Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kizimizi']jak juz zaczniemy zbierac kase to watek pospamuje[/QUOTE]

[B][SIZE=5]Już możesz zaczynać!!! Kasę bardzo potrzebujemy...BARDZO!

Cudna w tym jesteś!!!:loveu:[/SIZE][/B]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='monika083'][B]zuzliczku [/B],a moze wystaw te cegielki na bazarek ,po 2 zl ...mysle ,ze tutaj bedzie wiekszy odzew.50 cegielek po 2 zl..co Ty na to?[/QUOTE] pamiętam, że już były bazarki z 'cegiełkami' na dogomanii. Chyba goskagoska robiła dla Albinki. Można i tutaj spróbować.

Posted

[B]Roma takie mam info odnosnie Leosia:[/B]
[COLOR=Green]
[B]Około 2 lat, raczej łagodny ale bardzo silny pies. Idealny na posesje, potrafi szczekac. W domu tez utrzyma czystość, mądry, posłuszny, do suk w porzadku do psów raczej nie. Dzieci i koty nie sprawdzone. Ma duzy apetyt.[/B][/COLOR]

...tyle o Leosiu :P

Posted

[quote name='marysia55']pamiętam, że już były bazarki z 'cegiełkami' na dogomanii. Chyba goskagoska robiła dla Albinki. Można i tutaj spróbować.[/QUOTE]

tak Mary:loveu: Wlasnie napisalam to Zuzliczkowej,bo Gosia wtedy 500zl az zebrala,´co prawda Albinka bardzo chwyta za serce ,a Negro to bida jakich ze tak powiem wiele,ale trzeba probowac !

Posted

czy widzicie na zdjęciach na alegro jest takie-w bboksie same coopy a Negro zatuczony -psy nie wychodzą z klatek , poprostu krążą po nich
ja to widziałam jak Negro wskakiwał na belkę żeby popatrzeć , jak stał na budzie , żeby cokolwiek zobaczyć
daję głowę że miesiącami nie wychodził z klatki
inne psy też a sprzątane jest ....

Posted

[COLOR=Indigo][URL]http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-ps%C3%B3w-JAMOR/page4[/URL]
Byla juz u Jamora sunia mix-shar pei - Sziwa/Shiva . Jako pierwszy pies z dogo -zresztą. Może udalo by się zebrać fundusze i znależć miejsce tam i dla Negra ? To piekny ,duży pies -powinien doczekać swego dobrego domu -jeśli uda sie go wyrwać z Dobrocina.
Chyba ,że dluga kolejka -a znajdzie się miejsce w innym hoteliku -bo czas jest tu bardzo istotny .
[/COLOR]

Posted

[B][SIZE=5]Mam dobrą wiadomość dla Negro...
w niedzielę jedzie do hoteliku![/SIZE]
[/B]
Cioteczki Franiowe zgodziły się pozostałe pieniążki Frania przekazać na hotelik dla Negro...a brakujące 13zł dopłaci cioteczka lunarmermaid!!!
...dziękuję! To teraz Negro będzie miał całe 450zł na pierwszy i oby ostatni miesiąc w hoteliku!
Reszty też doszukamy! Dziękuję Wam bardzo!
I zgodnie z sugestią i podpowiedzią Moniki, postaram się wystawić bazarek cegiełkowo/slajdowy dla Negra na kastrację!!!
Slajdziki już mam...teraz tylko tekst napiszę i możemy zbierać!

[B]
Przekazuję bico,by pozostałe środki Frania przeksięgowała na Negro i tu, na wątku Negro robiła dalsze rozliczenia![/B]
Tak się cieszę!:)

Posted

[quote name='olga7'][COLOR=Indigo][URL]http://www.dogomania.pl/threads/138231-Hotel-dla-ps%C3%B3w-JAMOR/page4[/URL]
Byla juz u Jamora sunia mix-shar pei - Sziwa/Shiva . Jako pierwszy pies z dogo -zresztą. Może udalo by się zebrać fundusze i znależć miejsce tam i dla Negra ? To piekny ,duży pies -powinien doczekać swego dobrego domu -jeśli uda sie go wyrwać z Dobrocina.
Chyba ,że dluga kolejka -a znajdzie się miejsce w innym hoteliku -bo czas jest tu bardzo istotny .
[/COLOR][/QUOTE]

Olgo...cieszę się,że jesteś i akurat mogę już przekazać wieści,że hotelik w Obornikach jest i czeka...a dzięki Franiowi i jego cioteczkom,Negro ma pieniążki na miesiąc hoteliku!!!! Jedzie w niedzielę!!!!

