Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tia']Ajlii na transportowym napisała tak:

"Mogę przejechać tą trasę (Oborniki - Kazimierza Wielka) w jeden dzień, nawet zahaczając o Kraków. Wrocłam odpada - robi sie za dużo km do przejechania w jedną dobę bez możliwości odpoczynku. Tyle że jadę z Warszawy i muszę wrócić do niej.
Koszt do ustalenia. Mogę jechać w piątek lub poniedziałek.
Najlepiej kontaktować się telefonicznie 668 155 860 "

Ajlii z tego co wiem w piątek ma jechać po szczeniaka Pixelka do Kielc i zawieźć go do Wawy, więc chyba nam nie pomoże. ale może ktoś by do niej zadzwonił spytać? mi już siadło konto na telefonie...

• Replies 803
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

u mnie jak w kalejdoskopie - naprawa auta dopiero w poniedziałek -wg mechanika spokojnie moge do tego czasu nim jeździć
Widziałam zdjecia Domina - to jest potwór-olbrzym - nie wezmę swojego psa na tę wycieczkę - Domino cały tył auta by mi zajął.

Do Obornik nie dam rady pojechać bo to będzie około 4h ode mnie i z powrotem - a muszę zostawić w domu swojego psa i 4 koty - do Krakowa i z powrotem to jest ode mnie 10h - na tyle zwierzyniec może zostać.

Dajcie znać co zdecydujecie.

Posted

dziewczyny szukajmy transportu z Obornik do Rawicza! innej opcji nie ma. za dużo czasu też nie. Yorija możesz podać numer konta, żebyśmy zrobiły zbiórkę na paliwo?

Posted

zrób zbiórkę na Twoje konto a potem ze mną się rozliczysz - ja wieczorami mam słaby dostęp do sieci a czasami durny modem nie chce mi się łaczyć - w pracy wolę się do konta nie dostawać

Posted

ok to robimy zbiórkę szybciutko. kto ile może dorzucić? pytajcie po wątkach, czasu naprawdę nie wiele...
i co z tym dojazdem do Rawicza? ja nie jestem stamtąd, ale może ktoś z Obornik mógłby psiaczki podrzucić?

Posted

[quote name='Yorija']10 lipca jest finał mistrzostw świata - wybieram się do Poznania - wrócę na drugi dzień i wtedy mogę podjechać do Wrocławia i psy odstawić[/QUOTE]
yorija a to by było za zwrotem kosztów paliwa? ja mysle ze bym poczekala do tego 10 lipca, bo sama nie dam rady wczesniej zwiezc Laluni...

Posted

A tak jak już pisałam w razie czego Bolero mogę zabrać pociągiem do Wrocławia, pojedziemy w dwie to w razie czego Lala mogła by też się z nami zabrać.
No chyba, że pojedzie Yorija je zawieźć. To jest moja propozycja tylko:)

Posted

tia byłoby super, to zaczekamy jeszcze na odpowiedz Yoriji, bo nie ukrywam ze zalezy mi zeby było jaknajtaniej...
musze zapytac o ta sobote czy dałoby rade podrzucic te psy, najpozniej jutro rano dam odp w tej sprawie :)

Posted

[quote name='ana666']yorija a to by było za zwrotem kosztów paliwa? ja mysle ze bym poczekala do tego 10 lipca, bo sama nie dam rady wczesniej zwiezc Laluni...[/QUOTE]

nie - bez zwrotu kosztów paliwa - ale idealnie by było żeby je ktoś do Poznania dostarczył :-) jadę prywatnie - psiaki wezmę przy okazji

co do soboty - pisałam, że psy do Rawicza trzeba by podrzucić wcześnie rano -jest jeden pociag około 7 w Rawiczu - i chciałabym, żeby tym przyjechały

Posted

[quote name='ana666']tia byłoby super, to zaczekamy jeszcze na odpowiedz Yoriji, bo nie ukrywam ze zalezy mi zeby było jaknajtaniej...
musze zapytac o ta sobote czy dałoby rade podrzucic te psy, najpozniej jutro rano dam odp w tej sprawie :)[/QUOTE]

byłoby super :) błagam niech je ktoś podrzuci - to jest jedyne wyjście ! dziewczyny zbieramy na transport....na razie żadnych deklaracji...

Posted

[quote name='ana666']tia byłoby super, to zaczekamy jeszcze na odpowiedz Yoriji, bo nie ukrywam ze zalezy mi zeby było jaknajtaniej...
musze zapytac o ta sobote czy dałoby rade podrzucic te psy, najpozniej jutro rano dam odp w tej sprawie :)[/QUOTE]

Bo z Bolero mamy jechać ok. 6-7 lipiec, jeszcze da znać który jej pasuje.
Pani powiedziała, że opłaci całą podróż a to wychodzi ok 100zł i tak taniej niż samochodem.
Ale by musieli odebrać sunie na dworcu we Wrocławiu Gł. nie znam miasta wiec, nie będziemy błądzić szukając domu...

Wiec ile musimy uzbierać na transport Domiono i Marcela, 200zł tak?
I jest ktoś kto zabierze je do Rawicza?

Posted

Domino jest chyba nadal w schronisku, prawda? Sprawdzaliście z kiedy ma szczepienia?
Jutro najpóźniej trzeba będzie go wyciągnąć stamtąd jeżeli ma w sobotę rano pojechać ze mną.
Jest jakaś szansa, że ktoś go dowiezie do mnie?