Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jasne ,że muszę wytrzymać, ale co się naryczę to moje. A za chwilę Derek pójdzie, to już w ogóle będzie załamka. Dobrze ,że wyjeżdżam,będę miała mnóstwo wrażeń, więc może będę mniej o nich myślała.
Nie dziękujcie mi , bo nie ma za co.

• Replies 852
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też miałam dzisiaj kiepską noc, budziłam się co chwilę i myślałam o Dusieńce. Są pieski, na których zmiana miejsca nie robi tak wielkiego wrażenia. Dusia do nich nie należy. Jeszcze chwilkę i pokocha nową rodzinkę, będzie dobrze.

Posted

Cały czas myślę o Dusi.Może już jest lepiej z nią. Dobrze,że je malutka. Cały czas czuję jej wzrok na sobie , ma niesamowicie przeszywający , bardzo wymowny.

Posted

Oczywiście dzwoniłam o 21.
30.Na szczęście DS jest wyrozumiały. Z Dusią trochę lepiej.Jeszcze szczekała w dzień, ale na spacerkach zachowuje sie dobrze. Je dobrze.Kot położył się na jej posłaniu, więc go wygoniła.W końcu jest kierowniczką, ktoś musi pilnować porządku.

Posted

[quote name='Poker']Oczywiście dzwoniłam o 21.
30.Na szczęście DS jest wyrozumiały. Z Dusią trochę lepiej.Jeszcze szczekała w dzień, ale na spacerkach zachowuje sie dobrze. Je dobrze.Kot położył się na jej posłaniu, więc go wygoniła.W końcu jest kierowniczką, ktoś musi pilnować porządku.[/QUOTE]
Najważniejsze, że już jest ciut poprawy, małymi kroczkami i będzie coraz lepiej :)
W końcu zrozumie, że to jej nowy domek, jej ludzie i jej najlepszy przyjaciel kot :)

Posted

Uffff
i jeszcze raz napisze
bardzo dzeikuje Poker za adopcje ,za wychowanie ,za odchcuchanie i za miłosc w Waszym domku.....
i niech ktos mi jeszcze raz powie ze nie mam szczescia....MAM:)
i to duze
bo zawsze z przedstawicielami bez szans robisz cuda....
klaniam sie i bardzo dziekuje
.....co nie znaczy ze nie bede Ciebie molestowac za pere miesiecy
Spokojnego wypoczynku duzo cudownych wrazen na urlopie.:)

Posted

[quote name='Lolalola']jejku jak sie ciesze,ze jestes Dusienko w nowym domku!!!!!wspaniala Poker,Giselle............uratowalyscie Dusie!!!!!!![/QUOTE]
Ja także cieszę się niesamowicie!!![IMG]http://i46.tinypic.com/25a3jhh.gif[/IMG] :multi:

Posted

Ale cioteczek się nazlatywało.
Oczywiście ,że dzwoniłam do Ds.Ponieważ młodsza pańcia cały dzień pracowała, Dusią opiekowała się jej mama. Dusia coraz lepiej, nawet merda ogoneczkiem, z kotem bardzo dobrze, je dobrze. Spała spokojnie na posłanku w miejscu które zaproponowałam , czyli pod biurkiem. Głowę rodziny obszczekała, ale podobno znowu ją pogłaskał.
Cieszę sie ,że malutka lepiej, bo to przecież najważniejsze,ale my okrutnie tęsknimy za nią. Brakuje nam jej spojrzenia i tych drobniutkich , chudzieńkich łapinek zadartych ,żeby wziąć ja na rączki.

Posted

[B]Pokerku [/B]po Twoich postach to wszystkie się zaryczymy ;).
[B]Dusieńka [/B]już szczęśliwa :loveu: w nowym domku jak kota zaakceptowała, będzie dobrze.
Pakuj się pakuj i na urlopik :lol:

Posted

Poker chylę czoła ja bym nie mogła odchować i do adopcji(za miękka jestem :/) a Ty tyle dobrego robisz! więc nie ma co sie dziwić że sie martwisz o malutką !
jeszcze raz chylę czoła.
I oby takich jak Ty było więcej
a malutka rozkocha i tatkę w sobie bo cudna!

Posted

fajnie, że masz Poker na bieżąco wieści z nowego domku Dusieńki... jak dużo lepiej się człowiek czuje oddając psinkę do adopcji i wiedząc non stop co się u niej dzieje, jak się zaaklimatyzowała, jak się zachowuje...
A pan tata - już został kupiony przez Dusieńkę tylko jeszcze o tym nie wie, ale jego serducho już zaczyna się wypełniać miłością do niej :)

Posted

fajnie, że masz Poker na bieżąco wieści z nowego domku Dusieńki... jak dużo lepiej się człowiek czuje oddając psinkę do adopcji i wiedząc non stop co się u niej dzieje, jak się zaaklimatyzowała, jak się zachowuje...
A pan tata - już został kupiony przez Dusieńkę tylko jeszcze o tym nie wie, ale jego serducho już zaczyna się wypełniać miłością do niej :)