Kenny Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Tia']Ajlii na transportowym napisała tak: "Mogę przejechać tą trasę (Oborniki - Kazimierza Wielka) w jeden dzień, nawet zahaczając o Kraków. Wrocłam odpada - robi sie za dużo km do przejechania w jedną dobę bez możliwości odpoczynku. Tyle że jadę z Warszawy i muszę wrócić do niej. Koszt do ustalenia. Mogę jechać w piątek lub poniedziałek. Najlepiej kontaktować się telefonicznie 668 155 860 " Ajlii z tego co wiem w piątek ma jechać po szczeniaka Pixelka do Kielc i zawieźć go do Wawy, więc chyba nam nie pomoże. ale może ktoś by do niej zadzwonił spytać? mi już siadło konto na telefonie... Quote
Kenny Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 dziewczyny kto mógłby podrzucić psiaki do Rawicza? Quote
Asia_Rawicz Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 [quote name='Angel']ile to km od obornik ?[/QUOTE] Z Poznania do Rawicza to ok 110km. Quote
tripti Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Dogomaniacy, przepraszam, ale potrzebna pomoc, proszę... zaginął ślepy Grafit - okol. Nowego Tomyśla http://www.dogomania.pl/threads/1792...7#post14920097 prosimy o pomoc! Quote
Kenny Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 to kto by mógł je podrzucić? znajdzie się ktoś ? :( Quote
Yorija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 u mnie jak w kalejdoskopie - naprawa auta dopiero w poniedziałek -wg mechanika spokojnie moge do tego czasu nim jeździć Widziałam zdjecia Domina - to jest potwór-olbrzym - nie wezmę swojego psa na tę wycieczkę - Domino cały tył auta by mi zajął. Do Obornik nie dam rady pojechać bo to będzie około 4h ode mnie i z powrotem - a muszę zostawić w domu swojego psa i 4 koty - do Krakowa i z powrotem to jest ode mnie 10h - na tyle zwierzyniec może zostać. Dajcie znać co zdecydujecie. Quote
Kenny Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 dziewczyny szukajmy transportu z Obornik do Rawicza! innej opcji nie ma. za dużo czasu też nie. Yorija możesz podać numer konta, żebyśmy zrobiły zbiórkę na paliwo? Quote
ana666 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 a jak wyglada sparawa transportu do Wro Bolero? bo ja szukam tez tam transportu do Laluni z naszego schronu to moze jakos razem? Quote
Yorija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 zrób zbiórkę na Twoje konto a potem ze mną się rozliczysz - ja wieczorami mam słaby dostęp do sieci a czasami durny modem nie chce mi się łaczyć - w pracy wolę się do konta nie dostawać Quote
Yorija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 10 lipca jest finał mistrzostw świata - wybieram się do Poznania - wrócę na drugi dzień i wtedy mogę podjechać do Wrocławia i psy odstawić Quote
Kenny Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 ok to robimy zbiórkę szybciutko. kto ile może dorzucić? pytajcie po wątkach, czasu naprawdę nie wiele... i co z tym dojazdem do Rawicza? ja nie jestem stamtąd, ale może ktoś z Obornik mógłby psiaczki podrzucić? Quote
ana666 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 a kiedy do tego Rawicza by trzebabyło je podrzucić? Quote
ana666 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='Yorija']10 lipca jest finał mistrzostw świata - wybieram się do Poznania - wrócę na drugi dzień i wtedy mogę podjechać do Wrocławia i psy odstawić[/QUOTE] yorija a to by było za zwrotem kosztów paliwa? ja mysle ze bym poczekala do tego 10 lipca, bo sama nie dam rady wczesniej zwiezc Laluni... Quote
Kenny Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ana666']a kiedy do tego Rawicza by trzebabyło je podrzucić?[/QUOTE] w sobotę rano... Quote
Tia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 A tak jak już pisałam w razie czego Bolero mogę zabrać pociągiem do Wrocławia, pojedziemy w dwie to w razie czego Lala mogła by też się z nami zabrać. No chyba, że pojedzie Yorija je zawieźć. To jest moja propozycja tylko:) Quote
ana666 Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 tia byłoby super, to zaczekamy jeszcze na odpowiedz Yoriji, bo nie ukrywam ze zalezy mi zeby było jaknajtaniej... musze zapytac o ta sobote czy dałoby rade podrzucic te psy, najpozniej jutro rano dam odp w tej sprawie :) Quote
Yorija Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ana666']yorija a to by było za zwrotem kosztów paliwa? ja mysle ze bym poczekala do tego 10 lipca, bo sama nie dam rady wczesniej zwiezc Laluni...[/QUOTE] nie - bez zwrotu kosztów paliwa - ale idealnie by było żeby je ktoś do Poznania dostarczył :-) jadę prywatnie - psiaki wezmę przy okazji co do soboty - pisałam, że psy do Rawicza trzeba by podrzucić wcześnie rano -jest jeden pociag około 7 w Rawiczu - i chciałabym, żeby tym przyjechały Quote
Kenny Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ana666']tia byłoby super, to zaczekamy jeszcze na odpowiedz Yoriji, bo nie ukrywam ze zalezy mi zeby było jaknajtaniej... musze zapytac o ta sobote czy dałoby rade podrzucic te psy, najpozniej jutro rano dam odp w tej sprawie :)[/QUOTE] byłoby super :) błagam niech je ktoś podrzuci - to jest jedyne wyjście ! dziewczyny zbieramy na transport....na razie żadnych deklaracji... Quote
Tia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 [quote name='ana666']tia byłoby super, to zaczekamy jeszcze na odpowiedz Yoriji, bo nie ukrywam ze zalezy mi zeby było jaknajtaniej... musze zapytac o ta sobote czy dałoby rade podrzucic te psy, najpozniej jutro rano dam odp w tej sprawie :)[/QUOTE] Bo z Bolero mamy jechać ok. 6-7 lipiec, jeszcze da znać który jej pasuje. Pani powiedziała, że opłaci całą podróż a to wychodzi ok 100zł i tak taniej niż samochodem. Ale by musieli odebrać sunie na dworcu we Wrocławiu Gł. nie znam miasta wiec, nie będziemy błądzić szukając domu... Wiec ile musimy uzbierać na transport Domiono i Marcela, 200zł tak? I jest ktoś kto zabierze je do Rawicza? Quote
Tia Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Założę wątek na transportowym, może akurat ktoś przejeżdża Oborniki -> Rawicz. Quote
Kenny Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 Yorija pisała, żebyśmy zebrały chociaż połowę, więc do dzieła! Ja na początek daję 20 zł. Quote
Akrum Posted June 23, 2010 Posted June 23, 2010 a nowi państwo zarówno Domina jak i Marcela choć po 20 zł dać nie mogą na transport?? Quote
Yorija Posted June 24, 2010 Posted June 24, 2010 Domino jest chyba nadal w schronisku, prawda? Sprawdzaliście z kiedy ma szczepienia? Jutro najpóźniej trzeba będzie go wyciągnąć stamtąd jeżeli ma w sobotę rano pojechać ze mną. Jest jakaś szansa, że ktoś go dowiezie do mnie? Quote
Recommended Posts