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Roma, na jakie konto wplacamy pieniadze za dyplomiki z Allegro. Jest osoba, ktora chce wplacic dodatkowy grosz:)[/QUOTE]

Na dyplomiki z allegro wpłacane są na moje konto,a ja przekazuję bico to co wpłynie...to będzie teraz skarboneczka Negro także!
Tak,że wpłaty poza allegro wolałabym bezpośrednio do bico,ale jeśli wpłyną do mnie...[B]byle były opisane dla Negro[/B]...to nie ma problemu- prześlę na konto Negrusia do bico!
Podziękuj bardzo w moim imieniu!!!...Negruś podziękuje będąc szczęśliwy i bezpieczny w swoim domku!

Posted

witam nocną porą.... myślałam, że tylko ja nie spie ;)

[quote name='zuzlikowa']Olgo...cieszę się,że jesteś i akurat mogę już przekazać wieści,że hotelik w Obornikach jest i czeka...a dzięki Franiowi i jego cioteczkom,Negro ma pieniążki na miesiąc hoteliku!!!! Jedzie w niedzielę!!!![/QUOTE]

no to teraz moja rola w spamowaniu:)

Posted

[quote name='czerda']czy widzicie na zdjęciach na alegro jest takie-w bboksie same coopy a Negro zatuczony -psy nie wychodzą z klatek , poprostu krążą po nich
ja to widziałam jak Negro wskakiwał na belkę żeby popatrzeć , jak stał na budzie , żeby cokolwiek zobaczyć
daję głowę że miesiącami nie wychodził z klatki
inne psy też a sprzątane jest ....[/QUOTE]

Specjalnie to zdjęcie umieściłam...ono też mądrym nie jedno powie!
A to zdjęcie, gdzie tak usiłuje powyglądać przez te szczeble...to ono chyba mną tak trzasnęło...

Posted

[quote name='marysia55']pamiętam, że już były bazarki z 'cegiełkami' na dogomanii. Chyba goskagoska robiła dla Albinki. Można i tutaj spróbować.[/QUOTE]

[quote name='monika083']tak Mary:loveu: Wlasnie napisalam to Zuzliczkowej,bo Gosia wtedy 500zl az zebrala,´co prawda Albinka bardzo chwyta za serce ,a Negro to bida jakich ze tak powiem wiele,ale trzeba probowac ![/QUOTE]

Dokładnie...monika nie tylko napisała i podsunęła,ale i linka podesłała...a ja mam zrobionych 6 niby cegiełek dla Negra...dziś jeszcze postaram się wystawić na kastrację chłopaka...taki będzie cel konkretny-[B]kastracja![/B]

Posted

[quote name='fiorsteinbock'][B]Roma takie mam info odnosnie Leosia:[/B]
[COLOR=Green]
[B]Około 2 lat, raczej łagodny ale bardzo silny pies. Idealny na posesje, potrafi szczekac. W domu tez utrzyma czystość, mądry, posłuszny, do suk w porzadku do psów raczej nie. Dzieci i koty nie sprawdzone. Ma duzy apetyt.[/B][/COLOR]

...tyle o Leosiu :P[/QUOTE]

Dzięki kochana...Leoś też zapadł mi w serducho z tą swoją ciekawością niepomierną...szczeniacką absolutnie! A do tego tem wielki łeb...cóż tam za rozumek kryć się musi!!!!

