool!:, ale .... czy nie dałabyś się sklonować ?:evil_lol::loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Poker']wiecie co, jeżeli malusia może poczekać tydzień, to ja mogę ją do końca czerwca wziąć.DT bezpłatne, pomoc w leczeniu pożądana.[/QUOTE] pewnie ze moze...ja przez ten czas ja podtucze ciupke i podlecze dziekuje ja nawet nie wiem co mam napisac dziekuje Quote
giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 cioteczki,prosze zaczynamy oglaszac malutka bo czerwiec szybko minie moze jutro zrobie ładniejsze fotki do allegra i ogloszen:) Quote
Poker Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 nie ma co pisać, tylko trza robić. Za tydzień odstawiam Miłą do DS i wtedy malunia może przyjechać. Mieliśmy już w DT DUnię i tuSIĘ , to teraz będziemy mieć DUSIĘ :evil_lol:, chyba ,że szybko znajdzie DS. Quote
giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='Poker']nie ma co pisać, tylko trza robić. Za tydzień odstawiam Miłą do DS i wtedy malunia może przyjechać. Mieliśmy już w DT DUnię i tuSIĘ , to teraz będziemy mieć DUSIĘ :evil_lol:, chyba ,że szybko znajdzie DS.[/QUOTE] Ty sie smiejesz:) JA ZARAZ RYCZE,JAK TYLKO SPOTKA MNIE COS TAKIEGO:( dziekuje,napiszesz kiedy ja przywizc Quote
ilon_n Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 ależ pomyślnie to wszystko się toczy .. oby Dusiaczek równie szybko wracał do normy .. Quote
giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 sorry,to jej kolega [URL]http://www.dogomania.pl/threads/185050-Narcyz-mały-straszy-smieszny-kundelek-w-schronie...pomozcie-znalezc-domek-dla-bidy[/URL]-( Quote
Poker Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='matrioszka2']No ja nie wiem, skąd takie Pokerki się bierze :Cool!::Cool!::Cool!:, ale .... czy nie dałabyś się sklonować ?:evil_lol::loveu::loveu:[/QUOTE] Trzeba by się spytać moich rodziców :eviltong: tylko ,że ojciec nie żyje od 36 lat :-( Nie dam się sklonować, bo ja jestem czarownica :diabloti:, a na świecie trzeba więcej dobrych ludziów. Ja się nie śmieję z sytuacji tylko z kompilacji imion, które zresztą podobają mi się. Jak wszystko dobrze pójdzie, to za tydzień w piątek odwieziemy Miłą do DS, więc w sobotę rano Dusia może wylądować u nas. Myślę tylko o tym co będzie od lipca. Ale może mała będzie miała fart i DS ją wypatrzy szybciej. Quote
TERESA BORCZ Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 SUPER WIEŚCI!!! ubiegła mnie Poker!! Właśnie o tym samym myślałam!!! U mnie wymagałoby to nieco przetasowań ale ... grunt że jest cudna cioteczka. Myślałam o takiej akcji wiązanej. Zainteresował ,mnie dt w KIELCACH. jest tam sunia które zagrożona uśpieniem z powodu braku miejsca, się poniewiera. i na już potrzebuje dt, jeśli nasza Mini idzie do Poker, to może kielecki dt uratuje kielecką sunię, potrzebne miejsce na już.sunia ciut większa i już w lepszym nieco stanie. może spróbujemu nawiązać kontakt w tej sprawie?? Quote
matrioszka2 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='Poker']Trzeba by się spytać moich rodziców :eviltong: tylko ,że ojciec nie żyje od 36 lat :-( Nie dam się sklonować, bo ja jestem czarownica :diabloti:, a na świecie trzeba więcej dobrych ludziów. [/QUOTE] Jeśli jesteś już Dużą Dziewczynką, to zgoda rodziców nie jest nam potrzebna.:diabloti: Zważywszy na to , że jesteś czarownicą "przeciągniętą" na stronę tych właściwych ludzików, nie masz wyjścia - KLONUJEMY !:mad::mad::mad: Quote
giselle4 Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [quote name='TERESA BORCZ']SUPER WIEŚCI!!! ubiegła mnie Poker!! Właśnie o tym samym myślałam!!! U mnie wymagałoby to nieco przetasowań ale ... grunt że jest cudna cioteczka. Myślałam o takiej akcji wiązanej. Zainteresował ,mnie dt w KIELCACH. jest tam sunia które zagrożona uśpieniem z powodu braku miejsca, się poniewiera. i na już potrzebuje dt, jeśli nasza Mini idzie do Poker, to może kielecki dt uratuje kielecką sunię, potrzebne miejsce na już.sunia ciut większa i już w lepszym nieco stanie. może spróbujemu nawiązać kontakt w tej sprawie??[/QUOTE] jal tylko poani sie okresli napisze do Ciebie Quote
Poker Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 też myślałam ,żeby kieleckie DT wykorzystać sensownie. Quote
avii Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 giselle>> przesłałam zadeklarowane 50 zl na Dusie ([COLOR=silver] [I]jak zwykle dopiero co >> on line[/I] )[/COLOR] rozdysponuj zgodnie z potrzebami Quote
mari23 Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='matrioszka2']Giselle4, tanio nie będzie, dlatego kto może niech da grosik.Przecież po 10 zł, to się uzbiera jakaś stówka.Będzie na kurczaka, ryż, marchew, glukozę i Gerbery.Kroplówki z powerem jakimś koniecznie, więc też z 15 zł jedna sesja.[/QUOTE] ja nawet gdzieś mam chyba zapisane konto... po Wiórku jeszcze ;) ależ Ty, Grażynko masz "szczęście" do chudzinek... Quote
kamilawa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='mari23']ależ Ty, Grażynko masz "szczęście" do chudzinek...[/QUOTE] Oj tak, Grażynka ma to szczęście do wszystkich bid... Albo chudych, albo chorych... Ale żadnemu pomocy nie odmówi :loveu: Quote
giselle4 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='avii']giselle>> przesłałam zadeklarowane 50 zl na Dusie ([COLOR=silver] [I]jak zwykle dopiero co >> on line[/I] )[/COLOR] rozdysponuj zgodnie z potrzebami[/QUOTE] awii,dziekuje:) Quote
giselle4 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='mari23']ja nawet gdzieś mam chyba zapisane konto... po Wiórku jeszcze ;) ależ Ty, Grażynko masz "szczęście" do chudzinek...[/QUOTE] Benia to wielkolud ale przy niej Dusia to pchełka..... za wszystko dziekuej zaraz lece nakarmic dziewczynke i cos jej powiem na uszko o Poker:) Quote
giselle4 Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='kamilawa']Oj tak, Grażynka ma to szczęście do wszystkich bid... Albo chudych, albo chorych... Ale żadnemu pomocy nie odmówi :loveu:[/QUOTE] cioootki ja tylko je znajduje schowane w kąt albo za posłaniem to Wy pomagacie mi pomagac..... same zobaczcie ile osob się odezwało:) Quote
Nadziejka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [COLOR=YellowGreen]Dusiu slicznotko :loveu:jedz kochaniutka jedz pomalutku i czesto:multi:[COLOR=DarkOrchid][SIZE=3]cioteczka Poker bedzie miala to biedactwo ?:loveu::loveu:Jak dobrze ludeczkowie !Gisuniu pozdrawiam serduchowo:iloveyou:[/SIZE][/COLOR][/COLOR] Quote
Recommended Posts