Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andegawenka']a jeśli tak to ile chce?[/QUOTE]
jeszcze nie wiem
czy platny
prosilam aby pani okresliła
ale bedziemy potrzebowac w razie co na transport....
Wszystko napisze jak
mi odpisze pani...
czekamy:0

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andegawenka']Myśłam że tylko ja oper od veta dostawałam;)[/QUOTE]
wstyd sie przyznac ale mamy tez baryłke
i wet mowi
,, i co zrobiliscie z boksera,,?

Posted

wiecie co, jeżeli malusia może poczekać tydzień, to ja mogę ją do końca czerwca wziąć.DT bezpłatne, pomoc w leczeniu pożądana.

Posted

[quote name='Poker']wiecie co, jeżeli malusia może poczekać tydzień, to ja mogę ją do końca czerwca wziąć.DT bezpłatne, pomoc w leczeniu pożądana.[/QUOTE]
pewnie ze moze...ja przez ten czas ja podtucze ciupke i podlecze
dziekuje
ja nawet nie wiem co mam napisac
dziekuje

Posted

nie ma co pisać, tylko trza robić. Za tydzień odstawiam Miłą do DS i wtedy malunia może przyjechać.
Mieliśmy już w DT DUnię i tuSIĘ , to teraz będziemy mieć DUSIĘ :evil_lol:, chyba ,że szybko znajdzie DS.

Posted

[quote name='Poker']nie ma co pisać, tylko trza robić. Za tydzień odstawiam Miłą do DS i wtedy malunia może przyjechać.
Mieliśmy już w DT DUnię i tuSIĘ , to teraz będziemy mieć DUSIĘ :evil_lol:, chyba ,że szybko znajdzie DS.[/QUOTE]
Ty sie smiejesz:)
JA ZARAZ RYCZE,JAK TYLKO SPOTKA MNIE COS TAKIEGO:(
dziekuje,napiszesz kiedy ja przywizc

Posted

[quote name='matrioszka2']No ja nie wiem, skąd takie Pokerki się bierze :Cool!::Cool!::Cool!:, ale .... czy nie dałabyś się sklonować ?:evil_lol::loveu::loveu:[/QUOTE]
Trzeba by się spytać moich rodziców :eviltong: tylko ,że ojciec nie żyje od 36 lat :-(
Nie dam się sklonować, bo ja jestem czarownica :diabloti:, a na świecie trzeba więcej dobrych ludziów.

Ja się nie śmieję z sytuacji tylko z kompilacji imion, które zresztą podobają mi się.
Jak wszystko dobrze pójdzie, to za tydzień w piątek odwieziemy Miłą do DS, więc w sobotę rano Dusia może wylądować u nas.
Myślę tylko o tym co będzie od lipca. Ale może mała będzie miała fart i DS ją wypatrzy szybciej.

Posted

SUPER WIEŚCI!!! ubiegła mnie Poker!! Właśnie o tym samym myślałam!!! U mnie wymagałoby to nieco przetasowań ale ... grunt że jest cudna cioteczka. Myślałam o takiej akcji wiązanej. Zainteresował ,mnie dt w KIELCACH. jest tam sunia które zagrożona uśpieniem z powodu braku miejsca, się poniewiera. i na już potrzebuje dt, jeśli nasza Mini idzie do Poker, to może kielecki dt uratuje kielecką sunię, potrzebne miejsce na już.sunia ciut większa i już w lepszym nieco stanie. może spróbujemu nawiązać kontakt w tej sprawie??

Posted

[quote name='Poker']Trzeba by się spytać moich rodziców :eviltong: tylko ,że ojciec nie żyje od 36 lat :-(
Nie dam się sklonować, bo ja jestem czarownica :diabloti:, a na świecie trzeba więcej dobrych ludziów.
[/QUOTE]

Jeśli jesteś już Dużą Dziewczynką, to zgoda rodziców nie jest nam potrzebna.:diabloti:
Zważywszy na to , że jesteś czarownicą "przeciągniętą" na stronę tych właściwych ludzików, nie masz wyjścia - KLONUJEMY !:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']SUPER WIEŚCI!!! ubiegła mnie Poker!! Właśnie o tym samym myślałam!!! U mnie wymagałoby to nieco przetasowań ale ... grunt że jest cudna cioteczka. Myślałam o takiej akcji wiązanej. Zainteresował ,mnie dt w KIELCACH. jest tam sunia które zagrożona uśpieniem z powodu braku miejsca, się poniewiera. i na już potrzebuje dt, jeśli nasza Mini idzie do Poker, to może kielecki dt uratuje kielecką sunię, potrzebne miejsce na już.sunia ciut większa i już w lepszym nieco stanie. może spróbujemu nawiązać kontakt w tej sprawie??[/QUOTE]
jal tylko poani sie okresli
napisze do Ciebie

Posted

giselle>> przesłałam zadeklarowane 50 zl na Dusie ([COLOR=silver] [I]jak zwykle dopiero co >> on line[/I] )[/COLOR]
rozdysponuj zgodnie z potrzebami

Posted

[quote name='matrioszka2']Giselle4, tanio nie będzie, dlatego kto może niech da grosik.Przecież po 10 zł, to się uzbiera jakaś stówka.Będzie na kurczaka, ryż, marchew, glukozę i Gerbery.Kroplówki z powerem jakimś koniecznie, więc też z 15 zł jedna sesja.[/QUOTE]

ja nawet gdzieś mam chyba zapisane konto... po Wiórku jeszcze ;)
ależ Ty, Grażynko masz "szczęście" do chudzinek...

Posted

[quote name='mari23']ależ Ty, Grażynko masz "szczęście" do chudzinek...[/QUOTE]
Oj tak, Grażynka ma to szczęście do wszystkich bid... Albo chudych, albo chorych... Ale żadnemu pomocy nie odmówi :loveu:

Posted

[quote name='avii']giselle>> przesłałam zadeklarowane 50 zl na Dusie ([COLOR=silver] [I]jak zwykle dopiero co >> on line[/I] )[/COLOR]
rozdysponuj zgodnie z potrzebami[/QUOTE]

awii,dziekuje:)

Posted

[quote name='mari23']ja nawet gdzieś mam chyba zapisane konto... po Wiórku jeszcze ;)
ależ Ty, Grażynko masz "szczęście" do chudzinek...[/QUOTE]
Benia to wielkolud ale przy niej Dusia to pchełka.....
za wszystko dziekuej
zaraz lece nakarmic dziewczynke i cos jej powiem na uszko o Poker:)

Posted

[quote name='kamilawa']Oj tak, Grażynka ma to szczęście do wszystkich bid... Albo chudych, albo chorych... Ale żadnemu pomocy nie odmówi :loveu:[/QUOTE]
cioootki
ja tylko je znajduje schowane w kąt albo za posłaniem
to Wy pomagacie mi pomagac.....

same zobaczcie ile osob się odezwało:)

Posted

[COLOR=YellowGreen]Dusiu slicznotko :loveu:jedz kochaniutka jedz pomalutku i czesto:multi:[COLOR=DarkOrchid][SIZE=3]cioteczka Poker bedzie miala to biedactwo ?:loveu::loveu:Jak dobrze ludeczkowie !Gisuniu pozdrawiam serduchowo:iloveyou:[/SIZE][/COLOR][/COLOR]