Posted

ależ się tu nocą ciotek zleciało ;)
ja niestety ciotki już muszę opuścić .. wczoraj siedziałam do świtu ... dzisiaj muszę się wyspać bo inaczej padnę z przemęczenia....

tak więc spokojej nocki życzę ;)

Posted

[quote name='Malwi']dzisiaj muszę się wyspać bo inaczej padnę z przemęczenia....

tak więc spokojej nocki życzę ;)[/QUOTE]

ano to koniecznie:) Dobrej nocy, ja dzis "trzymam warte" ;)

Posted

[quote name='kizimizi']witam nocną porą.... myślałam, że tylko ja nie spie ;)

no to teraz moja rola w spamowaniu:)[/QUOTE]

Cudnie!!!!

A co o tym myślisz? Mogą być takie dogocegiełki?...i 7 ich mam ...może komuś się spodobają i szarpidrucikowi pomogą w kastracji!

[URL=http://img687.imageshack.us/i/slajd5.png/][IMG]http://img687.imageshack.us/img687/6642/slajd5.png[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Posted

[quote name='Malwi']ależ się tu nocą ciotek zleciało ;)
ja niestety ciotki już muszę opuścić .. wczoraj siedziałam do świtu ... dzisiaj muszę się wyspać bo inaczej padnę z przemęczenia....

tak więc spokojej nocki życzę ;)[/QUOTE]

Ja też odpuszczm za moment...jutro trudny dzień...nie-dziś już!
Dobrej nocki!!!

Posted

[SIZE=5][COLOR=Red][B]WPŁYWY I WYDATKI
[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][B]26.04.2010 TERESA BORCZ - 50 pln
26.04.2010 E-S - 50 pln
26.04.2010 Maruda666 - 50 pln
26.04.2010 czerda - 30 pln
26.04.2010 furciaczek - 200 pln
26.04.2010 bico - 50 pln[/B]

[B]27.04.2010 AnnaA - 30 pln
27.04.2010 Dzika_Figa - 30 pln[/B][/SIZE] [SIZE=3]

[/SIZE] [SIZE=3][B]28.04.2010 mari23 - 30 pln
28.04.2010 p. Joanna Izabela W-Ś Lubartów- 15 pln
28.04.2010 IVV - 144,14 pln
28.04.2010 Freya73 - 43,45 pln[/B]

[/SIZE] [SIZE=5][COLOR=Red][B][SIZE=3][COLOR=Black]Razem - 722,59 pln
[/COLOR]
[/SIZE] [SIZE=4][COLOR=Black][SIZE=3]Wydatek:
kwota 50 pln za transport Frania dla Tarzanka, czyli:

722,59-50=672,59 pln
[/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=Black]Wydatek
kwota 305 pln na konto hoteliku dla psów w Obornikach Śląskich za:[/COLOR]
[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Black][B]- hotelowanie Frania od 27.03 do 4.04...7 x 20zł...140zł
- szczepienie p.wściekliźnie-25zł
- zabezpieczenie odkleszczowe-90zł
- zaczipowanie-50zł, czyli:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3][COLOR=Black]
[/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=Black][B]
672,59-305=367,59 pln - stan konta na dzień 3 maja 2010 r.

05.05.2010 allegro zuzlikowa - 40 pln
06.05.2010 Dana W. Piła - 30 pln

[SIZE=4][COLOR=Red]437,59 pln - stan konta na dzień 7 maja 2010 r.[/COLOR][/SIZE][/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='kizimizi']moim SKROMNYM zdaniem jak na podziękowania to przydałyby sie PODZIEKOWANIA, ze Negro dziekuje za wsparcie itp. takich kilka słow[/QUOTE]

Myślisz,że cegiełki mają charakter podziękowania?...ja raczej myślałam o czymś w rodzaju podpisanego zdjęcia...plakaciku...chyba musze pomyśleć,tylko to znowu zajmie strasznie dużo czasu...ja wolna bardziej niż ślimak jestem i każdą funkję po kolei sprawdzam...cóż,domorosły grafik...:)

Posted

Madziu,dziękuję Ci bardzo!!!!
Niezawodna jak zawsze!!!

Dobrej nocki dziewczyny...padaaaaaam...padaaaam,a dziś mamuśka przyjeżdża...jakbym miała mniej czasu,to :evil_lol: i tak zerknę!!!
Pilnujcie Czarnego Luda! Spokojnej nocy!